Troche doda1961
Opiekunka naiskrzasz temat a to i dobrze i brawa!
Jovitko, ja jestem juz w takim wieku, że zasadniczo niczego się nie wstydzę, a tego, że jestem Polką nie wstydziłam się nigdy, a troszkę świata już zjechałam turystycznie chociazby. No i nie mam kompleksów, bo z tymi, które mam zyję w symbiozie i nawet je polubiłam :)))))))))))
Jezó jaka ulga, że jutro już czerwiec, więc teraz już powinno polecieć...
Ale wiecie co? babka normalnieje.... tyle że 3 tyg za poźno.... słowo się rzekło - miesiąc odbębniam i apage
Moze jednak przedluzysz kontrkt hyhyhy :D
Nie, nie znam ten bol nie przedluzaj :P
No to się pochwale---jutro dnia 1 czerwca 2015 roku wychodze za mąż ,,,,Nie ma zbyt wiele czasu, by być szczęśliwym. Dni przemijają szybko. Życie jest krótkie. W księdze naszej przyszłości wpisujemy marzenia, a jakaś niewidzialna ręka nam je przekreśla. Nie mamy wtedy żadnego wyboru. Jeżeli nie jesteśmy szczęśliwi dziś, jak potrafimy być nimi jutro?

No to się pochwale---jutro dnia 1 czerwca 2015 roku wychodze za mąż ,,,,Nie ma zbyt wiele czasu, by być szczęśliwym. Dni przemijają szybko. Życie jest krótkie. W księdze naszej przyszłości wpisujemy marzenia, a jakaś niewidzialna ręka nam je przekreśla. Nie mamy wtedy żadnego wyboru. Jeżeli nie jesteśmy szczęśliwi dziś, jak potrafimy być nimi jutro?