so? :))))))))))))))))))))))
so? :))))))))))))))))))))))
Kazał ci sie przeprojektować;)
I napisał posta,chyba myślał że po niemiecku
Ale to nie było po niemiecku....
Robert, po Twoim następnym wpisie nie mam już cienia wątpliwości. Jestem teraz pewna, że nie stoisz w miejscu. Dlaczego? Bo woda sodowa jaka uderzyła Ci do głowy doda Ci takiego rozpędu, że aż się o Ciebie boję, gdzie się zatrzymasz.
Matko i corko .........czy leci z nami pilot? :)
Po chińsku było napisane:)...
Ich habe Spaß mit allem, was ich gelesen. Einige Leute aus dem Forum sind klüger zu allen Bestimmungen und deutschem Recht. Sie können weiter zu schreiben, Ich mag zu lesen, auch Dummheit. :) Nicht jeder ist ein guter Betreuerin, nicht jeder ist ein guter Chef. Ich schaue nicht zurück. Ich freue mich und nicht an einem platz stehen. Jeden Tag habe ich in den Spiegel schauen und sagen Sie sich es dir gut geht. Ich wünsche Ihnen allen einen angenehmen Nachmittag.
Oh, sorry über die Schreibweise, aber ich bin immer noch das Erlernen der deutschen Sprache :)
A ja myślałem że forum opiekunek, które porozumiewaja sie w języku niemieckim. Następnym razem napiszę po polsku
Zacznij projektowanie od siebie!:) . własnie swoim wpisem pokazałaś kim jestes i jak traktujesz ludzi. Barany to się pasą na łące a zakupy robią ludzie a nie zwierzęta. Tego chyba jednak nie uczyli w szkole do której chodziłaś bo pewnienie gdyby uczyli to twoje postrzeganie ludzi byłoby inne.Cóż ,jak sie ma skończone 8 klas ( 7 zerówki i 1 religi ) to potem takie głupoty sie wypisuje.
Masz jednoznacznie postawę roszczeniową do wszystkiego, jesteś w swojej ocenie dowcipna, najmądrzejsza, najelokwentniejsza.Dobrze ,ze tylko w swojej. Juz ci kiedys pisałem, ty sie nie nadajesz do pracy jako opiekunka bo najzwyczajniej w swiecie nie masz ddo tego predyspozycji. Poczytaj swoje posty jakie piszesz,wówczas może zrozumiesz treść mojej wypowiedzi...:)
Hahahah :) Oj czlowieku zejdz ze mnie :)) Ty skonczyles za to tylko zerowke :) Nic dziwnego ze chodza o Tobie opinie jake chodza. Mnie bynajmniej nikt nie nazywa oszustem i wyzyskiwaczem :) A i jeszcze jedno jakbys byl wyksztalcony, czego niestety nie widac, to wiedzialbys ze jestes chory na mitomanie, bo niestety to co wymyslasz i wypisujesz to naprawde jest tak glupie, ze az smieszne :) Najpierw sie Ty przeprojektuj pozniej daj znac jak to sie robi, a no jezeli ty w takich kategoriach myslisz o ludziach to brawo. Sam wlasnie pokazales klase. No wlasnie to zerowke. I religia to nie klasa, tylko przedmiot :)
A lajka to widocznie ktos ci dal Twojego pokroju :)
A ja myślałem że forum opiekunek, które porozumiewaja sie w języku niemieckim. Następnym razem napiszę po polsku
Tak pisz po polsku.Zarzucasz opiekunkom że nie znają niemieckiego a sam go nie znasz.