Na wyjeździe #25

01 czerwca 2015 07:01 / 3 osobom podoba się ten post
Jolek

Jak fajnie, ze niedziela sie juz konczy :p Bardzo sflaczala byla :D

W niedzielę bez wyrzutów sumienia nic nie robię. Za to na rowerku pojeździłam, u zaprzyjaźnionych Polaków na kawce byłam - fajny dzień SAMA sobie zrobiłam. 
Polecam.
01 czerwca 2015 07:03 / 1 osobie podoba się ten post
iwunia

No to się pochwale---jutro dnia 1 czerwca 2015 roku wychodze za mąż ,,,,Nie ma zbyt wiele cza­su, by być szczęśli­wym. Dni prze­mijają szyb­ko. Życie jest krótkie. W księdze naszej przyszłości wpi­suje­my marze­nia, a ja­kaś niewidzial­na ręka nam je przek­reśla. Nie ma­my wte­dy żad­ne­go wy­boru. Jeżeli nie jes­teśmy szczęśli­wi dziś, jak pot­ra­fimy być ni­mi jutro?

Wszystkiego  dobrego Ivunia , szczęścia i miłości !
01 czerwca 2015 08:26 / 1 osobie podoba się ten post
iwunia

No to się pochwale---jutro dnia 1 czerwca 2015 roku wychodze za mąż ,,,,Nie ma zbyt wiele cza­su, by być szczęśli­wym. Dni prze­mijają szyb­ko. Życie jest krótkie. W księdze naszej przyszłości wpi­suje­my marze­nia, a ja­kaś niewidzial­na ręka nam je przek­reśla. Nie ma­my wte­dy żad­ne­go wy­boru. Jeżeli nie jes­teśmy szczęśli­wi dziś, jak pot­ra­fimy być ni­mi jutro?

Iwus z serca najlepsze zyczenia na nowej drodze zycia.........
01 czerwca 2015 08:34 / 1 osobie podoba się ten post
iwunia

Wszystkiego dobrego na nowej drodze życia. Obyś znalazła szczęście i spokojną przystań u boku mężą. Gratulacje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
01 czerwca 2015 09:01 / 2 osobom podoba się ten post
iwunia

Wszystkiego najlepszego Iwuniu:)
Słuszne są Twoje spostrzeżenia, też mnie czasem takie refleksje nachodzą:).
01 czerwca 2015 09:16 / 2 osobom podoba się ten post
Na ten odjazd zaplanowalam sobie duzo pracy. hyhyhy. Zeby dni szybciej minely bo jeszcze 2 na 3 juz bede stac jak wariatka i latac, bo do domu. A wiec tak musze sobioe umyc okienka u mnie w pokoju, one plynu chyba z 10 lat nie widzialy, jeszcze firanki takie malo przejyste, ale boje sie je sciagac bo ie wiem czy beda umiala na tych klamerkach je spowrotem zalozyc. No i pokoik sprzatnac, odkrzyc spakowac sie ale uwierzcie, przymierzam sie do tego tyle, ze tak mi sie nie chce ze masakra... Nie nawidze pakowania, ale plus taki, ze nie nakupilam tu nic bo po prostu nie mialam gdzie... I miejsca mam w torbie. A no i jestem tak szczesliwa, ze hohoho.

Iwunia wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia! :*
01 czerwca 2015 09:29 / 3 osobom podoba się ten post
Jolek

Na ten odjazd zaplanowalam sobie duzo pracy. hyhyhy. Zeby dni szybciej minely bo jeszcze 2 na 3 juz bede stac jak wariatka i latac, bo do domu. A wiec tak musze sobioe umyc okienka u mnie w pokoju, one plynu chyba z 10 lat nie widzialy, jeszcze firanki takie malo przejyste, ale boje sie je sciagac bo ie wiem czy beda umiala na tych klamerkach je spowrotem zalozyc. No i pokoik sprzatnac, odkrzyc spakowac sie ale uwierzcie, przymierzam sie do tego tyle, ze tak mi sie nie chce ze masakra... Nie nawidze pakowania, ale plus taki, ze nie nakupilam tu nic bo po prostu nie mialam gdzie... I miejsca mam w torbie. A no i jestem tak szczesliwa, ze hohoho.

Iwunia wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia! :*

Jolek to jak w końcu jest z tą " ichnią " pedantycznością ? takie niby czyściochy a okna i firanki wody przez lata nie widziały ? ......No chyba , że żyją w zgodzie z naturą i deszczówka wystarczy do umycia szyb a wiatr przy otwartych oknach firanki przewietrzy
01 czerwca 2015 09:48
Barbara niepowtarzalna

Jolek to jak w końcu jest z tą " ichnią " pedantycznością ? takie niby czyściochy a okna i firanki wody przez lata nie widziały ? ......No chyba , że żyją w zgodzie z naturą i deszczówka wystarczy do umycia szyb a wiatr przy otwartych oknach firanki przewietrzy :-):-):-)

Oni sa chyba eko wiesz :D Bo podlogi myje tylko ciepla woda bez dodatku zadnego plynu. A pranie hmm noooo moje to takie szorstkie, bo plynu do plukania sie nie uzywa no i coz noooo cza zyc dalej, wlasnie wstawilam swoje coby brudow do domu nie zawozic...

Wiesz ja mieszkam u gory gdzie chyba juz dawno nikt nie mieszkal nooo i zastanawiam sie czy firanki tez wyprac czy nie ?? Basiu moze doradzisz :D
01 czerwca 2015 09:51
Potrzbuję instrukcji.
Jeszcze nie korzystałam z tutejszych bankomatów. Niestety lekko "zaszalałam" z kasą i potrzebuję się dofinansować. I stąd moje głupie pytanie: czy komunikaty wyświetlają się podobnie jak w polskich? Nie chcę żeby mnie zaskoczył czymś nowym. Kto korzystał niech się przyzna
01 czerwca 2015 09:53
iwunia

Bądź szczęśliwa każdego dnia!!
01 czerwca 2015 09:54 / 2 osobom podoba się ten post
WSTENGA

Potrzbuję instrukcji.
Jeszcze nie korzystałam z tutejszych bankomatów. Niestety lekko "zaszalałam" z kasą i potrzebuję się dofinansować. I stąd moje głupie pytanie: czy komunikaty wyświetlają się podobnie jak w polskich? Nie chcę żeby mnie zaskoczył czymś nowym. Kto korzystał niech się przyzna :-)

Korzystałam. Normalnie, czytaj komunikaty, odpowiednie naciskaj i kwita.
Też się bałam. :)
Korzystaj tylko z bankomatów przy bankach, zasłaniaj ręką klawiaturę , albańska i rumuńska mafia nie śpi. :)
01 czerwca 2015 10:02 / 6 osobom podoba się ten post
Jolek

Oni sa chyba eko wiesz :D Bo podlogi myje tylko ciepla woda bez dodatku zadnego plynu. A pranie hmm noooo moje to takie szorstkie, bo plynu do plukania sie nie uzywa no i coz noooo cza zyc dalej, wlasnie wstawilam swoje coby brudow do domu nie zawozic...

Wiesz ja mieszkam u gory gdzie chyba juz dawno nikt nie mieszkal nooo i zastanawiam sie czy firanki tez wyprac czy nie ?? Basiu moze doradzisz :D

A pewnie , że doradzę !!!!.....zostaw okna w spokoju , posorzątaj pokoik dla zmienniczki i kwita . Może babci faktycznie nie była potrzebna opiekunka , tylko sprzątaczka , która doprowadzi chałupę do stanu używalności publicznej !.... pakuj walichę , ile możesz odpoczywaj , bo siły Ci będą potrzebne , ale dla Piotruchy ! .....taka Ci ze mnie " ciotka dobra rada "
01 czerwca 2015 10:05 / 1 osobie podoba się ten post
WSTENGA

Potrzbuję instrukcji.
Jeszcze nie korzystałam z tutejszych bankomatów. Niestety lekko "zaszalałam" z kasą i potrzebuję się dofinansować. I stąd moje głupie pytanie: czy komunikaty wyświetlają się podobnie jak w polskich? Nie chcę żeby mnie zaskoczył czymś nowym. Kto korzystał niech się przyzna :-)

Wstęga,niektóre bankomaty mówią po polsku,a w innych intuicyjnie wszystko działa,poradzisz sobie bez problemu.
01 czerwca 2015 10:07 / 9 osobom podoba się ten post
Przyszła rano pani do sprzątania i wiecie co? Dziwnie się czuje tak siedząc i nic nie robiąc,ledwie się powtrzymuje żeby jej mopa z reki nie wyrwac i samej nie sprzątac hahahahahahahahah
No cóż,chyba zdziczałam lekko .
01 czerwca 2015 10:13 / 4 osobom podoba się ten post
Ani się waż !!! Hihi siedż i ciesz się chwila i nic nierobieniem..