powiedz mi o co Ty se czepiasz w tej chwili???
no podobają mi się wasze sweterki --- szaliczki z Lili ---- bardzo fajne !!!!
takie mam wrazenie jak piszesz z wykrzyknikami ze sie czepiasz .....
NIE
i właśnie z tego na forum byłam znana
ale te wykrzikniki tak na mnie zle dzialaja.............
Czepiacie się i tyle ! Pisałam życzenia świąteczne , żeby nie zrobić sobie wstydu wspomagałam się translatorem .....Jeżuńciuuuu , za każdym razem wychodziło mi coś innego w tłumaczeniu !...Skróciłam swoje życzenia , napisałam własnymi słowami i jak pózniej powiedziała mi znajoma nauczycielka niemieckiego - napisałam zupełnie poprawnie . Czepiacie się chłopaka ( dla mnie to jeszcze chłopak ) napisał się , napisał , wrzucił do tłumaczenia i wyszło jak wyszło :-)...." apropopo " ...mój man jak kiedyś słyszał jak rozmawiałam przez telefon z Niemcem to stwierdził : " ale ty szprechasz !!! " , bo mój mąż nie zna niemieckiego , dla niego ktoś po dwumiesięcznym kursie to już mówi niezle !:-)))))))))))))))))
Widać,ze jesteś narcyzem,posukaj moze kariery w "Błękitnej Ostrydze" zamiast w opiece,tam niemiecki nie jest potrzebny,a wygląd masz idealny.

To ciesz się. Moja córka będąc z wizytą tutaj jak posłuchała moich wyczynów gramatycznych to stwierdziła, że teraz w pełni rozumie dlaczego rodzina chciała mi opłacić kurs ;))))))) Prawie się ze śmiechu popłakała kiedy tworzyłam swoje "projekty gramatyczne". Ale ona niewdzięczna jest. Własną krwawicą opłaciłam jej prywatną naukę by teraz mnie dołowała ;))))))))))
ale te wykrzikniki tak na mnie zle dzialaja.............
Arabrab, moze sie wypowiedziec na temat wykrzyknikow :))) Kiedys jej napisalam, co to znaczy, podobno, a "podobno" bo to zaslyszane bylo i w internecie przeczytane :)
Ty masz chyba jakiś problem ?
A czy ja cos do Ciebie pisze, wez no nie kieruj do mnie swoich postow :) Jak Cie prosze.
ja --- w przeciwieństwie do Ciebie -- nie mam żadnych problemów -- i odpuśc sobie