Kolega do mnie zadzwonił, szuka pustaków,najlepiej dwukomorowych z okolic Monachium lub dolnej Bawarii.
Kolega do mnie zadzwonił, szuka pustaków,najlepiej dwukomorowych z okolic Monachium lub dolnej Bawarii.
To już chyba jednego,bo jednym z nich jesteś Ty:D
Dziwię się że kilku osobom jeszcze się nie znudziło. :moderator1: Pomyślcie sobie że forum czyta kilkaset osób, które muszą przeboleć niektóre wpisy.
Wstałam dziś wyspana i stwierdziłam,że chyba to miejsce jest jednym z tych do których chętnie można wracać,a jeszcze do wczorajszego ranka odliczałam niecierpliwie czas do końca.
Wiecie co,jednak wsparcie rodziny i poczucie,że jest się chcianym w domu pdp ,potrafi zrekompensować niedogodności wynikające z ciężkiej pracy. Na prawdę trudno trafić na dobre miejsce gdzie doceniana jest nasza ciężka praca.
No nic, dziadek podsypia, obiadek podszykowany.
Ide wyłożyć sie na słoneczko i akumulator naładować bo kto wie jak to jutro z pogodą będzie.
W koncu ubrałam krótkie gatki i sandałki....och jak mi do szczęścia niewiele potrzeba:brawo1:
Nudne sa juz te potyczki slowne co poniektorych. Serio
Kolejny taki wpis i wylatujesz! Maszeruj do regulaminu! Moderator
No dzis wiem ze zyje!!Pojechałam rowerkiem do pobiskiego miasteczaka ,pozwiedzałam sklepowe połki co tam jest no bo dawno mnie nie było!! małe skromne zakupy zrobiła ale jak ciesza!! jutro jak pogoda dopisze dalszy ciag zwiedzania!! taka pogoda moze juz zostac:-) Całkiem inaczej sie mysli :brawo1:Teraz moge isc na spacer z moim ulubiencem:na wozku1: