A gdzie jesteś? Bo chyba po sąsiedzku ze mną... U mnie wcale nie lepiej :(
A gdzie jesteś? Bo chyba po sąsiedzku ze mną... U mnie wcale nie lepiej :(
Lenka ja też nic nie widziałam podobnie jak u ciebie mgła i chmury schowały mi słoneczko z księżycem na spółke :)
Tak, od poniedziałku. I jeszcze dłuuugo zostanę :) Na święta niestety nie zjeżdżam do Polski, tak że jakby coś, to spokojnie zdążysz ;)
Kasi pocieszę Cię kolejne takie zjawisko 2026 roku
Następne ma być w 2021 więc jest szansa że doczekam)))) może wtedy my będziemy mieć szczęście i coś zobaczymy-no kurcze mi to zawsze wszystko co fajne koło nosa przejdzie..........
A Ty gdzie? hihihi
Na swieta tez zostaje w DE jednak obecnie jestem w kolo Wurzburga
Żadna tajemnica, całe forum wie, gdzie bujam się średnio co 6 tygodni od zeszłego lata... Bielefeld :)
Kasi pocieszę Cię kolejne takie zjawisko 2026 roku
Skapiradlo przy kolacji stwierdzilo ze w sumie nie trzeba jechac na zakupy bo wszystko jest..... jasne kurde. Raz w tyg sa zakupy a i to dla niej za czesto... to sie jutro zdziwi...:)))
oj Ty biedna. Zobacz jak ludzie moga byc inni pod wzgledem kasy. Ja wczoraj powiedzialam corce dziadkow, zeby mi kupila vitasprit B12 bo mi plecy bola. Mery Ka tu pisala, ze to skutkuje ale jest drogie. No i dzis mam zapas 20 dniowy i nie zaplacilam ani grosza. Corka powiedziala, ze musze byc zdrowa dla jej rodzicow i dla siebie. Nota bene jedno opakowanie kosztuje 18 eu
pisze tu bo nie mogłam znaleźć odpowiedniego wątku, albo źle szukałam :((
dostałam kartę Lebary sztuk dwie, jedną już zarejestrowałam, druga zarejestruję w niedzielę,
powiedzcie mi ile będą mnie kosztowały rozmowy między nami (koleżanką), za ile muszę ją załadować, jak długo taka karta beż ładowania ma ważność?