Na wyjeździe #21

21 marca 2015 10:48 / 2 osobom podoba się ten post
Sorry to Ivanilia ma dziadka;)
no i mnie się juz pomyliły końcówki:)))
21 marca 2015 10:57 / 3 osobom podoba się ten post
Marta

Od rana ,jak zwykle nic tylko końcówki i koncówki!!!Co to jest???Prosze się za powazne zajecia zabrac a nie tu rozpraszać towarzystwo!!!:):):):)

Ja się za rozwiazywanie testów na prawko wzięłam-idzie mi całkiem całkiem jak na 1x-więcej dobrych odpowiedzi niż niedobrych,znaczy się aż taki głąb nie jestem jak podejrzewałam:):):)Jeszcze ze mnie Hołowczyc będzie:)Gminny:):):)Hi hi hi
Było jedno podchadziaszcze pytanko-"w jaki sposób NIE sprawdzisz czy poszkodowany oddycha?"Jak ktoś szybko czyta i nie przeczyta wyrazu"NIE" to głupieje bo prawidłowe odp sa wtedy dwie zamiast jednej:)i nie można sie wrócic do pytanka a licznik bije:)Trza sie skupic maxymalnie:):):):)Więcej takich podpuszczalskich pytań jest .Do przerobienia 1338......ha ha ha.Chyba dam rade na tym wyjeździe:)
21 marca 2015 11:04 / 7 osobom podoba się ten post
A my mamy nową zabawę z Dziadkiem . Zauważyłam, że On pogwizduje sobie i to nawet dość ładnie. I tak przedwczoraj gwiżdże i gwiżdże - ja zapytałam czy to Radecki. Popatrzył na mnie i mówi, że tak, to Marsz Radeckiego. I teraz kilka razy w ciągu dnia wymyśla jakąś melodię do gwizdania a ja mam zgadywać
21 marca 2015 11:05 / 1 osobie podoba się ten post
Jeżdżę bezkolizyjnie od 15 lat ale pewnie na większość tych pytań nie umiałabym odpowiedzieć:)
21 marca 2015 11:07 / 4 osobom podoba się ten post
Annika

A my mamy nową zabawę z Dziadkiem :-). Zauważyłam, że On pogwizduje sobie i to nawet dość ładnie. I tak przedwczoraj gwiżdże i gwiżdże - ja zapytałam czy to Radecki. Popatrzył na mnie i mówi, że tak, to Marsz Radeckiego. I teraz kilka razy w ciągu dnia wymyśla jakąś melodię do gwizdania a ja mam zgadywać :-)

No to masz przegwizdane:)
21 marca 2015 11:14
Marta

Jam to już nie wrażliwa na końcówki:)
21 marca 2015 11:44 / 1 osobie podoba się ten post
Marta

Jeżdżę bezkolizyjnie od 15 lat ale pewnie na większość tych pytań nie umiałabym odpowiedzieć:)

Najbardziej mnie bawi ,że są np.znaki,których nie było 35 lat temu,kiedy pan F. robił prawko i on ich nie zna:)No i pytania na ,które też oczywiscie nie wie jak odpowiedzieć,hi hi hi Na szczęście juz zapowiada ,ze jak tylko zdam to mi jakies małe zgrabne auteczko kupi ,takie do wytrenowania umiejętności.Ale to tylko dlatego taki dobry,zebym drugi raz terenówki nie rozwaliła......He he.Fiacik Lupo mi wystarczy:)Albo Isuzu-tez terenóweczka ,tylko mniejsza od Hondy:)I mało pali:)Byle zdać:)I zachodniopomorskie moje:):)Na poczatek:)
21 marca 2015 12:22 / 1 osobie podoba się ten post
tina 100%

Jam to już nie wrażliwa na końcówki:)

E tam,nie wierzę

tzn.nie wierzę że na wszystkie niewrażliwa jesteś
ale cicho bo Kasia się uczy. .rzeczy które nigdy jej potrzebne nie będą:)

no może tylko na egzaminie
21 marca 2015 12:23 / 2 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Dziadziuś ma 90 lat i zapomina co jadł na obiad,ale jest tak spokojny,że gdzie się go posadzi tam siedzi,co mu się da do zjedzenia to zje,lubi żartować,czuję że trafiłam dobrze. Noce przesypia,śpi do 9-tej,nie trzeba mu zmieniać pampersów bo sam sobie zakłada pieluchomajtki profilaktycznie. 
Wiesz,ja zracam uwagę na pierwsze wrażenia zaraz po wejściu do domu,moje wrażenie było dobre i oby tak pozostało.
Dla odmiany oprócz dziadka mam kontak z synem,zamiast stada córek jak do tej pory i chyba się będziemy dogadywać. Nie mogę narazie zbyt wiele powiedzieć,ale już zauważyłam różnice w opiece nad dziadkiem i babciami.
Jutro mam chrzest bojowy czyli kąpiel dziadka...zobaczymy czy sobie poradzę ( wiecie o co chodzi...).

Ivanilia dasz rade szczerze mowiac wole dziadka myc niz babcie wszystko jest na wieszku wiem ze dobrze jest umyty chociaz do tej pory myłam babcie !!U mnie Pflegedinst przychodza,tu dziadzus samoobsługowy!!
21 marca 2015 12:26 / 1 osobie podoba się ten post
Marta

E tam,nie wierzę

tzn.nie wierzę że na wszystkie niewrażliwa jesteś
ale cicho bo Kasia się uczy. .rzeczy które nigdy jej potrzebne nie będą:)

no może tylko na egzaminie

To znaczy z zawodowego punktu widzenia:)

Co do nowego egzaminu teoretycznego, to fakt,że przerost formy nad treścią:) I ciągle ulepszają, o zgrozo:)
21 marca 2015 12:52 / 2 osobom podoba się ten post
kasia63

Od rana ,jak zwykle nic tylko końcówki i koncówki!!!Co to jest???Prosze się za powazne zajecia zabrac a nie tu rozpraszać towarzystwo!!!:):):):)

Ja się za rozwiazywanie testów na prawko wzięłam-idzie mi całkiem całkiem jak na 1x-więcej dobrych odpowiedzi niż niedobrych,znaczy się aż taki głąb nie jestem jak podejrzewałam:):):)Jeszcze ze mnie Hołowczyc będzie:)Gminny:):):)Hi hi hi
Było jedno podchadziaszcze pytanko-"w jaki sposób NIE sprawdzisz czy poszkodowany oddycha?"Jak ktoś szybko czyta i nie przeczyta wyrazu"NIE" to głupieje bo prawidłowe odp sa wtedy dwie zamiast jednej:)i nie można sie wrócic do pytanka a licznik bije:)Trza sie skupic maxymalnie:):):):)Więcej takich podpuszczalskich pytań jest .Do przerobienia 1338......ha ha ha.Chyba dam rade na tym wyjeździe:)

I tu widać głupotę naszych testów. Ona mają sprawdzać umiejętności i wiedzę przyszłego kierowy a nie jego umiejętnośc czytania ze zrozumieniem. Nie wiem po co takie "kruczki", chyba tylko po to żeby wiecej osób oblało. Dla mnie to bez sensu.
21 marca 2015 14:39
psota

jesli kolezanka ma tez lebare to aktywuj sobie rozmowy w lebarze  za 3,99 misiecznie i mozecie rozmawiac bez limitów
ale działą to tylko w lebarze i wystarczy doładowanie za 10e a waznosc jest bardzo długa tylko raz na 3miesiace musisz wykonac płatne połaczenie
zeby karta nie straciła na waznosci

A możesz mi tak jak przysłowiowej sołtysowej na miedzy - o tym płatnym połączeniu więcej napomknąć? Kod za 3,99€ wysyłałam, i potem dostawałam dziwne zwrotne sms-y, w których słóowa pojedynczo owszem, rozumiałam, ale połczone w całość do niczego mi nie pasowały :))) Ale ja taki model antytechniczny trochę jestem i wszystko mi trzeba łopatologicznie ;)
Jakiś konkretny numer wykrecam czy co? 
21 marca 2015 15:00 / 1 osobie podoba się ten post
Lili

A możesz mi tak jak przysłowiowej sołtysowej na miedzy - o tym płatnym połączeniu więcej napomknąć? Kod za 3,99€ wysyłałam, i potem dostawałam dziwne zwrotne sms-y, w których słóowa pojedynczo owszem, rozumiałam, ale połczone w całość do niczego mi nie pasowały :))) Ale ja taki model antytechniczny trochę jestem i wszystko mi trzeba łopatologicznie ;)
Jakiś konkretny numer wykrecam czy co? 

jesli masz nr z lebary to podaj mi na profilu jest mój emeil wyslij mi i zadzwonie do cebie i wytłumacze wszystko
21 marca 2015 16:31 / 2 osobom podoba się ten post
a ja przybyłam dziś do DE, tak dawno mnie tutaj nie było, ale na inną sztellę, dziadka mam, wszystko przy sobie zrobi, trochę mu trzeba pomóc, zmienniczka mówiła że jest ok, pożyjemy zobaczymy, co nas nie zabije to nas wzmocni :)
21 marca 2015 16:48
psota

jesli masz nr z lebary to podaj mi na profilu jest mój emeil wyslij mi i zadzwonie do cebie i wytłumacze wszystko

Psotko, juz z góry dziękuję za pomoc :) Zerknij w wiadomości na forum :)