11 maja 2015 18:42 / 10 osobom podoba się ten post
mleczko1Wiesz doda,myślałam że jestes kobietą z klasą, ale źle myślałam.Fajna babka jestes fajnie piszesz ale poddałas sie "owczemu pędowi".Nie znacie umiaru w deptaniu kogoś kogo nie lubicie.Niech każdy sie wypowiada tak jak potrafi i niech tez tak pisze jak umie.Widzę,że temat topiku w 100% trafny w wielu przypadkach im opiekunka starsza tym trudniej się z nią dogadać.Macie satysfakcje? no to cieszcie się i miłego popołudnia.
Często myślę,że los wyrówna wszystko.Nie mozna z ciężkiej szteli przenosić emocji na forum,mozna się wyżalić, żartować,radzić. Ludzie czas chyba odpuścić to obrzucanie błotem .Nie ma przymusu czytania wszystkich wpisów i komentowania. możeSkąd sie bierze takie podejście z charakteru,podlizania sie pustakom,udowodnienia że jest sie lepszym?To wirtualny świat dzisiaj Robert jutro ja, a po jutrze może kasia,krysia czy beatka. Po co to?
Miła Mleczko, ja w przeciwieństwie do innych mam pewne zasady w życiu, tak samo jak poglądy. Nie mogę traktować poważnie osoby, która pierwsza robi na forum w pewnych kwestiach własnego życia magiel, żeby dokopać byłej partnerce. Niepytana zaczyna uprawiać bardzo brzydkie gierki, chcąc zdyskredytować matkę swoich dzieci. Przyznasz, że ani to miejsce na takie zapasy słowne, ani okoliczności. Robert na początku wydawał mi się bardzo mądrym człowiekiem, doświadczonym opiekunem itd...., ale własnie te jego smutne, żeby nie powiedzieć smętne próby dokopania wyżej wspomnianej, nie wyłączając zdradzania faktów z jej zycia osobistego ( z kim sypia na przykład) dalece zweryfikowały mój pogląd co do jego osoby. Gdybyś zadała sobie odrobinkę trudu i poczytała te posty, wiedziałabyś o czym mówię. Robert jest dla mnie niewiarygodny i tyle, poza tym te jego posty pisane z wyższością, świadczą o tym, że nie szanuje ludzi, a już opiekunek w szczególnosci. Mamy wolność słowa, więc korzystam z tej wolnosci i nazywam rzeczy po imieniu, jeśli się komuś to nie podoba, no to przeciez jak wspomniałaś, czytać nie musi. Wśród kilku tysięcy forumowiczów są różne osobowości, ale przyznasz że tylko niektórym się dostaje po łapkach w odwecie za pisanie głupot, choć to ostatnie przydaża się każdemu. Dziwi Cię to, że ciągle są te same osoby? Mnie wcale, bo to przecież działa tak, że każdemu według zasług, na forumowej niwie też :)