Na wyjeździe #25

02 czerwca 2015 20:31 / 4 osobom podoba się ten post
Pola1122

Miasta jescze nie widziałam dokładnie. Dziś pierwszy spacerek po okolicy domu, ale to co widziałam zauoczyło mnie.

Monachium ma klimacik. To piękne, zielone miasto z wieloma zabytkami i galeriami sztuki na światowym poziomie. A Marienplatz wymiata.
02 czerwca 2015 20:32 / 4 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

To ja do Was dołączę , bo coś mi się przypomina , że " jakiś dzień " nas tylko dzieli , jeszcze zabierzemy szczęśliwą , młodą mężatkę , bo ona z tego dnia co ja ...........i jak popłyniemyyyyyy ! po dwa to może nie , bo za mało treningów , ale jedno to se walnę :-)

To jest nas cztery Wagi, fajowo  ;
02 czerwca 2015 20:43 / 1 osobie podoba się ten post
Lawenda

Monachium ma klimacik. To piękne, zielone miasto z wieloma zabytkami i galeriami sztuki na światowym poziomie. A Marienplatz wymiata.

Na pewno tam dotrę mam tylko 2 km spacerkiem, bytuję koło Gastieg za rzeką.
02 czerwca 2015 21:58 / 5 osobom podoba się ten post
02 czerwca 2015 22:15 / 1 osobie podoba się ten post
Lawenda

Zgadzam się z powyższym.

Ze względu na urok tego miasta skłaniam się ku powrotowi w "dziwne" miejsce
02 czerwca 2015 22:57 / 1 osobie podoba się ten post
bieta

Ja tez wrześniowa 
02 czerwca 2015 23:06 / 1 osobie podoba się ten post
bieta

Mielismy lub jeszcze mamy, rodzicow szalejacych sylwestrowo, albo karnawalowo, hi, hi 
02 czerwca 2015 23:22 / 1 osobie podoba się ten post
michasia

Ja tez wrześniowa :randka::niebo pieklo:

Pierwszego października .
02 czerwca 2015 23:50 / 2 osobom podoba się ten post
Witam ja tez z1 pazdziernika
03 czerwca 2015 00:19 / 3 osobom podoba się ten post
michasia, teresadd, frosze - rozumiem, że wszystkie jesteście Wygi , znaczy się Wagi miało być i chętne na wspólną imprezkę ????
03 czerwca 2015 00:45 / 11 osobom podoba się ten post
Zajrzałam na chwilę na forum, i co widzę?  
Zaraz (2-ga)pod moim postem - pani M. ....ale w zupełnie innym temacie, cieszę się
tym bardziej, że staję się coraz większą fanką ogódków   
Tylko.....że to jest typowa/modelowa korespondencja prywatna - do tego skierowanana personalnie do konkretnej osoby nazwanej z imienia!!  

Tak można Szefie?
-bo jak my chcemy dać tylko cynk, żeby ktoś był pod telefonem, albo spojrzał w pocztę (taka praca, że nie zawsze jest się dostępnym)-  natychmiast jest usuwane + co najmniej zielona uwaga że to jest korespondencja prywatna!!!
W tym przypadku nawet treść + fotka nie przeszkadzają ?    

Szefie - pozwól to nam (głupim) zrozumieć !!  
03 czerwca 2015 07:14 / 4 osobom podoba się ten post
bieta

michasia, teresadd, frosze - rozumiem, że wszystkie jesteście Wygi :-) , znaczy się Wagi miało być :-) i chętne na wspólną imprezkę ????

Moge sie skromnie wprosic na wagowa imprezke? ;)
03 czerwca 2015 07:23 / 5 osobom podoba się ten post
bieta

michasia, teresadd, frosze - rozumiem, że wszystkie jesteście Wygi :-) , znaczy się Wagi miało być :-) i chętne na wspólną imprezkę ????

Jak Wagi to imprezka.
03 czerwca 2015 07:41 / 4 osobom podoba się ten post
mzap88

Moge sie skromnie wprosic na wagowa imprezke? ;)

mzap88 jakieś dziwne pytania zadajesz, oczywiście, że tak  
03 czerwca 2015 08:42 / 4 osobom podoba się ten post
Andrea, zostaw:) Przeciez jak dlugo spi to pewnie cos przyjemnego sni. A jaki pierwszy sen taka reszta cala:) Niech wiec spi i sni tak dlugo jak chce:) Zeby Wam obu dobrze sie zylo:)