Na wyjeździe #25

01 czerwca 2015 17:58 / 1 osobie podoba się ten post
Jolek

Umylam okna, a dokladne jedno to co na nie sie czesciej patrzy. Hmm no i zeby nie bylo ja juz w moim zyciu tyle okien wymylam, w jedne wakacjie traktowalam to jak zoarobek. I nie wiem jakis ten pltyn do szybzrabany co sie takie pikne ladne i rowne zacieki zrobily, ze wyglada to bardzo srtystycznie nooo :D Chyba cza jutro poprawic :D

A było się słuchać starszych ?- było ! też lubię czyste okna , ale jak bym miała tak przesrane tam jak się żaliłaś to na stówę nawet bym tego okna nie tknęła . .....Tym bardziej , że już pojutrze wyjeżdżasz to po jasną ciasną się za mycie brałaś ? żeby się wykazać ? bo co , siedziałaś tam , patrzyłaś na brudne szyby i Ci nie przeszkadzało a raptem na dwa dni przed odlotem świata przez nie nie widziałaś ? ........taaaa jest ! bierz się Jolanta jutro za poprawianie zacieków , czasu masz mnóstwo a jak Cię łapki będą bolały to se je w domciu podkurujesz ............o ! to bym Ci teraz najchętniej zrobiła co pokazuje ten " niby - ludek " .....i jeszcze pachem po gołej dupie , o !!!!
01 czerwca 2015 18:00
Damessa

Dziś wyjazd !! ok. 22 g . żegnam się z Wami :chaplin: Chcę już spakować lapka . Cześć !!!

Miłego urlopu ;))))))
Mam nadzieję, że plany niezbyt obfite i trochę wypoczniesz ;))))))))
01 czerwca 2015 18:12 / 2 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

A było się słuchać starszych ?- było ! też lubię czyste okna , ale jak bym miała tak przesrane tam jak się żaliłaś to na stówę nawet bym tego okna nie tknęła . .....Tym bardziej , że już pojutrze wyjeżdżasz to po jasną ciasną się za mycie brałaś ? żeby się wykazać ? bo co , siedziałaś tam , patrzyłaś na brudne szyby i Ci nie przeszkadzało a raptem na dwa dni przed odlotem świata przez nie nie widziałaś ? ........taaaa jest ! bierz się Jolanta jutro za poprawianie zacieków , czasu masz mnóstwo a jak Cię łapki będą bolały to se je w domciu podkurujesz ......:boks2:......o ! to bym Ci teraz najchętniej zrobiła co pokazuje ten " niby - ludek " .....i jeszcze pachem po gołej dupie , o !!!!

Łoj tam, łoj tam, toć jedno , jedyne maciupeńkie okienko to nie grzech. Przeca dzioucha nie umyła 30 okien w całej willi.
Ja tam wybaczam Jolkowi, a niech biedulince świat się rozjaśni przez te ostatnie dwa dni.
01 czerwca 2015 18:15 / 1 osobie podoba się ten post
Lawenda

Łoj tam, łoj tam, toć jedno , jedyne maciupeńkie okienko to nie grzech. Przeca dzioucha nie umyła 30 okien w całej willi.
Ja tam wybaczam Jolkowi, a niech biedulince świat się rozjaśni przez te ostatnie dwa dni.:-)

Nooooo , chyba , że takie malutkie - piwniczne  to też jej wybaczę i nie pobiję
01 czerwca 2015 18:18 / 1 osobie podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Nooooo , chyba , że takie malutkie - piwniczne  to też jej wybaczę i nie pobiję :-)

A może taki świetlik dachowy 30 x 30 cm?
W piwnicy to szkoda myć, myszy mają się cieszyć? :)
01 czerwca 2015 18:25 / 1 osobie podoba się ten post
Jolek

Umylam okna, a dokladne jedno to co na nie sie czesciej patrzy. Hmm no i zeby nie bylo ja juz w moim zyciu tyle okien wymylam, w jedne wakacjie traktowalam to jak zoarobek. I nie wiem jakis ten pltyn do szybzrabany co sie takie pikne ladne i rowne zacieki zrobily, ze wyglada to bardzo srtystycznie nooo :D Chyba cza jutro poprawic :D

Jolek juz nic z oknami nie poprawiaj, bo szkoda czasu! Widocznie tam firma okna myje a oni maja takie specjalne detergenty i lepiej okien nie ruszac, bo esy-floresy powstaja i nie wypucujesz tego.....Kurz tylko troche ogarnij i zaczynaj sie pakowac i sie juz nie stresuj i luzik;) A kolezanka-zmienniczka jak ma Cie obgadac to i tak Cie obgada, wiec sie nie przejmuj:) Kiedys mialam taka sytuacje, ze zmienniczka mnie zbesztala na starcie (bez przywitania), ze serwetki w naszym pokoju sa zle polozone i zaslony w oknach sa nierowno, a powinny byc wydrapowane! Pozdrawiam pa
01 czerwca 2015 18:29 / 4 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

A było się słuchać starszych ?- było ! też lubię czyste okna , ale jak bym miała tak przesrane tam jak się żaliłaś to na stówę nawet bym tego okna nie tknęła . .....Tym bardziej , że już pojutrze wyjeżdżasz to po jasną ciasną się za mycie brałaś ? żeby się wykazać ? bo co , siedziałaś tam , patrzyłaś na brudne szyby i Ci nie przeszkadzało a raptem na dwa dni przed odlotem świata przez nie nie widziałaś ? ........taaaa jest ! bierz się Jolanta jutro za poprawianie zacieków , czasu masz mnóstwo a jak Cię łapki będą bolały to se je w domciu podkurujesz ......:boks2:......o ! to bym Ci teraz najchętniej zrobiła co pokazuje ten " niby - ludek " .....i jeszcze pachem po gołej dupie , o !!!!

wiedziala, iz, az sie odezwiesz D:co Ty nie ma opcji poprawiac nie bede :D nie chce mi sie i jeszcze jest jeden maly problem, nie chce mi sie tez pakowac... Walizka mnie wol Jaolek, Jolek pakuj mnie bo jutro sie nie wyrobisz, a ja mowie do niej zara, mamy czas zdazymy wszedzie bez paniki :D

Pierwszy raz mam tak ze no w srode rano musi byc wszystko fertig a mi sie nie chce, no czemu no czemu ? Nawet duszowanie ze srody przenioslam na jutro(babci) bo z rana w srode nie bedzie i sie chcialo tego prysznica czyszcic coby tez zaciekow nie bylo. Ojej i zaloze sie ze w nocy ebdzie mi sie snilo ze bus po mnie przyjechal a ja nie spakowana :D
01 czerwca 2015 18:44 / 2 osobom podoba się ten post
kasiachodziez

bidulko ty moja tak za mną ryczałaś :milosc1:
obiecuje że już nigdy przenigdy ci nie ucieknę że cię nie opuszczę aż do śmierc i:modlitwa:
tylko proszę o jedno nie karz mi chodzić do weterynarza :)))))))))))

jak sie tak bedziesz szwendac  i nie wracac do domku to bedziesz chodzic do weta zobaczysz .....
01 czerwca 2015 18:57 / 2 osobom podoba się ten post
Andrea, nasz Modus nie lubi trzeszczacych bab i tyle.)
01 czerwca 2015 18:59 / 8 osobom podoba się ten post
Raczej profilaktycznie usuwa wszystko co może zadyme wywołać. Tyle zachodu... Nie byłoby łatwiej usunąc osoby szukajacej zwady? Wiem, wiem... Tak tylko pytam...
01 czerwca 2015 19:00 / 2 osobom podoba się ten post
Marta

Warto uważnie czytać forum i na tej podstawie wyrobić sobie zdanie komu  ewentualnie można zaufać a komu nie.Wtedy mniejsze ryzyko " przejechania się".

Dokładnie tak .
01 czerwca 2015 19:06 / 5 osobom podoba się ten post
Odpadłam...
Błyskotliwa puenta, przedostatnie zdanie wymiata.
01 czerwca 2015 19:07 / 2 osobom podoba się ten post
A gdziez to "wfórczość" sie podziała? powietrze zeszło. Tyle wypocin poszło na marne.A ile nerwów?ile zdrowia? I po co?

01 czerwca 2015 19:19 / 2 osobom podoba się ten post
Już niedługo. Aaaaaaaleeeee mi się nie chceeeeee.
01 czerwca 2015 19:27 / 3 osobom podoba się ten post
Lawenda

Już niedługo. Aaaaaaaleeeee mi się nie chceeeeee.

kochana, a której z nas się chce ? :) dobrej myśli bądź, wyjedziesz, posiedzisz w DE wrócisz do domu :) i będziesz szaleć na zakupach, a moja frau ma odwiedziny koleżanki i nasłuchuję, dobrze choć trochę mnie od tej PDP oderwie