slonecznieŁatwo ci mówić jak może swojej kasy nie zobaczę, akurat w tej kwestii to nawet nie chcę wyluzować.
Wiesz co ? ja juz mam po trochu dość ! Przestań do cholery się mazgaić , na każdej szteli , nawet najlepszej znajdziesz coś co Ci nie będzie pasować , bo " na wygnaniu " inaczej odbieramy każdy gest , uśmiech , jakieś uwagi ! W jednym z postów napisałaś , że PDP-na Ci dyktuje ile wody do gara , że za dużo oleju ...... Słońce ,Słoneczko Ty moje kochane - to są pikusie !!! ...Zadawałaś wiele pytań zanim po raz pierwszy wyjechałaś - rozumiem Twoją ciekawość , bałaś się , chciałaś wszystko wiedzieć - też bardzo dobrze ! ale coś mi się wydaje , że Ty chciałaś wiedzieć wszystko o tym jak sobie ustawić PDP-go " pod siebie " , żeby to " on " tak tańczył jak Ty mu zagrasz - nie ma takich mocnych , nie da rady ustawić każdego kto nam się pod rękę podwinie . Doskonale Cię rozumiem , nie ma między wami tej chemii , więc uciekaj ! Bardzo dobrze napisała Ci któraś z dziewczyn : jeśli to Ty na siłę chcesz zostać do końca miesiąca to niestety , ale musisz teraz zacisnąć zęby , bo jak wredna kobitka jest to teraz moż e dopiero pokazać Ci pazurki .o potrącenie z pensji to bym sie nie martwiła , bo nie ćpałaś , nie piłaś , nie jesteś lekomanką ...bo za takie przewinienia można wylecieć bez wypłaty i jeszcze karę przyłożą , ale to , że jakieś rozkapryszone babsko wynajduje jakieś śmieszne niedociągnięcia ? i to po niespełna tygodniu Twojej pracy ? nie daje Ci czasu na zaaklimatyzowanie się ? ....e tam , o to to sie nie bój ! .....Bój się tylko tego , że jak wybadam , że jesteś w Pl w swoim mieście na urlopie , jak wpadnę do Ciebie to przysiegam , że będziesz zdeprawowana , zepsuta do cna ,,,,,,,a to tylko ode mnie 40 km jest

)))))))))))))))......tylko sie znowu nie dąsaj na mnie ..

))))