Na wyjeździe #25

01 czerwca 2015 15:01 / 5 osobom podoba się ten post
ewelin1

Dokładnie o to chodzi.......choć jeśli mowa o meilach to raczej zawsze powinno się wiedzieć,że takich rzeczy się nie publikuje.
Ja mogę wybaczyć raz,dwa(ale nie więcej) jeśli mnie ktoś bezpodstawnie obrazi,nawymyśla niestworzonych histori pomimo tego,że nigdy mnie nie widział...ale nie ma mowy żebym wybaczyła komuś wklejanie na ogólnym forum moich prywatnych korespondencji.......mowy nie ma!

Wklejanie prywatnych wiadomości jest karalne  http://blog.e-prawnik.pl/ujawnienie-korespondencji-e-mail-%E2%80%93-naruszenie-dobr-osobistych.html

To bardzo niesmaczne, poniżej krytyki. Ja na tym punkcie jestem uczulona. Z domu to wyniosłam, że nie zagląda się do cudzej korespondencji. Nie śledziłam tej dyskusji dokładnie a część jest usunięta, ale gdzieś tam zauważyłam wpis, że Gabrysia chciała tego? Czyżby? W tym wypadku mogła opublikować wiadomość, niestety!
01 czerwca 2015 15:29 / 1 osobie podoba się ten post
Ok sprawdzaj
01 czerwca 2015 15:38 / 4 osobom podoba się ten post
Hej dawno mnie nie było muszę zagłebić się bardziej bo nie wiem komu cześć komu chwała? Pozdrawiam
01 czerwca 2015 15:53 / 10 osobom podoba się ten post
Tak samo jak Ty Andrea ,wolałabym nie jechac niż jechać z jej pomocą. Już na kilometr widac komu obiecała lub załatwiła prace,te osoby mają całkiem wyprany mózg przez nią,boją się jej do tego stopnia,że plusują nawet jedno słowo żeby tylko się jej przypodobać.
01 czerwca 2015 15:58 / 1 osobie podoba się ten post
Malina

Hej dawno mnie nie było muszę zagłebić się bardziej bo nie wiem komu cześć komu chwała? Pozdrawiam

Właśnie wróciłam i podpinam sie pod Ciebie.
Ehh  Opiekunkowo.... Arabaśka kurde tęskni się za Tobą.
01 czerwca 2015 15:58 / 6 osobom podoba się ten post
MeryKy

Wklejanie prywatnych wiadomości jest karalne  http://blog.e-prawnik.pl/ujawnienie-korespondencji-e-mail-%E2%80%93-naruszenie-dobr-osobistych.html

To bardzo niesmaczne, poniżej krytyki. Ja na tym punkcie jestem uczulona. Z domu to wyniosłam, że nie zagląda się do cudzej korespondencji. Nie śledziłam tej dyskusji dokładnie a część jest usunięta, ale gdzieś tam zauważyłam wpis, że Gabrysia chciała tego? Czyżby? W tym wypadku mogła opublikować wiadomość, niestety!

Dla mnie nie ma znaczenia czy ktoś tego chciał czy nie,nie opublikowała bym i tyle.
W "pyskówkach" tak to już bywa,-od słowa do słowa a potem podpuszczanie itp.
Granice jednak są,nie należy tylko o nich "gadać" ale również ich przestrzegać skoro samemu się je wyznaczyło.
Nie będę już na ten temat dyskutować bo dla mnie jest on klarowny i zamknięty:)
01 czerwca 2015 16:17 / 15 osobom podoba się ten post
A bo to pierwszy raz?.......

Ale dobrze sie stało ,bo ta sytuacja może niektórym otworzy oczy,jaką to ciepła,szczerą i pomocną osobą jest pani M.

A i z innej beczki:)
Prawie spakowana:)Pokoik zmienniczki wysprzatany,rosołek sie w domku gotuje,bus nie wiem jeszcze o której,babcia prawie płacze.......Jeszcze chwila i do cywila:):):):):)
01 czerwca 2015 16:19 / 2 osobom podoba się ten post
iwunia

No to się pochwale---jutro dnia 1 czerwca 2015 roku wychodze za mąż ,,,,Nie ma zbyt wiele cza­su, by być szczęśli­wym. Dni prze­mijają szyb­ko. Życie jest krótkie. W księdze naszej przyszłości wpi­suje­my marze­nia, a ja­kaś niewidzial­na ręka nam je przek­reśla. Nie ma­my wte­dy żad­ne­go wy­boru. Jeżeli nie jes­teśmy szczęśli­wi dziś, jak pot­ra­fimy być ni­mi jutro?

O tej porze to juz jesteś stateczna mężatką ,jak mniemam:):):)Gratulacje moja kochana:):);)Bądź tak szczęsliwa,żeby zawistne sasiadki wargi z zazdrości gryzły:):):):):
01 czerwca 2015 16:23
Prosiłem żeby osoby zwaśnione wyjaśniały swoje problemy przez pv. Zamknąłem jeden temat, wszystko wylądowało w drugim. Wywalam całą tą kłótnię.
01 czerwca 2015 16:24 / 8 osobom podoba się ten post
Dziś wyjazd !! ok. 22 g . żegnam się z Wami Chcę już spakować lapka . Cześć !!!
01 czerwca 2015 16:34 / 1 osobie podoba się ten post
Damessa

Dziś wyjazd !! ok. 22 g . żegnam się z Wami :chaplin: Chcę już spakować lapka . Cześć !!!

szerokiej drogi :)
01 czerwca 2015 16:35
iwunia

No to się pochwale---jutro dnia 1 czerwca 2015 roku wychodze za mąż ,,,,Nie ma zbyt wiele cza­su, by być szczęśli­wym. Dni prze­mijają szyb­ko. Życie jest krótkie. W księdze naszej przyszłości wpi­suje­my marze­nia, a ja­kaś niewidzial­na ręka nam je przek­reśla. Nie ma­my wte­dy żad­ne­go wy­boru. Jeżeli nie jes­teśmy szczęśli­wi dziś, jak pot­ra­fimy być ni­mi jutro?

Iwunia, niech codziennie spełniają się Wasze marzenia, a w Waszych sercach świeci słoneczko.
01 czerwca 2015 16:55 / 2 osobom podoba się ten post
Pomoc forum1

Prosiłem żeby osoby zwaśnione wyjaśniały swoje problemy przez pv. Zamknąłem jeden temat, wszystko wylądowało w drugim. :-( :moderator1: Wywalam całą tą kłótnię.

Dlaczego został usunięty mój post w którym z nikim się nie kłóciłam,a tylko wyraziłam swoje zdanie na temat pewnych zachowan?
01 czerwca 2015 17:29 / 4 osobom podoba się ten post
magdalena_k

moje tez kocham..... jak Kasia zniknela na 2 dni chodzilam i ryczalam.......oczy podpuchniete.... masakra....a jeszcze bardziej ja wrocila ledwo idac.....ryczlam jeszcze bardziej az sie maz obudzil bo po nocce spal.....zaraz ja na rece wzielismy i lecielismy do weta.............ehhhhhh teraz sie trzyma blisko domku i juz nigdzie nie idzie dalej

bidulko ty moja tak za mną ryczałaś
obiecuje że już nigdy przenigdy ci nie ucieknę że cię nie opuszczę aż do śmierc i
tylko proszę o jedno nie karz mi chodzić do weterynarza :)))))))))))
01 czerwca 2015 17:48 / 2 osobom podoba się ten post
Umylam okna, a dokladne jedno to co na nie sie czesciej patrzy. Hmm no i zeby nie bylo ja juz w moim zyciu tyle okien wymylam, w jedne wakacjie traktowalam to jak zoarobek. I nie wiem jakis ten pltyn do szybzrabany co sie takie pikne ladne i rowne zacieki zrobily, ze wyglada to bardzo srtystycznie nooo :D Chyba cza jutro poprawic :D