Jak fajnie, ze niedziela sie juz konczy :p Bardzo sflaczala byla :D
Jak fajnie, ze niedziela sie juz konczy :p Bardzo sflaczala byla :D
No to się pochwale---jutro dnia 1 czerwca 2015 roku wychodze za mąż ,,,,Nie ma zbyt wiele czasu, by być szczęśliwym. Dni przemijają szybko. Życie jest krótkie. W księdze naszej przyszłości wpisujemy marzenia, a jakaś niewidzialna ręka nam je przekreśla. Nie mamy wtedy żadnego wyboru. Jeżeli nie jesteśmy szczęśliwi dziś, jak potrafimy być nimi jutro?
No to się pochwale---jutro dnia 1 czerwca 2015 roku wychodze za mąż ,,,,Nie ma zbyt wiele czasu, by być szczęśliwym. Dni przemijają szybko. Życie jest krótkie. W księdze naszej przyszłości wpisujemy marzenia, a jakaś niewidzialna ręka nam je przekreśla. Nie mamy wtedy żadnego wyboru. Jeżeli nie jesteśmy szczęśliwi dziś, jak potrafimy być nimi jutro?
Na ten odjazd zaplanowalam sobie duzo pracy. hyhyhy. Zeby dni szybciej minely bo jeszcze 2 na 3 juz bede stac jak wariatka i latac, bo do domu. A wiec tak musze sobioe umyc okienka u mnie w pokoju, one plynu chyba z 10 lat nie widzialy, jeszcze firanki takie malo przejyste, ale boje sie je sciagac bo ie wiem czy beda umiala na tych klamerkach je spowrotem zalozyc. No i pokoik sprzatnac, odkrzyc spakowac sie ale uwierzcie, przymierzam sie do tego tyle, ze tak mi sie nie chce ze masakra... Nie nawidze pakowania, ale plus taki, ze nie nakupilam tu nic bo po prostu nie mialam gdzie... I miejsca mam w torbie. A no i jestem tak szczesliwa, ze hohoho.
Iwunia wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia! :*
Jolek to jak w końcu jest z tą " ichnią " pedantycznością ? takie niby czyściochy a okna i firanki wody przez lata nie widziały ? ......No chyba , że żyją w zgodzie z naturą i deszczówka wystarczy do umycia szyb a wiatr przy otwartych oknach firanki przewietrzy :-):-):-)
Potrzbuję instrukcji.
Jeszcze nie korzystałam z tutejszych bankomatów. Niestety lekko "zaszalałam" z kasą i potrzebuję się dofinansować. I stąd moje głupie pytanie: czy komunikaty wyświetlają się podobnie jak w polskich? Nie chcę żeby mnie zaskoczył czymś nowym. Kto korzystał niech się przyzna :-)
Oni sa chyba eko wiesz :D Bo podlogi myje tylko ciepla woda bez dodatku zadnego plynu. A pranie hmm noooo moje to takie szorstkie, bo plynu do plukania sie nie uzywa no i coz noooo cza zyc dalej, wlasnie wstawilam swoje coby brudow do domu nie zawozic...
Wiesz ja mieszkam u gory gdzie chyba juz dawno nikt nie mieszkal nooo i zastanawiam sie czy firanki tez wyprac czy nie ?? Basiu moze doradzisz :D
Potrzbuję instrukcji.
Jeszcze nie korzystałam z tutejszych bankomatów. Niestety lekko "zaszalałam" z kasą i potrzebuję się dofinansować. I stąd moje głupie pytanie: czy komunikaty wyświetlają się podobnie jak w polskich? Nie chcę żeby mnie zaskoczył czymś nowym. Kto korzystał niech się przyzna :-)