Na wyjeździe #21

20 marca 2015 18:54
psota

jesli kolezanka ma tez lebare to aktywuj sobie rozmowy w lebarze  za 3,99 misiecznie i mozecie rozmawiac bez limitów
ale działą to tylko w lebarze i wystarczy doładowanie za 10e a waznosc jest bardzo długa tylko raz na 3miesiace musisz wykonac płatne połaczenie
zeby karta nie straciła na waznosci

teraz czy dobrze zrozumiałam:
za 10€ doładować
raz na 3 miesiące wykonać płatne połączenie
jak aktywować rozmowy w lebarze jakimś smsem? coś mi przyjdzie?
20 marca 2015 19:41 / 9 osobom podoba się ten post
Właśnie wyruszylam z Gliwic.
Jutro zamelduje się juz po drugiej stronie.
Lekki stresik jest ;)
20 marca 2015 19:43 / 1 osobie podoba się ten post
basiaim

Lekki stresik jest ;)

Basienko, szerokiej drogi!!!!!
20 marca 2015 19:43 / 1 osobie podoba się ten post
basiaim

Lekki stresik jest ;)

Spokojnej i miłej drogi.
20 marca 2015 19:45
leni

oj Ty biedna. Zobacz jak ludzie moga byc inni pod wzgledem kasy. Ja wczoraj powiedzialam corce dziadkow, zeby mi kupila vitasprit B12 bo mi plecy bola. Mery Ka tu pisala, ze to skutkuje ale jest drogie. No i dzis mam zapas 20 dniowy i nie zaplacilam ani grosza. Corka powiedziala, ze musze byc zdrowa dla jej rodzicow i dla siebie. Nota bene jedno opakowanie kosztuje 18 eu

Napisz, czy preparat okazał się skuteczny:)
20 marca 2015 19:47
basiaim

Lekki stresik jest ;)

Basiaim, ale dla Ciebie to przecież nie pierwszyzna (no cyba, ze coś mylę)
20 marca 2015 20:06 / 2 osobom podoba się ten post
tina 100%

Napisz, czy preparat okazał się skuteczny:)

napisze ale musimy na wynik kilka dni zaczekac:) poza tym mam umowiona wizyte na kwiecien u ortopedy. Musze zadbac o to moje rusztowanie, bedzie mi jeszcze dlugo potrzebne:)
20 marca 2015 20:15 / 4 osobom podoba się ten post
Witajcie na wyjeżdzie,niestety ja już też do was dołączyłam. Dziadzio okazał się uroczy,ale niestety nie podróżuje hihi. Było małe tarcie na punkcie mojej pauzy,ale myślę że do porozumienia doszliśmy.
Mam do was pytanie odnośnie baby fona,dziś była awaria prądu i jak włączyli znowu to ten cholerny baby fon pika co chwila. Jest podłaczyny do zasilania,więc to nie baterie,więc czemu on tak pika ciągle? Oszaleje chyba.
20 marca 2015 20:16 / 2 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Witajcie na wyjeżdzie,niestety ja już też do was dołączyłam. Dziadzio okazał się uroczy,ale niestety nie podróżuje hihi. Było małe tarcie na punkcie mojej pauzy,ale myślę że do porozumienia doszliśmy.
Mam do was pytanie odnośnie baby fona,dziś była awaria prądu i jak włączyli znowu to ten cholerny baby fon pika co chwila. Jest podłaczyny do zasilania,więc to nie baterie,więc czemu on tak pika ciągle? Oszaleje chyba.

w moim tak sie dzieje, jesli ten, ktory stoi u dziadkow, jest odlaczony, Odepnij go od pradu i podlacz ponownie
20 marca 2015 20:19 / 1 osobie podoba się ten post
leni

w moim tak sie dzieje, jesli ten, ktory stoi u dziadkow, jest odlaczony, Odepnij go od pradu i podlacz ponownie

Moze faktynie dziadek odłączył,pójde sprawdzic na dól.

Leni,jesteś cudowna,miałaś rację dziadek wyłączył,ufff jak dobrze ,dzięki kochana
20 marca 2015 20:24 / 2 osobom podoba się ten post
Ivanilka i jak tam u dziadka ? jaki stan ?
20 marca 2015 20:25 / 8 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Moze faktynie dziadek odłączył,pójde sprawdzic na dól.

Leni,jesteś cudowna,miałaś rację dziadek wyłączył,ufff jak dobrze ,dzięki kochana

hahaha, uratowalam Twoje uszy hahhaha babcia mi kiedys internet odpiela a ja myslalam , ze cos padlo, caly wieczor na styku jechalam, a ona wylacza wszystko , co sie swieci. Swieczki choinkowe wylaczyla za pomoca nozyczek hahah
20 marca 2015 20:58 / 2 osobom podoba się ten post
darekr

Basiaim, ale dla Ciebie to przecież nie pierwszyzna (no cyba, ze coś mylę)

Nie mylisz się,ale nowa (dla mnie) agencja,nowe miejsce...
20 marca 2015 21:02 / 1 osobie podoba się ten post
basiaim

Lekki stresik jest ;)

Basieńko trzymam kciuki:)

20 marca 2015 21:07 / 1 osobie podoba się ten post
basiaim

Nie mylisz się,ale nowa (dla mnie) agencja,nowe miejsce...

Powodzenia wiec zycze i spokoju w pracy