Czytałam na fejsie że postrzelono Dude wiecie coś o tym?
Na portlach informacyjnych nic nie ma.Głupi dowcip raczej -wiele info z FB jest nieprawdziwe.
Za chwile wezme leki na moje plecki. W szpitalu ostrzezono mnie, ze sa silne i najlepiej bym wziela je w lozku. Gdybym wiec pozniej jakies bzdury straszne pisala, to wiecie dlaczego;) A gdybym jutro sie nie odezwala wcale to znaczy, ze podzialaly zbyt mocno;)
Już tu jedna się dziś nahajcowała dzisiaj ,lepiej z tym uważać.Zdrówka ,jutro pewnie będzie lepiej:)
A co się nie pochwalisz jak w Grecji było?:)Zorbę tańcowałaś z jakim przystojnym Grekiem?:)
Coś pisałam na pochwalijkach albo w liście gończym, już nie pamiętam.A gdzieś ty przystojnego Greka widziała? Małe to to i szalenie niewyględne. ja lubie postawnych blondynów . A na objazdówce jest tak,że cały dzień się zwiedza albo jedzie autokarem a wieczorem pada się na przysłowiowy ryj, ewentualnie znieczulając obolałe mięśnie flaszką greckiego wina, wyjątkowo wstrętnego i słabiutkiego. Jedyne dobre wino, które piłam w Atenach na wieczornym wypadzie pod Akropol, było włoskie. :)A mój płomienny grecki romans wyglądal tak,że kierowca autokaru, Grek, raz mrugnął do mnie oczkiem przy wyładowywaniu mojej torby. No fakt, jest o czym pisać, love story jak z Harlequina. :DDDDD
Kochani moi..Dziekujemy za taki ogrom życzeń,,,za te piekne słowa ..ślub był przepiękny córki oraz mój nowy syn sprawili nam przepiękną niespodzianke,siostry moje wzruszone były ,że maja przyjemność wydawać dorosla siostrę za maz,,wnuki przeszczęsliwe,że miały okazje uczestniczyć na ślubie Babci i Dziadka,,noc poslubna będzie (mam nadzieje) hehehe....kocham was za wszystkie mile slowa.