Sorry to Ivanilia ma dziadka;)
no i mnie się juz pomyliły końcówki:)))
A my mamy nową zabawę z Dziadkiem :-). Zauważyłam, że On pogwizduje sobie i to nawet dość ładnie. I tak przedwczoraj gwiżdże i gwiżdże - ja zapytałam czy to Radecki. Popatrzył na mnie i mówi, że tak, to Marsz Radeckiego. I teraz kilka razy w ciągu dnia wymyśla jakąś melodię do gwizdania a ja mam zgadywać :-)
Jeżdżę bezkolizyjnie od 15 lat ale pewnie na większość tych pytań nie umiałabym odpowiedzieć:)
Jam to już nie wrażliwa na końcówki:)
Dziadziuś ma 90 lat i zapomina co jadł na obiad,ale jest tak spokojny,że gdzie się go posadzi tam siedzi,co mu się da do zjedzenia to zje,lubi żartować,czuję że trafiłam dobrze. Noce przesypia,śpi do 9-tej,nie trzeba mu zmieniać pampersów bo sam sobie zakłada pieluchomajtki profilaktycznie.
Wiesz,ja zracam uwagę na pierwsze wrażenia zaraz po wejściu do domu,moje wrażenie było dobre i oby tak pozostało.
Dla odmiany oprócz dziadka mam kontak z synem,zamiast stada córek jak do tej pory i chyba się będziemy dogadywać. Nie mogę narazie zbyt wiele powiedzieć,ale już zauważyłam różnice w opiece nad dziadkiem i babciami.
Jutro mam chrzest bojowy czyli kąpiel dziadka...zobaczymy czy sobie poradzę ( wiecie o co chodzi...).
E tam,nie wierzę
tzn.nie wierzę że na wszystkie niewrażliwa jesteś
ale cicho bo Kasia się uczy. .rzeczy które nigdy jej potrzebne nie będą:)
no może tylko na egzaminie
Od rana ,jak zwykle nic tylko końcówki i koncówki!!!Co to jest???Prosze się za powazne zajecia zabrac a nie tu rozpraszać towarzystwo!!!:):):):)
Ja się za rozwiazywanie testów na prawko wzięłam-idzie mi całkiem całkiem jak na 1x-więcej dobrych odpowiedzi niż niedobrych,znaczy się aż taki głąb nie jestem jak podejrzewałam:):):)Jeszcze ze mnie Hołowczyc będzie:)Gminny:):):)Hi hi hi
Było jedno podchadziaszcze pytanko-"w jaki sposób NIE sprawdzisz czy poszkodowany oddycha?"Jak ktoś szybko czyta i nie przeczyta wyrazu"NIE" to głupieje bo prawidłowe odp sa wtedy dwie zamiast jednej:)i nie można sie wrócic do pytanka a licznik bije:)Trza sie skupic maxymalnie:):):):)Więcej takich podpuszczalskich pytań jest .Do przerobienia 1338......ha ha ha.Chyba dam rade na tym wyjeździe:)
jesli kolezanka ma tez lebare to aktywuj sobie rozmowy w lebarze za 3,99 misiecznie i mozecie rozmawiac bez limitów
ale działą to tylko w lebarze i wystarczy doładowanie za 10e a waznosc jest bardzo długa tylko raz na 3miesiace musisz wykonac płatne połaczenie
zeby karta nie straciła na waznosci
A możesz mi tak jak przysłowiowej sołtysowej na miedzy - o tym płatnym połączeniu więcej napomknąć? Kod za 3,99€ wysyłałam, i potem dostawałam dziwne zwrotne sms-y, w których słóowa pojedynczo owszem, rozumiałam, ale połczone w całość do niczego mi nie pasowały :))) Ale ja taki model antytechniczny trochę jestem i wszystko mi trzeba łopatologicznie ;)
Jakiś konkretny numer wykrecam czy co?
jesli masz nr z lebary to podaj mi na profilu jest mój emeil wyslij mi i zadzwonie do cebie i wytłumacze wszystko