i poważnie nie koffasz Eryków??? :)))))))))))))))))) Co za kobieta:))))))))))))))
i poważnie nie koffasz Eryków??? :)))))))))))))))))) Co za kobieta:))))))))))))))
No i robert72, acytowal mojego posta i nie zdayzlam przeczytac "D
nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee........jeden to moze jeszcze gdzies by sie wcisnelo co by maz nie zauwazyl...............
wiem jedno gdybym musiala zrezygnowac z jakiegos waznego powodu napewno bym to zrobila.......
No i robert72, acytowal mojego posta i nie zdayzlam przeczytac "D
No pewnie, że tak...żarty żartami , ale w końcu " Pieniądze to nie wszystko" :)
.....ale bez pieniędzy to .......:-)))))))
Hola hola miłe Panie. Zdaje się , że wątek o projektowaniu jest w innym miejscu!!! Chcecie , żeby Wielki Brat się zdenerwował i zamknął wątek o rozmawianiu z podopiecznymi? W jaki wtedy sposób dowiemy się o wyższości byłego opiekuna, a teraz biznesmena nad nami, zwykłymi opiekunkami i jak to ślicznie ujęła pani PHK czy PKH, granatem od pługa oderwanymi?
Kurdęka, ja musze od nowa dzisiaj swoja pdp zaprogramowac(zaprojektowac) bo przecie jak sie jej sie siusiu nie chce to nie wola, a corka zas tlumaczy ze raz w nocy ma isc. No ludzie, no kretyni no.... Za duzo spalam normalnie o 2 noce, za duzo. Co za barany mi sie trafily. Dobrze ze chociaz kupuja co chce :D