Na wyjeździe #21

19 marca 2015 08:42 / 1 osobie podoba się ten post
Andrea!! Na litosc Boska toz przy takim tepie kon by i zdech  
19 marca 2015 09:05
no mnie to prosze raczej nie obskakiwac ha ha
19 marca 2015 09:06
kasia63

Magdzie ,Ty to lepiej wiesz....czekasz świeżo podmyta:)Darek sie chce języków uczyc ,Orim sie marnuje.......normalnie Sodoma i Gomora:):):)Ha ha ha

Oj Kasia ! Ty dlugo juz w DE ???? ha ha
19 marca 2015 09:10 / 5 osobom podoba się ten post
Całe to chyba nie,ale w sumie to osobiscie poznałam już 11 forumowych duszyczek,z czego 4 zmieniałam:)Osobiscie poznałam,oko w oko:)Chyba nie pominęłam nikogo - az sobie ,hi hi hi , wypisałam listę żeby nikogo nie zapomnieć :)To i tak dużo  jak na nasz tryb pracy i ilość uczestników ,tych czynnych na forum:)Jeszcze chwila i faktycznie zdobedę sprawnośc forumowej zmienniczki:):):)Hi hi hi

19 marca 2015 09:16 / 2 osobom podoba się ten post
ORIM

Oj Kasia ! Ty dlugo juz w DE ???? ha ha

5 dzień:):):)hi hi hi
19 marca 2015 09:18
kasia63

Całe to chyba nie,ale w sumie to osobiscie poznałam już 11 forumowych duszyczek,z czego 4 zmieniałam:)Osobiscie poznałam,oko w oko:)Chyba nie pominęłam nikogo - az sobie ,hi hi hi , wypisałam listę żeby nikogo nie zapomnieć :)To i tak dużo  jak na nasz tryb pracy i ilość uczestników ,tych czynnych na forum:)Jeszcze chwila i faktycznie zdobedę sprawnośc forumowej zmienniczki:):):)Hi hi hi

Sama siebie zacytuje bo nie 11 a 12 mi jednak wyszło,w tym jeden opiekun:)Z tym ,że jak go poznałam to nie był jeszcze nasz:)Ale juz jest:)
19 marca 2015 09:19 / 3 osobom podoba się ten post
kasia63

Oko w oko to ja 10 ale staz na forum tez mam nie powalajacy
19 marca 2015 09:25 / 1 osobie podoba się ten post
Miałam chwile grozy dzisiaj.
Badetag babciny, już wygramala się z wanny, już mam krzyczeć , żeby uważała bo ślisko. No i nie zdążyłam, babka bach na podłogę!
Zamarłam! Serce miałam w odwłoku!
Ale na szczęście boli ją tylko tyłek, na którym ostatecznie wylądowała... choć widziałam, że tyłem głowy delikatnie też wyrżnęła, ale nic ją nie boli, krwi nie ma, więc wielgaśne UFFFF.....

A druga sprawa: znalazłam swój "zaginiony" klucz... babka go po prostu wsadziła do szuflady, gdzie wszelakie stare klucze leżą...
Ucieszyłam się ogromnie! :)
19 marca 2015 09:27 / 1 osobie podoba się ten post
mzap88

Badetag babciny, już wygramala się z wanny, już mam krzyczeć , żeby uważała bo ślisko. No i nie zdążyłam, babka bach na podłogę!
Ale na szczęście boli ją tylko tyłek, na którym ostatecznie wylądowała... choć widziałam, że tyłem głowy delikatnie też wyrżnęła, ale nic ją nie boli, krwi nie ma, więc wielgaśne UFFFF.....

A druga sprawa: znalazłam swój "zaginiony" klucz... babka go po prostu wsadziła do szuflady, gdzie wszelakie stare klucze leżą...

Pisałam Ci że znajdzie się wtedy kiedy już nie będzie potrzebny ....hi hi
19 marca 2015 09:28 / 3 osobom podoba się ten post
mzap88

Mi w takich sytuacjach to serce do gardla wedruje ha ha Jakos pozniej szybciej wraca na swoje miejsce i jakby mniej "upaprane" hihi
19 marca 2015 09:29 / 1 osobie podoba się ten post
lena46

Pisałam Ci że znajdzie się wtedy kiedy już nie będzie potrzebny ....hi hi

dosłownie przypadkiem wpadł w moje ręce.....

a pokazałam babci, ona wielce zdziwiona, no wielki znak zapytania stał obok mnie ;p
19 marca 2015 09:29
ORIM

Mi w takich sytuacjach to serce do gardla wedruje ha ha Jakos pozniej szybciej wraca na swoje miejsce i jakby mniej "upaprane" hihi

toż to wbrew grawitacji :D

19 marca 2015 09:31 / 3 osobom podoba się ten post
Mhm......Posłuszna to mi sie jakoś źle kojarzy:)Reformy wprowadzam ,ale tylko takie ,które znacznie poprawiają jakość funkcjonowania wzajemnego z PDP i są z korzyścia dla obu stron.Generalnie,zwłaszcze że te zmiany sa na krótko ,raczej staram się dopasowac do zastanego i nie psuc tego co któś przede mna wypracował i tyle.Poza tym cenie sobie po koszmarnym Koszmarkowie komfort pracy na sprawdzonym miejscu-w tym sensie ,ze jadąc wiem ,że forumowa duszyczka nie wpuszcza mnie w kanał:):):):)  I jeszcze sie tak nie zdarzyło:):):):)Nawet jesli kasa nie jest powalajaca ,wole jechac zmienić "forumkę" niż na nowe ,nieznane ,za wieksze pieniadze.Od maja jestem wolna jakby co.hi hi hi:):):):)
19 marca 2015 09:33 / 3 osobom podoba się ten post
kasia63

Mhm......Posłuszna to mi sie jakoś źle kojarzy:)Reformy wprowadzam ,ale tylko takie ,które znacznie poprawiają jakość funkcjonowania wzajemnego z PDP i są z korzyścia dla obu stron.Generalnie,zwłaszcze że te zmiany sa na krótko ,raczej staram się dopasowac do zastanego i nie psuc tego co któś przede mna wypracował i tyle.Poza tym cenie sobie po koszmarnym Koszmarkowie komfort pracy na sprawdzonym miejscu-w tym sensie ,ze jadąc wiem ,że forumowa duszyczka nie wpuszcza mnie w kanał:):):):)  I jeszcze sie tak nie zdarzyło:):):):)Nawet jesli kasa nie jest powalajaca ,wole jechac zmienić "forumkę" niż na nowe ,nieznane ,za wieksze pieniadze.Od maja jestem wolna jakby co.hi hi hi:):):):)

Pusia Ciebie oczekuje !!!..... Zachwale Cie jakby co ! )))))
19 marca 2015 09:37 / 5 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Pusia Ciebie oczekuje !!!..... Zachwale Cie jakby co ! :-))))))

Abrabusiu,dziekuję:)Ja tam lubie pospac w nocy i dźwigać też nie lubię:):):) Zreszta Puska Cie nie zdradzi i bedzie tylko na Ciebie czekała:):):)Gdzież bym śmiała......hi hi hi