Na wyjeździe #25

01 czerwca 2015 19:49 / 1 osobie podoba się ten post
Lawenda

Już niedługo. Aaaaaaaleeeee mi się nie chceeeeee.

A co się nie pochwalisz jak w Grecji było?:)Zorbę tańcowałaś z jakim przystojnym Grekiem?:)
01 czerwca 2015 20:02 / 3 osobom podoba się ten post
izanami

kochana, a której z nas się chce ? :) dobrej myśli bądź, wyjedziesz, posiedzisz w DE wrócisz do domu :) i będziesz szaleć na zakupach, a moja frau ma odwiedziny koleżanki i nasłuchuję, dobrze choć trochę mnie od tej PDP oderwie 

hahah wiekszosc walesowski przyklad bierze - nie chcem ale muszem - ukochany kraj, umilowany  itd az do konca
01 czerwca 2015 20:19 / 2 osobom podoba się ten post
Och, Andrea... Po wodce i miesiwie z grylla moglabys się źle poczuć;-) Forum zdecydowanie lepsiejsze;-)
01 czerwca 2015 20:29 / 2 osobom podoba się ten post
Dlatego , że nie ma z kim kielonka pyknąć ? 
01 czerwca 2015 20:30 / 2 osobom podoba się ten post
No wiesz??????Są naprawde powazniejsze powody do doła niż ten ,o ktorym myslę ,że masz na mysli:)Wstydź się ,wstydź,żeby sie byle czym przejmować????Ja to mam doła dopiero-tak poszalałam z zakupami tym razem ,że walizy dopiąć nie mogę!O!!!
01 czerwca 2015 20:32 / 3 osobom podoba się ten post
A może tych kielonkow za dużo co niektórzy maja? To przecież prawie niemożliwe, żeby takie rzeczy na trzeźwo robić ;-)
01 czerwca 2015 20:35 / 3 osobom podoba się ten post
moncherie

A może tych kielonkow za dużo co niektórzy maja? To przecież prawie niemożliwe, żeby takie rzeczy na trzeźwo robić ;-)

No i to byłoby jakies wytłumaczenie:):):)Chociaż..............................bo ja wiem..................
01 czerwca 2015 20:38 / 1 osobie podoba się ten post
Może powinno być w zakupach, ale będzie tu. Przeżyłam niezły szok, idąc parę dni temu do DMu po mój ukochany balsam Bebe Young Care, jeszcze pół roku temu kupowałam go za 1,99, a teraz? 2,99!!! ich pogięło już totalnie chyba.... ;/
Ale z braku laku musiałam go wziąc i od dzisiaj pachnę malinami i owocami leśnymi ;] heh
01 czerwca 2015 20:40
jowita.

Jolek juz nic z oknami nie poprawiaj, bo szkoda czasu! Widocznie tam firma okna myje a oni maja takie specjalne detergenty i lepiej okien nie ruszac, bo esy-floresy powstaja i nie wypucujesz tego.....Kurz tylko troche ogarnij i zaczynaj sie pakowac i sie juz nie stresuj i luzik;) A kolezanka-zmienniczka jak ma Cie obgadac to i tak Cie obgada, wiec sie nie przejmuj:) Kiedys mialam taka sytuacje, ze zmienniczka mnie zbesztala na starcie (bez przywitania), ze serwetki w naszym pokoju sa zle polozone i zaslony w oknach sa nierowno, a powinny byc wydrapowane! Pozdrawiam pa

Nagnałaś mi stracha z tą zmienniczką. Do mnie też w najbliższą niedzielę przyjeżdża zmienniczka. Od roku nikt (oprócz córki Pdp) mnie nie zastępował. Dla opiekunek są dwa pokoje, więc nie mam stresu, że jej coś nie tak zostawię. Poza tym mam zamiar przekazać jej wszystko jak najbardziej potrafię, ale zawsze może być "ale". 
01 czerwca 2015 20:40 / 3 osobom podoba się ten post
Jolek

wiedziala, iz, az sie odezwiesz D:co Ty nie ma opcji poprawiac nie bede :D nie chce mi sie i jeszcze jest jeden maly problem, nie chce mi sie tez pakowac... Walizka mnie wol Jaolek, Jolek pakuj mnie bo jutro sie nie wyrobisz, a ja mowie do niej zara, mamy czas zdazymy wszedzie bez paniki :D

Pierwszy raz mam tak ze no w srode rano musi byc wszystko fertig a mi sie nie chce, no czemu no czemu ? Nawet duszowanie ze srody przenioslam na jutro(babci) bo z rana w srode nie bedzie i sie chcialo tego prysznica czyszcic coby tez zaciekow nie bylo. Ojej i zaloze sie ze w nocy ebdzie mi sie snilo ze bus po mnie przyjechal a ja nie spakowana :D

Pakuj sie Jolek! Bo jutro jest juz wtorek!
01 czerwca 2015 20:44 / 1 osobie podoba się ten post
moncherie

Och, Andrea... Po wodce i miesiwie z grylla moglabys się źle poczuć;-) Forum zdecydowanie lepsiejsze;-)

a zdrowsze i na pewno....;)
01 czerwca 2015 20:48 / 2 osobom podoba się ten post
No ,ja Cię Andrejka bardzo przepraszam,ja dziś nic nie brałam jeszcze:):):):):)hi hi hi
01 czerwca 2015 20:49 / 4 osobom podoba się ten post
Nie wiem czy zdrowsze. Czasem nietolerancji laktozy na bawić się mozna...
01 czerwca 2015 20:49 / 6 osobom podoba się ten post
no i potrzeba matka wynalazku. Po wodce i innych trunkach wali na kilometr i trzeba flaszki gdzies zapodziac, a psychotropy moze brac kazdy , bo przeciez leczyc sie musi !!! Efekt w glowie taki sam:)
01 czerwca 2015 21:29
Czytałam na fejsie że postrzelono Dude wiecie coś o tym?