ale jaki ty masz problem ??? --- zaszłaśw ciąże na forum , urodziłaś ---wszyscy wiedzą ---masz wspaniałe dziecko --- gratuluję --- ale nie strasz mnie regulaminem -- bo go nie złamałam
ale jaki ty masz problem ??? --- zaszłaśw ciąże na forum , urodziłaś ---wszyscy wiedzą ---masz wspaniałe dziecko --- gratuluję --- ale nie strasz mnie regulaminem -- bo go nie złamałam
No juz nie wymyslaj glupot na moj temat :) W ciaze zaszlam przed forum :)
sama zaczelas, posta kierowalam do Roberta nie do Ciebie to po co sie normalnie niegrzecznie wtracilas ?
jolek........................
dopiero co przyszlas i szukasz dziury w calym sorry ale jakos kiepsko tak.........................zeby sie bylo jeszcze czego czepic no bez przesady
nie jestem beszczelna --- i czuję się jak kiedyś !!!!
no co ?:(
Ty weź się uspokój, po cholerę jakieś prywatne tematy poruszasz jeszcze w wulgarny sposób?! weź się kultury naucz
co z tym projektem sweterka???
Brak czasu Magdaleno :D
A p.S podoba mi sie twoj kolczyk :D
no gdzie Ty mi tak zagladasz no bys sie wstydzila no:(((((((((((((((
co z tym projektem sweterka???
Ciiii. Przecie nie powiedzialam gdzie, nie wygadaj sie hyhyhy :D
to wasz projekt!!!!