Jesteś elegancką, piękną , zgrabną kobietką.
Iwunia jeszcze raz wszystkiego najlepszego.
Jesteś elegancką, piękną , zgrabną kobietką.:slodki krolik:
Sloneczko u mnie swieci. Z kanapy corka mnie wygryzla, wiec na taras postanowilam sie przeniesc. Polezalam chwile na moim ulubionym bujanym lezaczku i zaraz bolec zaczelo ze zdwojona moca. Postanowilam wiec sie przeniesc na hamak... Cudo ma takie wiszace cos na konstrukcji. Taki ni to lezak, ni to hamak. Ciut nad ziemia to to sie buja. Na metalowej konstrukcji.... Bossze, co ja sie nameczylam, zeby na tym rownowage utrzymac! Z jedna noga, w ktorej czucia brak... A z jaka gracja z tego ustrojstwa pozniej schodzilam... Najpierw na kolanka, a potem elegancko, trzymajac sie sciany, do pionu sie ustawilam:) No, prawie do pionu... Calkowitego pionu jeszcze nie osiagam... Mam nadzieje, ze nikt tego nie widzial. Jesli tak, to po nocach spac przeze mnie nie bedzie mogl. Ze smiechu, oczywiscie;)
Iwunia, jeszcze raz gratulacje ;))))))
I muszę przyznać, że laska z Ciebie ;))))))))))))

Chłop z konewką wieczorowa porą przegląda forum o czym napisał w swojej wypowiedzi. Czytaj ze zrozumieniem a nie nastawiaj sie na atak:-)
Nikt sie na atak nie nastawia a i Ty czytaj co napisałeś tutaj robert72 ze zrozumieniem! Jesli nazywasz ludzi bywajacych tutaj na forum "paniusiami" to jest bardzo lekcewazace z Twojej strony........! i zajrzyj sobie do slownika polskiego co słowo "paniusa" oznacza......, bo widoczniej. niemieckiego sie juz super nauczyles a o Polskim jezyku zapomnieles! Nie wiem czy opiekun jestes? czy obserwator w chwilach wolnych? czy zwykły naganiacz werbujący!
Melduje poslusznie, ze jestesmy juz razem z Andrea. Dzis zdjec nie bedzie, ale jutro wstawie. Kochana Andrejka przygotowala dla mnie sliczny pokoik, narobila sie dziewczyna niesamowicie ! Nawet zakupki, zebym z glodu nie padla - zrobila!
Mieszkamy "przez sciane", jest naprawde pieknie. Jutro idziemy do miasta, musze sie polapac co gdzie jest i do Ludwigsburga chce pojechac, mam akuracik znizki.
Pare sprawek sluzbowych smy zalatwilysmy i jest gucio ! I jestem zmeczona rozpakowywaniem moich klamotow. Jeszcze sie odmelduje mojej rodzince, mycie i pierwsza noc, ciekawe, co mi sie przysni ...