Barbara niepowtarzalnaDodaaaa ! oj, widzę , że i Tobie się nerwówa udzieliła , przecież zawsze odczytywałaś mnie " rozumnie " to nie zauważyłaś , że już se jaja z tego wszystkiego robię ??? Doduś , ani mi za tym ani za tamtym , ale Jolek mnie rozbawiła tymi słowami " po co mnie zaczepiała ? " .....a Ewelina ? Ewelina to fajna kobita z jajami , nie wiem , nie czytałam tego niby wulgarnego posta , ale uważam , że wulgarnym można też być i w " białych rękawiczkach " i jakoś to uchodzi płazem !!!.....Doda , znasz mnie trochę , więc jak na końcu posta będzie roześmiana mordka i jeszcze "kupa " nawiasików to znaczy , że się zgrywam , jak tylko mordka tzn. , że sympatycznie , pogodnie ......:-)......wez se notesik i pospisuj " moje szyfry " , chyba literków na dobre nie zapomniała ? :-))))))))))))))))).
Matko kochana, Basiu Ty to potrafisz człowiekiem wstrząsnąc. Otwieram dzis oczy, nastepnie forum i co widzę??? Arabasia nie zrozumiała mojego postu?
Jak nie wyskoczę z łózka, jak nie dosiądę klawiatury........
Arabasiu, przeczytaj jeszcze raz mojego posta , a najlepiej ze 3 razy , wtedy może zrozumiesz intencje me i dedykację

Co do Ewelin to też uważam , że ma jaja i wcale tam zadnych wulgaryzmów nie widziałam , no......może takie skróty myslowe tylko