Przyszła rano pani do sprzątania i wiecie co? Dziwnie się czuje tak siedząc i nic nie robiąc,ledwie się powtrzymuje żeby jej mopa z reki nie wyrwac i samej nie sprzątac hahahahahahahahah
No cóż,chyba zdziczałam lekko .
Przyszła rano pani do sprzątania i wiecie co? Dziwnie się czuje tak siedząc i nic nie robiąc,ledwie się powtrzymuje żeby jej mopa z reki nie wyrwac i samej nie sprzątac hahahahahahahahah
No cóż,chyba zdziczałam lekko .
Potrzbuję instrukcji.
Jeszcze nie korzystałam z tutejszych bankomatów. Niestety lekko "zaszalałam" z kasą i potrzebuję się dofinansować. I stąd moje głupie pytanie: czy komunikaty wyświetlają się podobnie jak w polskich? Nie chcę żeby mnie zaskoczył czymś nowym. Kto korzystał niech się przyzna :-)
A pewnie , że doradzę !!!!.....zostaw okna w spokoju , posorzątaj pokoik dla zmienniczki i kwita . Może babci faktycznie nie była potrzebna opiekunka , tylko sprzątaczka , która doprowadzi chałupę do stanu używalności publicznej !.... pakuj walichę , ile możesz odpoczywaj , bo siły Ci będą potrzebne , ale dla Piotruchy ! .....taka Ci ze mnie " ciotka dobra rada " :-)
Kup sobie ładny "ciuszek" o rozmiar za mały, albo sie zakochaj.Ciuszek ma być czadowy,a facet wg gustu :-)zadziała.
DZIEKUJE !!!!!!!
Pytać można ale trzeba wiedzieć kogo można spytać,a kogo nie można....
Pytać można ale trzeba wiedzieć kogo można spytać,a kogo nie można....
Zgadzam się z Tobą w 99% , bo ten jeden procent zostawiłam na to , że jeśli piszemy listy , meile to są nasze prywatne sprawy i odbiorcę obdarzamy zaufaniem , że nie upubliczni naszej korespondencji ......czasem możemy się pomylić a mylić się jest rzeczą ludzką ........Ogłoszenie : " wszyscy , którzy do mnie meilowali mogą spać spokojnie , bo meili nie upublicznię , bo byłoby to wielkim świństwem gdybym tak zrobiła - amen " musiałam edytować : gdyby coś takiego zrobiła np. Jolek , mzap 88 , czy inna młodziutka dziewczyna to bym ją opitoliła i szybko puściła całe zajście w niepamięć , bo zwalić by to można było na " młodość " a jeśli robi to ktoś 40 + ( ???:-) ) to tak łatwo się nie zapomni !!!!!!:brak wiary:
smutne to ale uczy tego, ze zawsze nalezy byc ostroznym i nie ufac bezgranicznie innym, nawet pod wplywem chwili. Ehhh , co sie z tym swiatem dzieje:(
Zgadzam się z Tobą w 99% , bo ten jeden procent zostawiłam na to , że jeśli piszemy listy , meile to są nasze prywatne sprawy i odbiorcę obdarzamy zaufaniem , że nie upubliczni naszej korespondencji ......czasem możemy się pomylić a mylić się jest rzeczą ludzką ........Ogłoszenie : " wszyscy , którzy do mnie meilowali mogą spać spokojnie , bo meili nie upublicznię , bo byłoby to wielkim świństwem gdybym tak zrobiła - amen " musiałam edytować : gdyby coś takiego zrobiła np. Jolek , mzap 88 , czy inna młodziutka dziewczyna to bym ją opitoliła i szybko puściła całe zajście w niepamięć , bo zwalić by to można było na " młodość " a jeśli robi to ktoś 40 + ( ???:-) ) to tak łatwo się nie zapomni !!!!!!:brak wiary: