01 czerwca 2015 18:29 / 4 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalnaA było się słuchać starszych ?- było ! też lubię czyste okna , ale jak bym miała tak przesrane tam jak się żaliłaś to na stówę nawet bym tego okna nie tknęła . .....Tym bardziej , że już pojutrze wyjeżdżasz to po jasną ciasną się za mycie brałaś ? żeby się wykazać ? bo co , siedziałaś tam , patrzyłaś na brudne szyby i Ci nie przeszkadzało a raptem na dwa dni przed odlotem świata przez nie nie widziałaś ? ........taaaa jest ! bierz się Jolanta jutro za poprawianie zacieków , czasu masz mnóstwo a jak Cię łapki będą bolały to se je w domciu podkurujesz ......:boks2:......o ! to bym Ci teraz najchętniej zrobiła co pokazuje ten " niby - ludek " .....i jeszcze pachem po gołej dupie , o !!!!
wiedziala, iz, az sie odezwiesz D:co Ty nie ma opcji poprawiac nie bede :D nie chce mi sie i jeszcze jest jeden maly problem, nie chce mi sie tez pakowac... Walizka mnie wol Jaolek, Jolek pakuj mnie bo jutro sie nie wyrobisz, a ja mowie do niej zara, mamy czas zdazymy wszedzie bez paniki :D
Pierwszy raz mam tak ze no w srode rano musi byc wszystko fertig a mi sie nie chce, no czemu no czemu ? Nawet duszowanie ze srody przenioslam na jutro(babci) bo z rana w srode nie bedzie i sie chcialo tego prysznica czyszcic coby tez zaciekow nie bylo. Ojej i zaloze sie ze w nocy ebdzie mi sie snilo ze bus po mnie przyjechal a ja nie spakowana :D