Dziękuję za komplement. Ale nie powtórzę jej bo się pewnie obrazi. To moje zdjęcie ;)))
Moja córcia ma 18 latek ;))))))))))))
I rzeczywiście jest śliczna. Poprzednio było jej zdjęcie.
Dziękuję za komplement. Ale nie powtórzę jej bo się pewnie obrazi. To moje zdjęcie ;)))
Moja córcia ma 18 latek ;))))))))))))
I rzeczywiście jest śliczna. Poprzednio było jej zdjęcie.
czytałam od początku !!@
No to obie jesteście prześliczne,napatrzyć się nie moge :)
Czepiacie się i tyle ! Pisałam życzenia świąteczne , żeby nie zrobić sobie wstydu wspomagałam się translatorem .....Jeżuńciuuuu , za każdym razem wychodziło mi coś innego w tłumaczeniu !...Skróciłam swoje życzenia , napisałam własnymi słowami i jak pózniej powiedziała mi znajoma nauczycielka niemieckiego - napisałam zupełnie poprawnie . Czepiacie się chłopaka ( dla mnie to jeszcze chłopak ) napisał się , napisał , wrzucił do tłumaczenia i wyszło jak wyszło :-)...." apropopo " ...mój man jak kiedyś słyszał jak rozmawiałam przez telefon z Niemcem to stwierdził : " ale ty szprechasz !!! " , bo mój mąż nie zna niemieckiego , dla niego ktoś po dwumiesięcznym kursie to już mówi niezle !:-)))))))))))))))))
@ nie krzycz:)
Codziennie staje przed lustrem bo ja narcyz jestem:) Nie wstydzę sie tego, że popełniam błedy gramatyczne i nie mam z tego tytułu kompleksów.!!!!
Widać,ze jesteś narcyzem,posukaj moze kariery w "Błękitnej Ostrydze" zamiast w opiece,tam niemiecki nie jest potrzebny,a wygląd masz idealny.
to nie mów że nie czytałam!!! ------ i będę krzyczec bo tak chcę
Jolek, kategorycznie nakazuje Ci narzekać. Bez Twoich narzekajek/poskarzyjek to forum byłoby mdłe jak szare mydło :))))))) Narzekaj na zdrowie!
ja też mogę?
Ale to co Ty chcesz to nie wazne, forum ma swój regulamin. Warto sie z nim zapoznac :) Stoi jak byk (nie krzyczymy) .
ja też mogę?