I teraz pewnie zostane zbiczowana za wlasne zdanie....:)
Eeee, tam:) A lubisz?;))
Rózne są związki, przede wszystkim zależą od dojrzałości obojga partnerów i wzajemnych oczekiwań.A to kryterium-co kto powie- to chyba nie najszczęśliwsze.
Apropos przedmiotowego traktowania kobiet-czyli o tym treningu. To , w jaki sposób podchodzi człowiek do relacji seksualnych, też zalezy od dojrzałości partnerów.
Moim zdaniem ważniejsze jest dopasowanie się intelektualne. Jeżeli na tej płaszczyżnie jest zgrzyt, to związek na pewno będzie nieudany.
Eeee, tam:) A lubisz?;))
Rózne są związki, przede wszystkim zależą od dojrzałości obojga partnerów i wzajemnych oczekiwań.A to kryterium-co kto powie- to chyba nie najszczęśliwsze.
Apropos przedmiotowego traktowania kobiet-czyli o tym treningu. To , w jaki sposób podchodzi człowiek do relacji seksualnych, też zalezy od dojrzałości partnerów.
Moim zdaniem ważniejsze jest dopasowanie się intelektualne. Jeżeli na tej płaszczyżnie jest zgrzyt, to związek na pewno będzie nieudany.
Oczywiscie pejcz w lozku jak najbardziej :)
Powiem Ci ze jestem mloda jeszcze osoba i juz duzo widzialam,mianowicie w pracy na recepcji w jedym z Hoteli w Szczecinie....
I mozna by powiedziec ze kobieta w wieku 40+ powinna byc dojrzala osoba a to co ja widzialam....graniczylo z jej wiekiem,podobnie jest z mezczyznami...ale moim zdaniem to nie dojrzalosc a to jacy naprawde jestesmy....
Ja patrze z perspektywy terazniejszej i w czasie przyszlym i sama wiem po sobie ze u mnie by to nie przeszlo...
Mam fajnego sasiada...mezczyzna 42 lata b.przystojny...zona mu zmarla na raka majac 38 lat....bylysmy w sumie tez lekko zaprzyjaznione....
On teraz jest sam....kobiety za nim piszcza wrecz...brzydko to brzmi bo sama jestem kobieta,ale tak jest....i jak czsami z psami jestesmy na spacerze to rozmawiamy na rozne tematy....i on sam mowi ze jest tyle samo kobiet co i mezczyzn w podobnym wieku ze starszej ani mlodszej mam na mysli 10 lat roznicy mu nie potrzeba moim zdaniem ma racje....

Przyznam, że wizja zumby w wykonaniu pani 60+ jest lepsza od najlepszego żartu primaaprilisowego :)))))))))))
Ta pani na pierwszym planie jako zywo przypomina naszą Kasię 63 , choc ona w innym przedziale wiekowym :)))))))
[video]
[/video]
melduje sie w domku .....
melduje sie w domku .....