Na wyjeździe #22

01 kwietnia 2015 07:12
Prawdziwym żartem primaaprilisowym jest dziś pogoda za oknem.. U mnie biało :(.
Mimo to życzę udanego dnia :)!
01 kwietnia 2015 07:26 / 7 osobom podoba się ten post
No to pijemy kawka herbatka co kto woli!!No i poznie o gimnastyce pamietajmy !!
01 kwietnia 2015 07:41 / 3 osobom podoba się ten post
Zakręcona Mamuela

No to pijemy kawka herbatka co kto woli!!No i poznie o gimnastyce pamietajmy !!

Mamuelka ,co Ty z tą gimnastyką codziennie od świtu????Uzalezniona jakaś jesteś czy co????:):):):):)Dzień dobry ćwiczącym i tym mniej ćwiczącym:)
01 kwietnia 2015 07:49 / 6 osobom podoba się ten post
Ja też cwiczę od rana Kasiu,przełyk bo kawę pije,no co Ty nie trenujesz?
01 kwietnia 2015 07:50 / 2 osobom podoba się ten post
To rano podobnie ćwiczymy.Bez kawy oczu dobrze nie otworzę:)
01 kwietnia 2015 07:51 / 5 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Ja też cwiczę od rana Kasiu,przełyk bo kawę pije,no co Ty nie trenujesz?

Kawusia to inna bajka:)Mamuelka jakies straszne skłony ,wymachy ramion i inne takie poranne paskudztwa uskutecznia:):):)A fuj fuj,kawusia lepsza:)A  w duecie z fajka to juz w ogóle mjut/malina:):):) 
01 kwietnia 2015 07:56 / 1 osobie podoba się ten post
Ja też ćwiczę ledwo rano , biegi do toalety .
01 kwietnia 2015 08:04 / 6 osobom podoba się ten post
U mnie rano nalepiej wychodzi ćwiczenie czołgania się po mieszkaniu. Zanim kawę wypiję to jest masakra jakaś. Plus mamrotanie pod nosem z tekstami mało przyjacielskimi dla mojej PDP. Dobrze że nie karają za to bo bym z pudła nie wyjrzała ;))))))))))))
A teraz mały spacer do piekarni mam zamiar uskutecznić. Pogoda się uspokoiła to muszę odetchnąć świeżym powietrzem ;)))
01 kwietnia 2015 08:16 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

Kawusia to inna bajka:)Mamuelka jakies straszne skłony ,wymachy ramion i inne takie poranne paskudztwa uskutecznia:):):)A fuj fuj,kawusia lepsza:)A  w duecie z fajka to juz w ogóle mjut/malina:):):) 

Kasiu, wymach ramionami Ci śię nie podoba?? może tu o inną gimnastykę chodzi?  Wymachy nóżkami, jedna nóżka w prawo,,,jedna nóżka w lewo,,,
Z tym ,że solo nie wychodzi Taka gimnastyka, potrzebny partner rano! ha, haa
01 kwietnia 2015 08:34 / 4 osobom podoba się ten post
Ona_Lisa

Kasiu, wymach ramionami Ci śię nie podoba?? może tu o inną gimnastykę chodzi?  Wymachy nóżkami, jedna nóżka w prawo,,,jedna nóżka w lewo,,,
Z tym ,że solo nie wychodzi Taka gimnastyka, potrzebny partner rano! ha, haa

Moja droga,wymachy ramion też wskazane na "stajanie" biustu,żeby się o kolana nie obijał:):):)Ale tak w ogóle to ja juz od dawna podejrzewam,że nasza kolezanka leży sobie pod kołderką i tylko pisze ,że gimnastyka ,gimnastyka a sama kawke ppija i kwiczy ze śmiechu:)
01 kwietnia 2015 08:46 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

Moja droga,wymachy ramion też wskazane na "stajanie" biustu,żeby się o kolana nie obijał:):):)Ale tak w ogóle to ja juz od dawna podejrzewam,że nasza kolezanka leży sobie pod kołderką i tylko pisze ,że gimnastyka ,gimnastyka a sama kawke ppija i kwiczy ze śmiechu:)

Na "stajanie" biustu to pompki najlepsze;))))
01 kwietnia 2015 08:48
1 kwietnia:)
01 kwietnia 2015 08:49 / 3 osobom podoba się ten post
Nie dostałam ,widocznie nie zasłuzyłam:( No,zapłaczę się do cna:(:(:(
Ale uważaj z tym wypełnianiam ,zwłażzcza dziś zwazywszy na datę bo się moze okazać ,że tych co wypełnią i odeśla wysiudają z forum:):):):)hi hi hi
Po tym co sie tu ostatnimi czasy wyprawia to w sumie sie nie dziwię ,że "tfurcy" forum moge sie powaznie zastanawiac nad jego likwidacją.Ostatecznie jest 1 kwietnia -dziś wszystko jest mozliwe.......
01 kwietnia 2015 08:50
tina 100%

Na "stajanie" biustu to pompki najlepsze;))))

O,nie!!!!!Co to ja ?Froterka o podłogi?:):):)Żadne takie:):):)
01 kwietnia 2015 08:57

Nikt na ten temat nic nie wie, bo nic takiego nie rozsyłaliśmy. Proszę o podesłanie do mnie tego maila każdego kto go otrzymał.