Projektanci osób starszych

11 maja 2015 19:29 / 1 osobie podoba się ten post
magdalena_k

powiedz mi o co Ty se czepiasz w tej chwili???

Nudzi jej się, a nie może znaleźć konstruktywnego zajęcia... a mogłaby np. zaprojektować sposoby płatności rachunków. No co ja dzisiaj to robiłam... polecam :D Od razu świat staje się...zaprojektowany :D a wszystko takie poukładane...
11 maja 2015 19:29
magdalena_k

powiedz mi o co Ty se czepiasz w tej chwili???

no podobają mi się wasze sweterki --- szaliczki z Lili ---- bardzo fajne !!!!
11 maja 2015 19:31 / 1 osobie podoba się ten post
Cora

no podobają mi się wasze sweterki --- szaliczki z Lili ---- bardzo fajne !!!!

takie mam wrazenie jak piszesz z wykrzyknikami ze sie czepiasz .....
11 maja 2015 19:35
magdalena_k

takie mam wrazenie jak piszesz z wykrzyknikami ze sie czepiasz .....

NIE
11 maja 2015 19:36
Cora

NIE

i właśnie z tego na forum byłam znana
11 maja 2015 19:37
Cora

i właśnie z tego na forum byłam znana

ale te wykrzikniki tak na mnie zle dzialaja.............
11 maja 2015 19:40
magdalena_k

Arabrab, moze sie wypowiedziec na temat wykrzyknikow :))) Kiedys jej napisalam, co to znaczy, podobno, a "podobno" bo to zaslyszane bylo i w internecie przeczytane :)
11 maja 2015 19:40 / 2 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Czepiacie się i tyle ! Pisałam życzenia świąteczne , żeby nie zrobić sobie wstydu wspomagałam się translatorem .....Jeżuńciuuuu , za każdym razem wychodziło mi coś innego w tłumaczeniu !...Skróciłam swoje życzenia , napisałam własnymi słowami i jak pózniej powiedziała mi znajoma nauczycielka niemieckiego - napisałam zupełnie poprawnie . Czepiacie się chłopaka ( dla mnie to jeszcze chłopak ) napisał się , napisał , wrzucił do tłumaczenia i wyszło jak wyszło :-)...." apropopo " ...mój man jak kiedyś słyszał jak rozmawiałam przez telefon z Niemcem to stwierdził : " ale ty szprechasz !!! " , bo mój mąż nie zna niemieckiego , dla niego ktoś po dwumiesięcznym kursie to już mówi niezle !:-)))))))))))))))))

To ciesz się. Moja córka będąc z wizytą tutaj jak posłuchała moich wyczynów gramatycznych to stwierdziła, że teraz w pełni rozumie dlaczego rodzina chciała mi opłacić kurs ;))))))) Prawie się ze śmiechu popłakała kiedy tworzyłam swoje "projekty gramatyczne". Ale ona niewdzięczna jest. Własną krwawicą opłaciłam jej prywatną naukę by teraz mnie dołowała ;))))))))))
11 maja 2015 19:41 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

Widać,ze jesteś narcyzem,posukaj moze kariery w "Błękitnej Ostrydze" zamiast w opiece,tam niemiecki nie jest potrzebny,a wygląd masz idealny.

W Błękitnej Ostrydze juz wszystkie miejsca zajęte i nie przewiduja nowego naboru.Dzwoniłem, pytałem, niemniej jednak dziekuje za poradę. Dobre rady zawsze w cenie szczególnie kiedy wypowiada je sfrustrowana pseudoopiekunka  Scheherezada schowana za czadorem :)
na rozluźnienie dla ciebie ,specjalnie od narcyza  :)

11 maja 2015 19:42 / 4 osobom podoba się ten post
WSTENGA

To ciesz się. Moja córka będąc z wizytą tutaj jak posłuchała moich wyczynów gramatycznych to stwierdziła, że teraz w pełni rozumie dlaczego rodzina chciała mi opłacić kurs ;))))))) Prawie się ze śmiechu popłakała kiedy tworzyłam swoje "projekty gramatyczne". Ale ona niewdzięczna jest. Własną krwawicą opłaciłam jej prywatną naukę by teraz mnie dołowała ;))))))))))

U mnie jeszcze gorzej, kursy odbylam, ale moja Mlodsza mature bedzie z rozszerzonego pisac za rok i tak sie testujemy nawzajem, katujemy i musze baaardzo uwazac, zeby autorytet utrzymac. Ale jakos sie nie daje pokonac!
11 maja 2015 19:43 / 1 osobie podoba się ten post
magdalena_k

co mam zrobic taki mój styl !!!!!!!!!!!!
11 maja 2015 19:44 / 1 osobie podoba się ten post
Jolek

Arabrab, moze sie wypowiedziec na temat wykrzyknikow :))) Kiedys jej napisalam, co to znaczy, podobno, a "podobno" bo to zaslyszane bylo i w internecie przeczytane :)

Ty masz chyba jakiś problem ?
11 maja 2015 19:45
Cora

Ty masz chyba jakiś problem ?

A czy ja cos do Ciebie pisze, wez no nie kieruj do mnie swoich postow :) Jak Cie prosze.
11 maja 2015 19:48 / 1 osobie podoba się ten post
Jolek

A czy ja cos do Ciebie pisze, wez no nie kieruj do mnie swoich postow :) Jak Cie prosze.

ja --- w przeciwieństwie do Ciebie -- nie mam żadnych problemów -- i odpuśc sobie

11 maja 2015 19:50
Cora

ja --- w przeciwieństwie do Ciebie -- nie mam żadnych problemów -- i odpuśc sobie

Ja juz dawno odpuscilam, ale Ty chyba musisz miec ostatnie zdanie. Tak wiec droga wolna :)

Kazdy normalny czlowiek ma jakies problemy. Zaloze sie, ze nie ja jedna na forum :) Ale co Ty mozesz o tym wiedziec, przeciez nie masz zadnych.

Zakonczylam z Toba rozmowe, i nie cytuj mnie wiecej i nie zwracaj sie do mnie :)