Wyczytałam własnie ,że wczoraj był dzień bez stanika, a dzis dzień bez majtek:):):):)To co dziewczęta?Wietrzymy????:):):):):):)
Wyczytałam własnie ,że wczoraj był dzień bez stanika, a dzis dzień bez majtek:):):):)To co dziewczęta?Wietrzymy????:):):):):):)
Współczulski Mycha-korzonki sa paskudne:(Smaruj mascią rozgrzewajacą jak masz jakaś.P/bólowo najlepszy Ibuprom,bo jest jednoczesnie p/zapalny. Doczytałam jeszcze,o zgrozo,że dzis takze dzień bez tytoniu,międzynarodowy!!!!Ale przeciez nie rzuce fajek z tak błahego powodu:)To juz predzej gatki zzuję:):):)Hi hi hi
A mnie akurat dzisiaj korzonek popuścił. Nie dam rady bez majtek. Poobklejałam się plastrami i galotów trochę powinnam mieć, żeby korzonkowi w miarę ciepło było. No nie da sie dzisiaj Kasiu ;-// Dawno sie korzonki nie odzywały. A to wszystko chyba przez te niemiecka oszczędność. Kto to widział kołdrę 135x200 ??? Toż to dzieci pod takim czyms mogą spać a nie dorosła osoba i to jeszcze kręcąca się w nocy.
no takimi malusieńkimi ,że mucha wiecej potrafi ,,nawalić,,hihihi
ja widziałam, bo spałam pod taką 4 m-c w sumie u pierwszej PDP i to jeszcze w zimę, dobrze że była jeszcze narzuta, bo inaczej to bym chyba już wąchała kwiatki od spodu, od tego zimna :P, a na poważnie to bardzo Ci współczuję, tutaj też mam dość wąską kołdrę, ale kocyk ze sobą wzięłam i nim się przykrywam :)
Lepsze Wam opowiem.Mam koszulke z Euro2012,z napisem Polska i w D często w niej chodzę-i tu jedna z opiekunek mnie pyta:"a nie wstydzisz się w tej koszulce?".......A juz jak na paradzie poprosiłam jednego z panów uczestników o wspólne foto,które nam zrobił jego kolega, policjant to komentarz był,tej samej pani,ze jestem nienormalna ,że nie wolno sie afiszować tym ,że się jest z PL,że to nie wypada itp.......Ale w DM, to wypada sie drzec na cały sklep???Albo w kawiarni????Wyśmiałam ja bo takie podejscie dla mnie jest i śmieszne i smutne i żenujace.....
I to jest własnie klasyczny przykład zakompleksionego garkotłuka!~Wstydzić się, ze jest Polką? Kasia, szacun, nos te koszulke jak najczęściej!