Na wyjeździe #25

02 czerwca 2015 17:06 / 3 osobom podoba się ten post
iwunia

no i dokonało sie......-----        

Iwunia jeszcze raz wszystkiego najlepszego.
Jesteś elegancką, piękną , zgrabną kobietką.
02 czerwca 2015 17:07 / 2 osobom podoba się ten post
Po tej gimnastyce dotarło do mnie, ze mnie nie boli Przynajmniej nie tak bym nie mogła się wcale ruszać. Ale kuleje Jedną nogę mam lekko niewładną. I mięśnie mi szaleją. Jakby mnie ktoś elektrowstrząsom poddawał. Gdyby rzeczywiście bolało to wszyscy sąsiedzi by się zlecieli jakbym się darła... Chociaż... W niedzielę się darłam jakby mnie ktoś ze skóry obdzierał i nikt nie przyszedł... Znieczulica w tej Francji straszna panuje;-)
02 czerwca 2015 17:42 / 1 osobie podoba się ten post
anerik

Iwunia jeszcze raz wszystkiego najlepszego.
Jesteś elegancką, piękną , zgrabną kobietką.:slodki krolik:

Się podepnę]         Iwunia Wszystkiego dobrego na nowej drodze życia
szczęścia, miłości, zdrowia życzę z całego serca :)
02 czerwca 2015 17:50 / 1 osobie podoba się ten post
iwunia

iwunia, żyjcie długo i szczęśliwie 
02 czerwca 2015 17:57 / 1 osobie podoba się ten post
iwunia

Gratulacje!
02 czerwca 2015 17:59 / 2 osobom podoba się ten post
moncherie

Sloneczko u mnie swieci. Z kanapy corka mnie wygryzla, wiec na taras postanowilam sie przeniesc. Polezalam chwile na moim ulubionym bujanym lezaczku i zaraz bolec zaczelo ze zdwojona moca. Postanowilam wiec sie przeniesc na hamak... Cudo ma takie wiszace cos na konstrukcji. Taki ni to lezak, ni to hamak. Ciut nad ziemia to to sie buja. Na metalowej konstrukcji.... Bossze, co ja sie nameczylam, zeby na tym rownowage utrzymac! Z jedna noga, w ktorej czucia brak... A z jaka gracja z tego ustrojstwa pozniej schodzilam... Najpierw na kolanka, a potem elegancko, trzymajac sie sciany, do pionu sie ustawilam:) No, prawie do pionu... Calkowitego pionu jeszcze nie osiagam... Mam nadzieje, ze nikt tego nie widzial. Jesli tak, to po nocach spac przeze mnie nie bedzie mogl. Ze smiechu, oczywiscie;)

moncherie,ja Cie doskonale rozumiem , ale prosze Cie, nie ekspyrementuj zbytnio ze swoim kregoslupem bo to nie jest zabawa !
02 czerwca 2015 18:01 / 1 osobie podoba się ten post
WSTENGA

Iwunia, jeszcze raz gratulacje ;))))))
I muszę przyznać, że laska z Ciebie ;))))))))))))

samych pogodnych chwil Iwa na nowej drodze , a zakrety tylko dla rozladowania nudnych momentow)
02 czerwca 2015 18:14 / 1 osobie podoba się ten post
iwunia

Iwuniu, zyczę Wam zycia usłanego różami
02 czerwca 2015 18:21 / 8 osobom podoba się ten post
robert72

Chłop z konewką wieczorowa porą przegląda forum o czym napisał w swojej wypowiedzi. Czytaj ze zrozumieniem a nie nastawiaj sie na atak:-)

Nikt sie na atak nie nastawia a i Ty czytaj co napisałeś tutaj robert72 ze zrozumieniem! Jesli nazywasz ludzi bywajacych tutaj na forum "paniusiami" to jest bardzo lekcewazace z Twojej strony........! i zajrzyj sobie do slownika polskiego co słowo "paniusa" oznacza......, bo widoczniej. niemieckiego sie juz super nauczyles a o Polskim jezyku zapomnieles!  Nie wiem czy opiekun jestes? czy obserwator w chwilach wolnych? czy zwykły naganiacz werbujący!
02 czerwca 2015 18:27 / 6 osobom podoba się ten post
jowita.

Nikt sie na atak nie nastawia a i Ty czytaj co napisałeś tutaj robert72 ze zrozumieniem! Jesli nazywasz ludzi bywajacych tutaj na forum "paniusiami" to jest bardzo lekcewazace z Twojej strony........! i zajrzyj sobie do slownika polskiego co słowo "paniusa" oznacza......, bo widoczniej. niemieckiego sie juz super nauczyles a o Polskim jezyku zapomnieles!  Nie wiem czy opiekun jestes? czy obserwator w chwilach wolnych? czy zwykły naganiacz werbujący!

Nie denerwuj się - omijaj . .....ja już odpuszczam . A na marginesie : żadne z trzech ostatnich zdań - pytań , bo to jest prężnie działający , najuczciwszy pracodawca , rzetelnie płacący opiekunkom
02 czerwca 2015 18:48 / 3 osobom podoba się ten post
Tak więc co my tu wszystkie robimy? W innych agencjach?
Aaaa my paniusie nie opiekunki,niegodne w szeregi robertowe wstąpić
02 czerwca 2015 18:49 / 1 osobie podoba się ten post
Iwunia ;Abyście przeszli przez życie razem z uśmiechem na ustach z szacunkiem i zrozumieniem.
02 czerwca 2015 19:40 / 9 osobom podoba się ten post
Melduje poslusznie, ze jestesmy juz razem z Andrea. Dzis zdjec nie bedzie, ale jutro wstawie. Kochana Andrejka przygotowala dla mnie sliczny pokoik, narobila sie dziewczyna niesamowicie ! Nawet zakupki, zebym z glodu nie padla - zrobila! 
Mieszkamy "przez sciane", jest naprawde pieknie. Jutro idziemy do miasta, musze sie polapac co gdzie jest i do Ludwigsburga chce pojechac, mam akuracik znizki.
Pare sprawek sluzbowych smy zalatwilysmy i jest gucio ! I jestem zmeczona rozpakowywaniem moich klamotow. Jeszcze sie odmelduje mojej rodzince, mycie i pierwsza noc, ciekawe, co mi sie przysni ...
02 czerwca 2015 19:44 / 1 osobie podoba się ten post
emilia

Melduje poslusznie, ze jestesmy juz razem z Andrea. Dzis zdjec nie bedzie, ale jutro wstawie. Kochana Andrejka przygotowala dla mnie sliczny pokoik, narobila sie dziewczyna niesamowicie ! Nawet zakupki, zebym z glodu nie padla - zrobila! 
Mieszkamy "przez sciane", jest naprawde pieknie. Jutro idziemy do miasta, musze sie polapac co gdzie jest i do Ludwigsburga chce pojechac, mam akuracik znizki.
Pare sprawek sluzbowych smy zalatwilysmy i jest gucio ! I jestem zmeczona rozpakowywaniem moich klamotow. Jeszcze sie odmelduje mojej rodzince, mycie i pierwsza noc, ciekawe, co mi sie przysni ...

Mieszkacie przez ścianę, ale nie będziecie się "podglądać przez dziurkę od klucza ??? 
Tak na poważnie : powodzenia Emilko !
02 czerwca 2015 19:45 / 1 osobie podoba się ten post
Ty postaw Emilce jakąś butelkę wody mineralnej na stoliku , sama też se na noc wez , żebyś po ciemku ze schodów się nie zwaliła jak w nocy Cię suszyć zacznie