Na wyjeździe #25

01 czerwca 2015 10:14 / 3 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Przyszła rano pani do sprzątania i wiecie co? Dziwnie się czuje tak siedząc i nic nie robiąc,ledwie się powtrzymuje żeby jej mopa z reki nie wyrwac i samej nie sprzątac hahahahahahahahah
No cóż,chyba zdziczałam lekko .

Kawkę se zrób, coby Ci się milej siedziało.
Tylko się nie wyrywaj z robotą. Masz swoją, chleba innym nie zabieraj.
01 czerwca 2015 10:15 / 3 osobom podoba się ten post
WSTENGA

Potrzbuję instrukcji.
Jeszcze nie korzystałam z tutejszych bankomatów. Niestety lekko "zaszalałam" z kasą i potrzebuję się dofinansować. I stąd moje głupie pytanie: czy komunikaty wyświetlają się podobnie jak w polskich? Nie chcę żeby mnie zaskoczył czymś nowym. Kto korzystał niech się przyzna :-)

Przyznaję, korzystałam. Komunikatów po polsku nie było, ale dałam radę. Ty też dasz radę.
01 czerwca 2015 10:17 / 1 osobie podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

A pewnie , że doradzę !!!!.....zostaw okna w spokoju , posorzątaj pokoik dla zmienniczki i kwita . Może babci faktycznie nie była potrzebna opiekunka , tylko sprzątaczka , która doprowadzi chałupę do stanu używalności publicznej !.... pakuj walichę , ile możesz odpoczywaj , bo siły Ci będą potrzebne , ale dla Piotruchy ! .....taka Ci ze mnie " ciotka dobra rada " :-)

No i dobrze Ciotuchno, żeś tu jest, bo by się co poniektórym jeszcze w głowach poprzewracało.
Ps. Okna bym se jednak umyła - lubię jak słonko do mnie zagląda.

01 czerwca 2015 10:29 / 7 osobom podoba się ten post
01 czerwca 2015 12:02 / 4 osobom podoba się ten post
mleczko1

Kup sobie ładny "ciuszek" o rozmiar za mały, albo sie zakochaj.Ciuszek ma być  czadowy,a facet wg gustu :-)zadziała.

Mleczko, cyknij tego "mojego" maila na moją pocztę. 
Wkleiłaś go (ponoć) na publicznym forum .....to tym bardziej możesz ujawnić "właścicielce".
Jestem straaaasznie ciekawa jego treści 
Inaczej nie osiągniesz celu - dla jakiego go opublikowałaś .....oh ta demencja 

Myślę, że go nie dostanę ....bo nawet nie masz dostępu do mojego adresu - sama się wypisałaś z m/znajomych 
....a to jeszzcze bardziej potwierdzi twoją "utcziwość" 
01 czerwca 2015 12:12
iwunia

DZIEKUJE !!!!!!!

Pomyślności w nowym związku.Gratuluję .
01 czerwca 2015 12:24 / 1 osobie podoba się ten post
Śliczna ta Twa kicia:)
01 czerwca 2015 13:07 / 3 osobom podoba się ten post
moje tez kocham..... jak Kasia zniknela na 2 dni chodzilam i ryczalam.......oczy podpuchniete.... masakra....a jeszcze bardziej ja wrocila ledwo idac.....ryczlam jeszcze bardziej az sie maz obudzil bo po nocce spal.....zaraz ja na rece wzielismy i lecielismy do weta.............ehhhhhh teraz sie trzyma blisko domku i juz nigdzie nie idzie dalej
01 czerwca 2015 13:17 / 5 osobom podoba się ten post
Pytać można ale trzeba wiedzieć kogo można spytać,a kogo nie można....
01 czerwca 2015 13:47 / 7 osobom podoba się ten post
Marta

Kazdy sądzi według siebie. Jak Ty jesteś w porządku, to sądzisz, ze i inni tacy są. Czasami sie można przejechać. Warto jednak być ok.
01 czerwca 2015 14:05 / 10 osobom podoba się ten post
Warto uważnie czytać forum i na tej podstawie wyrobić sobie zdanie komu  ewentualnie można zaufać a komu nie.Wtedy mniejsze ryzyko " przejechania się".
01 czerwca 2015 14:22 / 11 osobom podoba się ten post
Marta

Zgadzam się z Tobą w 99% , bo ten jeden procent zostawiłam na to , że jeśli piszemy listy , meile  to są nasze prywatne sprawy i odbiorcę obdarzamy zaufaniem , że nie upubliczni naszej korespondencji ......czasem możemy się pomylić a mylić się jest rzeczą ludzką  ........Ogłoszenie : " wszyscy , którzy do mnie meilowali mogą spać spokojnie , bo meili nie upublicznię , bo byłoby to wielkim świństwem gdybym tak zrobiła - amen " musiałam edytować : gdyby coś takiego zrobiła np. Jolek , mzap 88 , czy inna młodziutka dziewczyna to bym ją opitoliła i szybko puściła całe zajście w niepamięć , bo zwalić by to można było na " młodość " a jeśli robi to ktoś 40 + ( ??? ) to tak łatwo się nie zapomni !!!!!!
01 czerwca 2015 14:34 / 5 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Zgadzam się z Tobą w 99% , bo ten jeden procent zostawiłam na to , że jeśli piszemy listy , meile  to są nasze prywatne sprawy i odbiorcę obdarzamy zaufaniem , że nie upubliczni naszej korespondencji ......czasem możemy się pomylić a mylić się jest rzeczą ludzką  ........Ogłoszenie : " wszyscy , którzy do mnie meilowali mogą spać spokojnie , bo meili nie upublicznię , bo byłoby to wielkim świństwem gdybym tak zrobiła - amen " musiałam edytować : gdyby coś takiego zrobiła np. Jolek , mzap 88 , czy inna młodziutka dziewczyna to bym ją opitoliła i szybko puściła całe zajście w niepamięć , bo zwalić by to można było na " młodość " a jeśli robi to ktoś 40 + ( ???:-) ) to tak łatwo się nie zapomni !!!!!!:brak wiary:

smutne to ale uczy tego, ze zawsze nalezy byc ostroznym i nie ufac bezgranicznie innym, nawet pod wplywem chwili. Ehhh , co sie z tym swiatem dzieje:(
01 czerwca 2015 14:46 / 12 osobom podoba się ten post
leni

smutne to ale uczy tego, ze zawsze nalezy byc ostroznym i nie ufac bezgranicznie innym, nawet pod wplywem chwili. Ehhh , co sie z tym swiatem dzieje:(

Masz rację Leni ( u ) smutne , wredne , podłe , obrzydliwe ! ..... ale nie zapominaj , że są ludzie , którym można zaufać , bo jeśli przestaniemy być ufni tak do końca to będziemy zgrzybiali , samotni i zli na cały świat ! Piszemy tu na forum różne głupstwa , czasem ktoś się pożali na męża , siostrę , wujka .....i wystarczy , żeby ktoś o nas wiedział wszystko ( prawie ) i znał nas osobiście a to co nieraz opisujemy przekazał " zainteresowanym " .....już strach się bać
01 czerwca 2015 14:49 / 8 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Zgadzam się z Tobą w 99% , bo ten jeden procent zostawiłam na to , że jeśli piszemy listy , meile  to są nasze prywatne sprawy i odbiorcę obdarzamy zaufaniem , że nie upubliczni naszej korespondencji ......czasem możemy się pomylić a mylić się jest rzeczą ludzką  ........Ogłoszenie : " wszyscy , którzy do mnie meilowali mogą spać spokojnie , bo meili nie upublicznię , bo byłoby to wielkim świństwem gdybym tak zrobiła - amen " musiałam edytować : gdyby coś takiego zrobiła np. Jolek , mzap 88 , czy inna młodziutka dziewczyna to bym ją opitoliła i szybko puściła całe zajście w niepamięć , bo zwalić by to można było na " młodość " a jeśli robi to ktoś 40 + ( ???:-) ) to tak łatwo się nie zapomni !!!!!!:brak wiary:

Dokładnie o to chodzi.......choć jeśli mowa o meilach to raczej zawsze powinno się wiedzieć,że takich rzeczy się nie publikuje.
Ja mogę wybaczyć raz,dwa(ale nie więcej) jeśli mnie ktoś bezpodstawnie obrazi,nawymyśla niestworzonych histori pomimo tego,że nigdy mnie nie widział...ale nie ma mowy żebym wybaczyła komuś wklejanie na ogólnym forum moich prywatnych korespondencji.......mowy nie ma!