Projektanci osób starszych

11 maja 2015 19:00 / 1 osobie podoba się ten post
WSTENGA

Dziękuję za komplement. Ale nie powtórzę jej bo się pewnie obrazi. To moje zdjęcie ;)))
Moja córcia ma 18 latek ;))))))))))))
I rzeczywiście jest śliczna. Poprzednio było jej zdjęcie.

No to obie jesteście prześliczne,napatrzyć się nie moge :)
11 maja 2015 19:02 / 2 osobom podoba się ten post
Codziennie staje przed lustrem bo ja narcyz jestem:) Nie wstydzę sie tego, że popełniam błedy gramatyczne i nie mam z tego tytułu kompleksów.!!!!
11 maja 2015 19:03
Cora

czytałam od początku !!@

@ nie krzycz:)
11 maja 2015 19:04 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

No to obie jesteście prześliczne,napatrzyć się nie moge :)

Dziękuję. I obie jesteśmy bałaganiary ;))))) Jak widać na załączonym obrazku.
Ale już posprzątałam. I to sama od siebie. Nie chodziło mi o nalot koordynatorki w celu testu "białej rękawiczki" ;))))))))))))))
11 maja 2015 19:06 / 6 osobom podoba się ten post
Czepiacie się i tyle ! Pisałam życzenia świąteczne , żeby nie zrobić sobie wstydu wspomagałam się translatorem .....Jeżuńciuuuu , za każdym razem wychodziło mi coś innego w tłumaczeniu !...Skróciłam swoje życzenia , napisałam własnymi słowami i jak pózniej powiedziała mi znajoma nauczycielka niemieckiego - napisałam zupełnie poprawnie . Czepiacie się chłopaka ( dla mnie to jeszcze chłopak ) napisał się , napisał , wrzucił do tłumaczenia i wyszło jak wyszło ...." apropopo " ...mój man jak kiedyś słyszał jak rozmawiałam przez telefon z Niemcem to stwierdził : " ale ty szprechasz !!! " , bo mój mąż nie zna niemieckiego , dla niego ktoś po dwumiesięcznym kursie to już mówi niezle !))))))))))))))))
11 maja 2015 19:08 / 2 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Czepiacie się i tyle ! Pisałam życzenia świąteczne , żeby nie zrobić sobie wstydu wspomagałam się translatorem .....Jeżuńciuuuu , za każdym razem wychodziło mi coś innego w tłumaczeniu !...Skróciłam swoje życzenia , napisałam własnymi słowami i jak pózniej powiedziała mi znajoma nauczycielka niemieckiego - napisałam zupełnie poprawnie . Czepiacie się chłopaka ( dla mnie to jeszcze chłopak ) napisał się , napisał , wrzucił do tłumaczenia i wyszło jak wyszło :-)...." apropopo " ...mój man jak kiedyś słyszał jak rozmawiałam przez telefon z Niemcem to stwierdził : " ale ty szprechasz !!! " , bo mój mąż nie zna niemieckiego , dla niego ktoś po dwumiesięcznym kursie to już mówi niezle !:-)))))))))))))))))

Mojej mamie tez sie zdaje ze super mowie :D Bo tez nie zna niemieckiego, ale fakt super mowie :D
11 maja 2015 19:08
Jolek

@ nie krzycz:)

to nie mów że nie czytałam!!! ------ i będę krzyczec bo tak chcę

11 maja 2015 19:08 / 9 osobom podoba się ten post
robert72

Codziennie staje przed lustrem bo ja narcyz jestem:) Nie wstydzę sie tego, że popełniam błedy gramatyczne i nie mam z tego tytułu kompleksów.!!!!

Widać,ze jesteś narcyzem,posukaj moze kariery w "Błękitnej Ostrydze" zamiast w opiece,tam niemiecki nie jest potrzebny,a wygląd masz idealny.
11 maja 2015 19:10 / 2 osobom podoba się ten post
Jolek, kategorycznie nakazuje Ci narzekać. Bez Twoich narzekajek/poskarzyjek to forum byłoby mdłe jak szare mydło :))))))) Narzekaj na zdrowie!
11 maja 2015 19:11 / 3 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Widać,ze jesteś narcyzem,posukaj moze kariery w "Błękitnej Ostrydze" zamiast w opiece,tam niemiecki nie jest potrzebny,a wygląd masz idealny.

zeby mozna bylo miliona plusow dac bym Ci dala kochana .................prawie z krzesla spadlam 
11 maja 2015 19:14 / 1 osobie podoba się ten post
Cora

to nie mów że nie czytałam!!! ------ i będę krzyczec bo tak chcę

Ale to co Ty chcesz to nie wazne, forum ma swój regulamin. Warto sie z nim zapoznac :) Stoi jak byk (nie krzyczymy) .
11 maja 2015 19:14 / 1 osobie podoba się ten post
doda1961

Jolek, kategorycznie nakazuje Ci narzekać. Bez Twoich narzekajek/poskarzyjek to forum byłoby mdłe jak szare mydło :))))))) Narzekaj na zdrowie!

ja też mogę?
11 maja 2015 19:17 / 2 osobom podoba się ten post
nianta

ja też mogę?

Nie, nie mozesz, ja tylko posiadam ten przywilej.
A jak jestem na urlopie wszyscy tesknia za mna bo poskarzyjki nie moga ruszyc :D
11 maja 2015 19:17
Jolek

Ale to co Ty chcesz to nie wazne, forum ma swój regulamin. Warto sie z nim zapoznac :) Stoi jak byk (nie krzyczymy) .

ale jaki ty masz problem ??? --- zaszłaśw ciąże na forum , urodziłaś ---wszyscy wiedzą ---masz wspaniałe dziecko --- gratuluję --- ale nie strasz mnie regulaminem -- bo go nie złamałam

11 maja 2015 19:17 / 3 osobom podoba się ten post
nianta

ja też mogę?

mozesz niantunia masz zezwolenie,,starszyzny,, hahahahha :)