Na wyjeździe #22

31 marca 2015 16:37 / 3 osobom podoba się ten post
WSTENGA

Nic z tego. Stoi jak byk: trzech synów. Ale zawsze mozesz mieć jeszcze nadzieję, że jednak się któremuś "spodobasz" ;)))))))))))))

albo maja kolezanki :)
31 marca 2015 16:38 / 5 osobom podoba się ten post
scarlet

A ja tam widziałm ze dzieciaczki sa w wieku 23, 22 i 17 lat, to nie taka stara ta mamusia musi być...  rycząca czterdzistka haa..ha..

o tooo tooo to wlasnie ha ha Chociaz ty jedna nie straszysz mnie "czesciami roweru" ha ha
31 marca 2015 16:39 / 2 osobom podoba się ten post
Marta

Zapamiętałam kłamstwo

Notatek nie robię bo donosów nie piszę;)

Każda tfurczość* jest dobra jeśli jest pożyteczna:)))
31 marca 2015 16:46 / 15 osobom podoba się ten post
mleczko1

Każda tfurczość* jest dobra jeśli jest pożyteczna:)))

a nie raz nie dwa taka "pozyteczna" twurczosc moze prowadzic do braku uzebienia ha ha

31 marca 2015 16:51 / 3 osobom podoba się ten post
ORIM

a nie raz nie dwa taka "pozyteczna" twurczosc moze prowadzic do braku uzebienia ha ha

no to uważaj,bo mnie to nie dotyczy.A Ty skoro radzisz to chyba masz juz sprawdzone:):):) masz inplanty czy szufladke:):):)
31 marca 2015 16:53 / 3 osobom podoba się ten post
mleczko1

no to uważaj,bo mnie to nie dotyczy.A Ty skoro radzisz to chyba masz juz sprawdzone:):):) masz inplanty czy szufladke:):):)

pewnie ze mam juz sprawdzone hihi byl kiedys dawno taki jeden "tworca" to mu troszke pomoglem w zainstalowaniu szuflady ha ha.
31 marca 2015 17:14 / 1 osobie podoba się ten post
ORIM

Wurzburg obecnie
dzieci 17 - 27 czyli wiecej na dyskotece i z kolegami,a zona wychodzi po wieku dzieci jeszcze jak to moje kolezanki racza okreslac - w wieku uzytkowym ha ha to nie ma zle hihihi

Do diabla blisko mialam na mysli)) ja tez zawsze staram sie widziec pozytywy) moze przeslonia negatywy)
31 marca 2015 17:16
ORIM

pewnie ze mam juz sprawdzone hihi byl kiedys dawno taki jeden "tworca" to mu troszke pomoglem w zainstalowaniu szuflady ha ha.

Kurde, jak jestem wykonczona pakowaniem sie, tak serdecznie sie usmialam, dzieki !!!!
31 marca 2015 17:18
emilia

Kurde, jak jestem wykonczona pakowaniem sie, tak serdecznie sie usmialam, dzieki !!!!

a pakujesz sie w ktora strona ? 
31 marca 2015 17:22 / 1 osobie podoba się ten post
ORIM

a pakujesz sie w ktora strona ? 

Jutro jade do PL na 10 dni (TYLKO !!!!), a tu kurde, wichura nie ustaje.
31 marca 2015 17:28 / 1 osobie podoba się ten post
emilia

Oj, IGGA nie bardzo moze to zrobic ... Czytaj miedzy wierszami, ze zrozumieniem.

Nie wiem dlaczego nie mozna wytlumaczyc tego co napisano wczesniej.
Rozumiem doskonale co IGGA chciala powiedziec.
Takze  czytaj pomiedzy wierszami, a zrozumiesz sens wypowiedzi.
31 marca 2015 17:42 / 2 osobom podoba się ten post
moncherie

Amelko, odpowiem Ci, bo Cie bardzo lubie:)Zapewniam Cie, ze szczesliwe sa tez. Nie ma juz klotni w domu, jest za to cisza, spokoj i harmonia. Zle rzeczy, ktore syn widzial przerobil u psychologa. Mam nadzieje, ze sladow nie zostawia. I nie wiem czemu Robert sie nie pochwalil, ze ma umozliwiony kontakt z dziecmi... Fakt, przez Jugendamt, ale jednak. I dodam, ze przez Jugendamt jest to organizowane, bo po pierwsze coreczka nie zna go(miala rok jak zniknal z jej zycia), a po drugie mnie przy tych spotkaniach nie ma, nie wplywam wiec na nie swoimi emocjami. Postaralam sie je do tego spotkania przygotowac tak by jak najmniej ucierpialy. Wczesniej mialam kontakt z psychologiem dzieciecym, swoim, jak rowniez z przedszkolem. I chyba sie udalo, bo dzieci nie plakaly na jego widok, nie strzelaly fochow. 

Moncherie, wzruszylas mnie swoja wypowiedzia.
Po raz pierwszy czytajac tekst na tym forum, mam lzy w oczach.

31 marca 2015 18:03 / 4 osobom podoba się ten post
amelka

Moncherie, wzruszylas mnie swoja wypowiedzia.
Po raz pierwszy czytajac tekst na tym forum, mam lzy w oczach.

Plus przez pomylke-((( nie przesadzasz troche Amelka? Potrzebne to?
31 marca 2015 18:17 / 1 osobie podoba się ten post
ORIM

z babiałes całkiem:):)Ploty powtarzasz.Powodzenia w tworczości.
31 marca 2015 18:19 / 5 osobom podoba się ten post
mleczko1

z babiałes całkiem:):)Ploty powtarzasz.Powodzenia w tworczości.

???????????????????????????????????????????