Na wyjeździe #22

01 kwietnia 2015 15:56 / 7 osobom podoba się ten post
Agata07

I teraz pewnie zostane zbiczowana za wlasne zdanie....:)

Eeee, tam:) A lubisz?;))
Rózne są związki, przede wszystkim zależą od dojrzałości obojga partnerów i wzajemnych oczekiwań.A to kryterium-co kto powie- to chyba nie najszczęśliwsze.
Apropos przedmiotowego traktowania kobiet-czyli o tym treningu. To , w jaki sposób podchodzi człowiek do relacji seksualnych, też zalezy od dojrzałości partnerów.
Moim zdaniem ważniejsze jest dopasowanie się intelektualne. Jeżeli na tej płaszczyżnie jest zgrzyt, to związek na pewno będzie nieudany.
01 kwietnia 2015 15:58 / 8 osobom podoba się ten post
Agata, nie zlinczuje Cie, bo niby za co? W Twoim wieku tez tak myslalam. Dzisiaj mi sie na szczescie odmienilo:) I teraz Ja 40, On 55. I przyznam szczerze, dobrze mi jak nigdy:)
01 kwietnia 2015 15:59 / 5 osobom podoba się ten post
Niemożliwa jesteś  ;))))))))))))))))))))))))
01 kwietnia 2015 15:59
tina 100%

Rózne są związki, przede wszystkim zależą od dojrzałości obojga partnerów i wzajemnych oczekiwań.A to kryterium-co kto powie- to chyba nie najszczęśliwsze.
Apropos przedmiotowego traktowania kobiet-czyli o tym treningu. To , w jaki sposób podchodzi człowiek do relacji seksualnych, też zalezy od dojrzałości partnerów.
Moim zdaniem ważniejsze jest dopasowanie się intelektualne. Jeżeli na tej płaszczyżnie jest zgrzyt, to związek na pewno będzie nieudany.

Rozumiem kryterium "co ludzie powiedzą" trochę, bo trudno to całkowicie zignorować. Zgadzam się jednak z tobą Tina40, że stosowanie go przy wyborze partnera może mieć nieszczęśliwe konsekwencje.
01 kwietnia 2015 16:00 / 3 osobom podoba się ten post
O jezu, taki tam żarcik a on od razu o rozwodzie gada??? Troszkę adrenalinki jeszcze żadnemu męzusiowi nie zaszkodziło :)))))))))))))))))))
01 kwietnia 2015 16:02 / 8 osobom podoba się ten post
Agata07

I teraz pewnie zostane zbiczowana za wlasne zdanie....:)

Zbiczowana to nie , bo napisałaś , że to Twoje zdanie , moje jest troche inne : nie ważne ile kto ma lat , ważne jest , czy ludzie czują się ze sobą dobrze , czy są szczesliwi . Uderzyło mnie tylko jedno : że nie wyobrażasz sobie mężczyzny starszego od siebie o 10 lat - jesteś pewna , że Cię coś takiego w życiu nie spotka ? bo mimo to , że jestem od Ciebie starsza o prawie 30 lat niczego nie jestem pewna . Na marginesie : jak by mi się jeszcze jaki trafił młodszy ode mnie o jakieś 20 lat to czemu by nie spróbować ?......E , lepiej nie , bo jakaś " młódka " by mi powiedziała , że na starej ...........................))))
01 kwietnia 2015 16:05 / 3 osobom podoba się ten post
Andrea, niemożliwa jesteś:) Kurcze , ja jednak rozumiem trochę Twojego mana, sama dziś zostałam wkręcona:) .Poinformowano mnie, że mi drewno z drewutni ktoś wywlókł, kłódka zginęła itp, itd. Dalej nie dosłyszałam , bo już się darłam do telefonu:)
01 kwietnia 2015 16:15 / 1 osobie podoba się ten post
tina 100%

Oczywiscie pejcz w lozku jak najbardziej :)
Powiem Ci ze jestem mloda jeszcze osoba i juz duzo widzialam,mianowicie w pracy na recepcji w jedym z Hoteli w Szczecinie....
I mozna by powiedziec ze kobieta w wieku 40+ powinna byc dojrzala osoba a to co ja widzialam....graniczylo z jej wiekiem,podobnie jest z mezczyznami...ale moim zdaniem to nie dojrzalosc a to jacy naprawde jestesmy....
Ja patrze z perspektywy terazniejszej i w czasie przyszlym i sama wiem po sobie ze u mnie by to nie przeszlo...
Mam fajnego sasiada...mezczyzna 42 lata b.przystojny...zona mu zmarla na raka majac 38 lat....bylysmy w sumie tez lekko zaprzyjaznione....
On teraz jest sam....kobiety za nim piszcza wrecz...brzydko to brzmi bo sama jestem kobieta,ale tak jest....i jak czsami z psami jestesmy na spacerze to rozmawiamy na rozne tematy....i on sam mowi ze jest tyle samo kobiet co i mezczyzn w podobnym wieku ze starszej ani mlodszej mam na mysli 10 lat roznicy mu nie potrzeba moim zdaniem ma racje....

01 kwietnia 2015 16:23 / 7 osobom podoba się ten post
Agata07

Oczywiscie pejcz w lozku jak najbardziej :)
Powiem Ci ze jestem mloda jeszcze osoba i juz duzo widzialam,mianowicie w pracy na recepcji w jedym z Hoteli w Szczecinie....
I mozna by powiedziec ze kobieta w wieku 40+ powinna byc dojrzala osoba a to co ja widzialam....graniczylo z jej wiekiem,podobnie jest z mezczyznami...ale moim zdaniem to nie dojrzalosc a to jacy naprawde jestesmy....
Ja patrze z perspektywy terazniejszej i w czasie przyszlym i sama wiem po sobie ze u mnie by to nie przeszlo...
Mam fajnego sasiada...mezczyzna 42 lata b.przystojny...zona mu zmarla na raka majac 38 lat....bylysmy w sumie tez lekko zaprzyjaznione....
On teraz jest sam....kobiety za nim piszcza wrecz...brzydko to brzmi bo sama jestem kobieta,ale tak jest....i jak czsami z psami jestesmy na spacerze to rozmawiamy na rozne tematy....i on sam mowi ze jest tyle samo kobiet co i mezczyzn w podobnym wieku ze starszej ani mlodszej mam na mysli 10 lat roznicy mu nie potrzeba moim zdaniem ma racje....

No, Agatko to twój wybór, oczywiście.I zgodze się z Tobą ,że w różnych grupach wiekowych spotyka się własnie niedojrzałe, infantylne osoby, to jest własnie jedna z ludzkich cech charakteru, wykształcona z różnych przyczyn.To piszczenie, to jakies ekstremalne zachowanie:) Sama jestem w wieku 40+, a nie piszczę, noo może dlatego ,że mam dość niski głos, może bym buczała;))

A co do przewidywania przyszłości- owszem , to jest potrzebne, sama lubię planować to , czy tamto, byłam pewna ,że siebie znam:) Faceta nie szukałam, nie miałam w planach, a tu bum-przylajzł:)
01 kwietnia 2015 16:26 / 7 osobom podoba się ten post
doda1961

Przyznam, że wizja zumby w wykonaniu pani 60+ jest lepsza od najlepszego żartu primaaprilisowego :)))))))))))
Ta pani na pierwszym planie jako zywo przypomina naszą Kasię 63 , choc ona w innym przedziale wiekowym :)))))))
[video][/video]

Jako żywo faktycznie,nawet fioletowe geterki takie same,tylko cosik zagłodzona więc to chyba nie ja:):):):)No i zumba to nie moje klimaty:)Za młoda jeszcze jestem:):):):)
01 kwietnia 2015 16:40 / 3 osobom podoba się ten post
Bo ja Ty sie "rozwodzisz" 12 x w roku, jak nie lepiej to sie chłopak przyzwyczaił i co będzie z wiatrakami walczył,przeczeka do nastepnego razu:):):):)

Udało mi się pana F.nabrać na ślub siostry:):):):)Że niby cichy i nkt nic nie wie a mi sie tesciowa wygadała:)Oj jak się oburzył,że jak to brata na świadka nie prosi itd:):):):):)Już chciał do siostry dzwonic ,opierdzielić....Ha ha ha.Udał mi sie kawał .Teraz czekam co dzieciaki wymyślą:)
01 kwietnia 2015 16:43 / 9 osobom podoba się ten post
melduje sie w domku .....
01 kwietnia 2015 16:47
magdalena_k

Odpoczywaj w domowych pieleszach i ucałuj całą rodzinkę od nas ;))))))))
Oczywiście ze szczęścia nie zapominaj o nas ;)))))))))))
01 kwietnia 2015 16:51 / 3 osobom podoba się ten post
andrea ty tresujesz tego meza na odległosc nawet niedasz mu odetchnac:)))biedny on
01 kwietnia 2015 16:55
magdalena_k

Odpoczywaj ładuj aku i ciesz się domem i bliskimi :)