Na wyjeździe #25

04 czerwca 2015 07:54 / 2 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Dziś jest święto Bożego Ciała , należę do katolików praktykujących " okazjonalnie " - chrzciny , śluby , pogrzeby - do kościoła lubię wejść jak nikogo w nim nie ma , bądz jest parę osób . Jestem na wygnaniu , na procesję nie pójdę , ale wiecie co ? postanowiłam uczcić to święto a Wy zrobicie jak chcecie :-)

Pieknymi słowami uczciłaś od rana to swieto.Nic tylko pogratulować....
04 czerwca 2015 08:01 / 3 osobom podoba się ten post
robert72

Pieknymi słowami uczciłaś od rana to swieto.Nic tylko pogratulować....

Dziękuję Ci bardzo ......a na marginesie takie małe intymne pytanko : czy Ty przypadkiem się we mnie nie zakochałeś dzisiaj ?...... Dzwoneczku , jam ci już stara baba jest i do tego szczęśliwa , wierna mężatka ......no , chyba , że mi taka jedna " forumowa jędzucha " Darka odstąpi , zwolni ....eeeee ! to już insza inszość )))))))))))
04 czerwca 2015 08:08 / 2 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Dodaaaa ! oj, widzę , że i Tobie się nerwówa udzieliła , przecież zawsze odczytywałaś mnie " rozumnie " to nie zauważyłaś , że już se jaja z tego wszystkiego robię ??? Doduś , ani mi za tym ani za tamtym , ale Jolek mnie rozbawiła tymi słowami " po co mnie zaczepiała ? " .....a Ewelina ? Ewelina to fajna kobita z jajami , nie wiem , nie czytałam tego niby wulgarnego posta , ale uważam , że wulgarnym można też być i w " białych rękawiczkach " i jakoś to uchodzi płazem !!!.....Doda , znasz mnie trochę , więc jak na końcu posta będzie roześmiana mordka i jeszcze "kupa " nawiasików to znaczy , że się zgrywam , jak tylko mordka tzn. , że sympatycznie , pogodnie ......:-)......wez se notesik i pospisuj " moje szyfry " , chyba literków na dobre nie zapomniała ? :-))))))))))))))))).

Matko kochana, Basiu Ty to potrafisz człowiekiem wstrząsnąc. Otwieram dzis oczy, nastepnie forum i co widzę??? Arabasia nie zrozumiała mojego postu?

Jak nie wyskoczę z łózka, jak nie dosiądę klawiatury........
Arabasiu, przeczytaj jeszcze raz mojego posta , a najlepiej ze 3 razy , wtedy może zrozumiesz intencje me i dedykację

Co do Ewelin to też uważam , że ma jaja i wcale tam zadnych wulgaryzmów nie widziałam , no......może takie skróty myslowe tylko
04 czerwca 2015 08:15 / 2 osobom podoba się ten post
doda1961

Matko kochana, Basiu Ty to potrafisz człowiekiem wstrząsnąc. Otwieram dzis oczy, nastepnie forum i co widzę??? Arabasia nie zrozumiała mojego postu?

Jak nie wyskoczę z łózka, jak nie dosiądę klawiatury........
Arabasiu, przeczytaj jeszcze raz mojego posta , a najlepiej ze 3 razy , wtedy może zrozumiesz intencje me i dedykację :-)

Co do Ewelin to też uważam , że ma jaja i wcale tam zadnych wulgaryzmów nie widziałam , no......może takie skróty myslowe tylko :-)

No widzisz ? a ja już miałam nadzieję , że to Ty niekumata jesteś a tu na mnie padło !!!......po choinkę się odzywałaś ? może nikt by nie zauważył i nie wyszłam bym na niekumatego gamonia , ino tak jakoś odwrotnie by wyszło ......ni i spaprałas mi humor a już , już mi wracał ! ))))))))
A teraz to się trza za robotę na projekcie zabierać , bo mi się klientka wybudza .......napisałam tak specjalnie , żeby powk..ddenerwować Ewelinę , której mi tutaj bardzo brakuje .....Ewelinaaaaaaaa ! wracaj !!!!
04 czerwca 2015 08:19
Nie wygłupiaj się ! wypluj to słowa i to trzy razy przez lewe ramię !
04 czerwca 2015 08:21 / 3 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

No widzisz ? a ja już miałam nadzieję , że to Ty niekumata jesteś a tu na mnie padło !!!......po choinkę się odzywałaś ? może nikt by nie zauważył i nie wyszłam bym na niekumatego gamonia , ino tak jakoś odwrotnie by wyszło ......ni i spaprałas mi humor a już , już mi wracał ! :-)))))))))
A teraz to się trza za robotę na projekcie zabierać , bo mi się klientka wybudza .......napisałam tak specjalnie , żeby powk..ddenerwować Ewelinę , której mi tutaj bardzo brakuje .....Ewelinaaaaaaaa ! wracaj !!!! :-)

No bo wszystko przez Ciebie! Jak się rano czyta takie rzeczy jakie napisałas, toz to .....SIOK......, 
04 czerwca 2015 08:50 / 5 osobom podoba się ten post
Skoro mam wolne to mam.Prowiant zapakowany - i komu w drogę temu trampki na stopy myslę,że jakieś fotki uda mi sie w ten upał trzasnąc. Miłej zabawy w ten świąteczny dzień
04 czerwca 2015 08:58 / 10 osobom podoba się ten post
ale chyba nie uciekasz z krzykiem jak już takowe napotkasz ? ......wiesz , tak se tylko pomyślałam , bo cytujesz mnie i cytujesz a jak mówi stare porzekadło " kto się czubi .............."  oj nie wstydz się , przyznaj , że się podkochujesz we mnie , przecież wiesz , że na świecie są różne , różniste zboczenia ......ale , ale ! angielskiego radzisz mi się uczyć a jak u Ciebi z językiem polskim ? cosik na bakier chyba ? - próchno , próchnica piszemy przecież przez " ó " a nie " u " .....chyba , że miałeś do dupy polonistę to wybaczam !......bez odbioru ......bo inaczej będę Cię uważała za zboczeńca , który się podkochuje w starych , spróchniałych babach !  
04 czerwca 2015 09:08
Zapraszam,chętnie poznam osobę która tyle na mój temat wie. Ciasta i kawę w domu mam
04 czerwca 2015 09:16 / 4 osobom podoba się ten post
Dziwię się że kilku osobom jeszcze się nie znudziło.  Pomyślcie sobie że forum czyta kilkaset osób, które muszą przeboleć niektóre wpisy.
04 czerwca 2015 09:22 / 1 osobie podoba się ten post
A i dodadam jeszcze, ze moglibysmy w końcu podczas kulturalnej rozmowy wyjasnic sobie pewne rzeczy co byłoby z korzyscia dla wszystkich.W przyszłosci nie obrzucalibysmy sie inwektywami,nie atakowali tylko zachowywali sie jak cywilizowani ludzie a nie pokazywali kto, co i jak wie najlepiej.Jesli ktos mnie atakuje odpłacam tym samym.
04 czerwca 2015 09:22 / 2 osobom podoba się ten post
Pomoc forum1

Dziwię się że kilku osobom jeszcze się nie znudziło. :moderator1: Pomyślcie sobie że forum czyta kilkaset osób, które muszą przeboleć niektóre wpisy.

tylko czyta, może coś trzeba zrobić, żeby zachęcić do pisania?  bo jak na razie pisze ciągle ta sama grupa ludzi

04 czerwca 2015 09:29 / 4 osobom podoba się ten post
Nudne sa juz te potyczki slowne co poniektorych. Serio
04 czerwca 2015 09:32 / 1 osobie podoba się ten post
Ja jestem otwarty na wszystkie propozycje. Skoro masz adres to i telefon pewnie tez. Jesli nie masz, jest w moim  profilu. Zawsze mozna porozmawiać i nigdy na rozmowe nie jest za późno.Ale do tego aby usiąść i podjąc dialog potrzeba woli dwóch stron.
04 czerwca 2015 09:32 / 2 osobom podoba się ten post
mzap88

Nudne sa juz te potyczki slowne co poniektorych. Serio

Racja, kawy się nie da spokojnie wypić;).