Na wyjeździe #25

31 maja 2015 18:52 / 2 osobom podoba się ten post
Mogłaś mu dać w prezencie kosz z warzywami......wielką sałatę,marchewy itp.....i do tego paczkę tabsów spalających tłuszcz
31 maja 2015 19:38 / 3 osobom podoba się ten post
jowita.

Troche doda1961
Opiekunka naiskrzasz temat a to i dobrze i brawa!

Jovitko, ja jestem juz w takim wieku, że zasadniczo niczego się nie wstydzę, a tego, że jestem Polką nie wstydziłam się nigdy, a troszkę świata już zjechałam turystycznie chociazby. No i nie mam kompleksów, bo z tymi, które mam zyję w symbiozie i nawet je polubiłam :)))))))))))
31 maja 2015 19:59 / 3 osobom podoba się ten post
Jestem tutaj tydzień a już dwa razy całą sól udało mi się wysypać na podłogę w kuchni-babcia się śmieje że lepiej sól niż cukier bo jest tańsza-jak tak dalej pójdzie to ja tu tylko na sól będę pracować :)))))
31 maja 2015 20:13 / 1 osobie podoba się ten post
doda1961

Jovitko, ja jestem juz w takim wieku, że zasadniczo niczego się nie wstydzę, a tego, że jestem Polką nie wstydziłam się nigdy, a troszkę świata już zjechałam turystycznie chociazby. No i nie mam kompleksów, bo z tymi, które mam zyję w symbiozie i nawet je polubiłam :)))))))))))

Jestesmy chyba ten sam rocznik, wiec i myslenie podobne....... zgadzam sie z Toba calkowicie:)
31 maja 2015 20:34
Jak fajnie, ze niedziela sie juz konczy :p Bardzo sflaczala byla :D
31 maja 2015 20:41 / 1 osobie podoba się ten post
Jezó jaka ulga, że jutro już czerwiec, więc teraz już powinno polecieć...
Ale wiecie co? babka normalnieje.... tyle że 3 tyg za poźno.... słowo się rzekło - miesiąc odbębniam i apage

31 maja 2015 20:48
mzap88

Jezó jaka ulga, że jutro już czerwiec, więc teraz już powinno polecieć...
Ale wiecie co? babka normalnieje.... tyle że 3 tyg za poźno.... słowo się rzekło - miesiąc odbębniam i apage

Moze jednak przedluzysz kontrkt hyhyhy :D

Nie, nie znam ten bol nie przedluzaj :P
31 maja 2015 20:50 / 1 osobie podoba się ten post
Jolek

Moze jednak przedluzysz kontrkt hyhyhy :D

Nie, nie znam ten bol nie przedluzaj :P

kuźwa! w życiu!!!!

Nocki są tu w większości nieprzespane.
Także nie dziękuję.
31 maja 2015 22:30 / 11 osobom podoba się ten post
Dopiero wróciłysmy z PDP z tego jubla urodzinowego-w restauracji był,z historią ,bo 110-letniej,rodzinnej,bardzo klimatyczne miejsce:)Było 18 osób ,w tym 3 letnie, nieprawdopodobnie grzeczne dziecko:):):):)Każdy sobie zamawiał z karty co chciał-obsługa trwała b.długo, bo własciwie 18różnych dań musieli na świeżo przygotować.No i już roznosza te półmiski/kazde danie numerek miało /wołaja numerki ,wszyscy juz dostali ,a głodna Foczusia siedzi i czeka:(Wiadomo!Jak juz mieli o kims zapomniec to o oczywiscie mnie,he he he.Zamówiłam sobie łososia w szparagach z dodatkami i mówie do tej kelnerki ,że ten mój łosos to dopiero z Norwegii chyba wypłynął):):):)W koncu sie doczekałam,takie wielkie porcje że masakra,ale że głodna byłam to wsio pożarłam:)Wszystkie porcje były takie ogromne,potem jeszcze deser-niestety robiony własnorecznie przez siostrzenice PDP,mus z serka mascarpone,kawowy a mdły taki ,że szok.Więc tylko kapke spróbowałam,żeby nie było a nawet obłudnie pochwaliłam bo spytała czy dobry:):):)Potem jeszcze nasiadówka,pogaduchy i o 21.45 babcia dała sygnał do odwrotu:)Padła i śpi jak aniołek:)I ja też spadam zaraz:)
31 maja 2015 23:43 / 19 osobom podoba się ten post
No to się pochwale---jutro dnia 1 czerwca 2015 roku wychodze za mąż ,,,,Nie ma zbyt wiele cza­su, by być szczęśli­wym. Dni prze­mijają szyb­ko. Życie jest krótkie. W księdze naszej przyszłości wpi­suje­my marze­nia, a ja­kaś niewidzial­na ręka nam je przek­reśla. Nie ma­my wte­dy żad­ne­go wy­boru. Jeżeli nie jes­teśmy szczęśli­wi dziś, jak pot­ra­fimy być ni­mi jutro?
31 maja 2015 23:55 / 5 osobom podoba się ten post
iwunia

No to się pochwale---jutro dnia 1 czerwca 2015 roku wychodze za mąż ,,,,Nie ma zbyt wiele cza­su, by być szczęśli­wym. Dni prze­mijają szyb­ko. Życie jest krótkie. W księdze naszej przyszłości wpi­suje­my marze­nia, a ja­kaś niewidzial­na ręka nam je przek­reśla. Nie ma­my wte­dy żad­ne­go wy­boru. Jeżeli nie jes­teśmy szczęśli­wi dziś, jak pot­ra­fimy być ni­mi jutro?

Wszystkiego Naj....naj....najlepszego !!!
Czego tylko zapragniesz ....i co sobie wymarzysz.
Oby Wam życie przyniosło same szczęśliwe chwile i sukcesy 

Życzę wszystkiego czego Wam trzeba:
autostrady wiodącej do nieba
bez żadnych ograniczeń prędkości,
do tego jeszcze ogromu radości
z każdego, coraz szczęśliwszego dnia,
który spełnia Wasze marzenia.
Żeby Wam nigdy nie zabrakło w domu
talerza klusek i makaronu
słońca bez końca, kwiatów pachnących,
a tuz za oknem ptaków śpiewających.
Każde z tych życzeń na pewno się spełni,
ponieważ płynie prosto z serca głębi.

31 maja 2015 23:55 / 5 osobom podoba się ten post
iwunia

Bądźcie dla siebie i ziarnem pieprzu i szczyptą soli.
Tym co cieszy i tym co boli.
Trwajcie razem, gdy miłość w rozkwicie i gdy ku jesieni skieruje Was życie.

01 czerwca 2015 00:15 / 2 osobom podoba się ten post
DZIEKUJE !!!!!!!
01 czerwca 2015 00:22 / 1 osobie podoba się ten post
Iwuniu, wszystkiego dobrego :)!
01 czerwca 2015 06:55 / 1 osobie podoba się ten post
iwunia

Iwunia - gratuluję odwagi.
Dogoń marzenia.