Jutro urodziny mojej Babci,
Dzisiaj zaliczony fryzjer,włoski pięknie ułożone,
Tylko szkoda ,,że Babci to wszystko EGAL,,
Alzheimer totalny,,,kobitka ma 73 lata i 7 lat już choruje....
Jutro urodziny mojej Babci,
Dzisiaj zaliczony fryzjer,włoski pięknie ułożone,
Tylko szkoda ,,że Babci to wszystko EGAL,,
Alzheimer totalny,,,kobitka ma 73 lata i 7 lat już choruje....
w Tagespflege , gdzie zaprowadzam dziadkow, jest kobieta w wieku 57 lat z wielka demencja
Moja też cały tydzień w Tagespflege,od 8 do 16,,,
Moja też cały tydzień w Tagespflege,od 8 do 16,,,
Na swieta tez zostaje w DE jednak obecnie jestem w kolo Wurzburga
Witajcie koleżanki i koledzy.
Weszła na szybko,bo muszę wykorzystać jeszcze pobyt mojej poprzedniczki w tym dziwnym miejscu.
Babcia,moja PDP jest w szpitalu. W domu jest dziadek-jej mąż, całkiem samodzielny. Mieszka z nimi córka,w oddzielnym mieszkaniu.
Baaardzo dziwna osoba. Ma 45 lat,a zachowuje się jak kilkulatka. Dziwny śmiech w każdej sytuacji,straszne przywiązanie do matki-zakrawa mi to na jakąś chorobę.
Obawiam się powrotu babki do domu,bo jeżeli jej się cos stanie ( a jej stan nie jest zbyt dobry) córka może obwiniac wszystkich (w tym i mnie) za to-takie mam wrażenie.
Ale to nie wszystko.....W kuchni są kamery !!!! Nie wiem,czy gdzieś jeszcze.
to masz lepiej niz ja, bo ja mam tylko poniedzialek i piatek od dziadkow wolne ale dobre i to
Wurzburg:)przecudne miasto,kawał czasu tam spędziłam,jeśli lubisz zwiedzać,to nie bedziesz się nudził na 100 procent:)))))
Weszła na szybko,bo muszę wykorzystać jeszcze pobyt mojej poprzedniczki w tym dziwnym miejscu.
Babcia,moja PDP jest w szpitalu. W domu jest dziadek-jej mąż, całkiem samodzielny. Mieszka z nimi córka,w oddzielnym mieszkaniu.
Baaardzo dziwna osoba. Ma 45 lat,a zachowuje się jak kilkulatka. Dziwny śmiech w każdej sytuacji,straszne przywiązanie do matki-zakrawa mi to na jakąś chorobę.
Obawiam się powrotu babki do domu,bo jeżeli jej się cos stanie ( a jej stan nie jest zbyt dobry) córka może obwiniac wszystkich (w tym i mnie) za to-takie mam wrażenie.
Ja probuje przekonac syna pdp do Tagespfege, chociaz raz w tygodniu. Jak to sie u Ciebie udalo?
Ja probuje przekonac syna pdp do Tagespfege, chociaz raz w tygodniu. Jak to sie u Ciebie udalo?
U mnie podobno złożyli wniosek ale nie wiem jak długo to trwa?? Na razie cisza??? Fajnie by było chociaż raz w tygodniu się wyluzować całkowicie :)))