Na wyjeździe #25

02 czerwca 2015 19:53 / 4 osobom podoba się ten post
Mocy nabierze jeszcze, zanim do domku pojedziesz. Ale wesolo, obok siebie, ale piszemy, i dobrze, a przechodzic sobie mozesz, ino do polnocy, pozniej bede straszyc !
02 czerwca 2015 19:55 / 5 osobom podoba się ten post
A ja po ciezkij pracy i nocy "w kawalku" przespanej, ide sobie poplywac w basenie i zrelaksowac sie w jakuzzi!
02 czerwca 2015 19:55 / 5 osobom podoba się ten post
bieta

Mieszkacie przez ścianę, ale nie będziecie się "podglądać przez dziurkę od klucza ??? :-)
Tak na poważnie : powodzenia Emilko !

Co najwyzej przez taras, mamy wspolny. Andrea jest suuuper, bedzie nam fajnie sie ukladalo, czuje to przez skore
02 czerwca 2015 19:58 / 5 osobom podoba się ten post
A tak marzyłam , żeby Cię kiedyś odwiedzić , ale jak mam tak siedzieć o suchym pysku to pierniczę !
02 czerwca 2015 19:58 / 3 osobom podoba się ten post
Ja alkoholizować się z Emilką jestem chętna  ale dopiero we wrześniu, bo my tego samego dnia urodziny obchodzić będziemy.
02 czerwca 2015 20:05 / 2 osobom podoba się ten post
iwunia

no i dokonało sie......-----        

GratulacjePiękna z Was para i życzę Wam dużo miłośći i byli szczęśliwi tak jak dzisiaj
02 czerwca 2015 20:15 / 3 osobom podoba się ten post
A ja taka wybredna jak Arabrab nie jestem O suchym pysku moge z Wami nawet siedziec. I jesli kiedys uda mi sie z Wami spotkac to na 100% o suchym siedziec bede, bo przeciez autem podjade;) Nie bede ukrywac, ze marze o poznaniu Was obu na zywca. Kilku innych jeszcze tez, ale one wszystkie daleko, daleko ode mnie:( A Wy tak na wyciagniecie reki hehe...
Bez obaw, nie wprosze sie Wam teraz. Ale trzymajcie jakis wolny termin dla mnie w kalendarzu
02 czerwca 2015 20:18 / 3 osobom podoba się ten post
jowita.

A ja po ciezkij pracy i nocy "w kawalku" przespanej, ide sobie poplywac w basenie i zrelaksowac sie w jakuzzi!

Toż to prawie rozpusta. Basen, jakuzzi ..... i co jeszcze? Masaż erotyczny w pakiecie? To w końcu praca jest czy SPA?
Ręcznik na d.... pupę i do pracy proszę, a nie tu popdpuszczać inne biedne opiekunki ;)))))))))))))))
Pozazdrościłam i z braku takich luksusów idę sobie kąpiel z piana zrobić ;)))))))))))))))
A co. Mnie się też coś od życia/podopiecznej należy ;))))))))))))))))
02 czerwca 2015 20:18 / 7 osobom podoba się ten post
Witajcie, już mogę napisać w tym wątku, od wczoraj jestem w Monachium.
02 czerwca 2015 20:20 / 1 osobie podoba się ten post
Pola1122

Witajcie, już mogę napisać w tym wątku, od wczoraj jestem w Monachium.

Witaj w DE ;)))))))))))
I jak pierwsze wrażenie?
02 czerwca 2015 20:22 / 6 osobom podoba się ten post
bieta

Ja alkoholizować się z Emilką jestem chętna :dwa piwa: ale dopiero we wrześniu, bo my tego samego dnia urodziny obchodzić będziemy.

To ja do Was dołączę , bo coś mi się przypomina , że " jakiś dzień " nas tylko dzieli , jeszcze zabierzemy szczęśliwą , młodą mężatkę , bo ona z tego dnia co ja ...........i jak popłyniemyyyyyy ! po dwa to może nie , bo za mało treningów , ale jedno to se walnę
02 czerwca 2015 20:23 / 3 osobom podoba się ten post
Miasta jescze nie widziałam dokładnie. Dziś pierwszy spacerek po okolicy domu, ale to co widziałam zauoczyło mnie.
02 czerwca 2015 20:24 / 2 osobom podoba się ten post
No ładnie....a potem znowu opowieści o pijanych opiekunkach ciągnąć się będą
02 czerwca 2015 20:27 / 5 osobom podoba się ten post
moncherie

No ładnie....a potem znowu opowieści o pijanych opiekunkach ciągnąć się będą:lol1:

jeszcze w gazetach pisać będą , że jedna j...ak całe piwo wypiła i na środku ulicy , nawalona prawie w trupa kankana tańczyła !
02 czerwca 2015 20:29 / 1 osobie podoba się ten post
Ty tak ochoczo nie zapraszaj bo coniektórzy w DE od dość dawna siedzą (ja, ja, ja) i spokojnie mogą drogi nadlożyć i zawitać w Twe progi. I dopiero się siostry zdziwią jak imprezka się rozkręci ;))))))))))))))))))