Na wyjeździe #25

04 czerwca 2015 17:39
A ja chyba dzis bede plakala
04 czerwca 2015 17:45
AgataW

A ja chyba dzis bede plakala

a co Cię boli?
jak tam opiekunka, która jest po Tobie? :)
04 czerwca 2015 17:49
agamor

a co Cię boli?
jak tam opiekunka, która jest po Tobie? :)

Hej,nic mnie nie boli....wjechalam do niemiec i tesknota mnie dobija.....

Podobno zadowolona,ale ja sie domyslam dlaczego....z tym ze nie interesuje mnie to ....ja wiem jedno ze z alkoholikiem/ka nie chcialabym sie opiekowac....

Poznalam juz to i nigdy wiecej...chyba ze bym sama pila to inna sprawa....:))))))

A Ty do kiedy zostajesz ?
04 czerwca 2015 17:52
a ja teraz ruszam na Hamburg :))
nie wracam do Titisee :)
gdzie teraz będziesz?
04 czerwca 2015 18:00 / 2 osobom podoba się ten post
agamor

gdzie teraz będziesz?

Będe się czaiła za rogiem tego dużego , żółtego domu
04 czerwca 2015 18:03
agamor

gdzie teraz będziesz?

Ja jestem juz w Pfaffenhofen.....tez na zastepstwie....i oczywiscie tez calej prawdy zmienniczka nie powiedziala mi przez telefon...ostatni raz wyjechalam na zastepstwo...mam dosc klamczuchow....i jestem do konca czerwca chyba ze przedluze ale to tylko moja wola....a nie sadze aby takowa byla...

Jestem u babuni 92 latka i 48kg ktora tylko mowi danke i bitte....heheh...

04 czerwca 2015 18:06 / 1 osobie podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Będe się czaiła za rogiem tego dużego , żółtego domu :-)

hahahahahaha
a skąd wiesz ??? 
04 czerwca 2015 18:11 / 3 osobom podoba się ten post
AgataW

Ja jestem juz w Pfaffenhofen.....tez na zastepstwie....i oczywiscie tez calej prawdy zmienniczka nie powiedziala mi przez telefon...ostatni raz wyjechalam na zastepstwo...mam dosc klamczuchow....i jestem do konca czerwca chyba ze przedluze ale to tylko moja wola....a nie sadze aby takowa byla...

Jestem u babuni 92 latka i 48kg ktora tylko mowi danke i bitte....heheh...

Oj tam ! nie grymaś , ciesz się , że nie mówi tylko " raus i weg ! " ))))))
04 czerwca 2015 18:30 / 2 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Oj tam ! nie grymaś , ciesz się , że nie mówi tylko " raus i weg ! " :-)))))))

Ha,ha,ha Basiu! Ty to naprawdę potrafisz podnieśc na duchu. Skąd  Ci się to bierze? Taki chumor sytuacyjny, super !
04 czerwca 2015 18:30 / 1 osobie podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Oj tam ! nie grymaś , ciesz się , że nie mówi tylko " raus i weg ! " :-)))))))

Takich slow sie nie mowi:)Takie slowa sie wykrzykuje gromkim glosem:)Wiem od Ingeborg;)
04 czerwca 2015 18:42
moncherie

Takich slow sie nie mowi:)Takie slowa sie wykrzykuje gromkim glosem:)Wiem od Ingeborg;)

A Ty widziała co na koniuszku było ? ano wykrzyknika walnęłam , jak sama nazwa wskazuje wykrzyknik określa co ???
04 czerwca 2015 18:56 / 4 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

A Ty widziała co na koniuszku było ? ano wykrzyknika walnęłam , jak sama nazwa wskazuje wykrzyknik określa co ???:-)

Owszem widzialaAle tak w wykonaniu mojej Ingeborg na prawde trudno to nazwac mowieniemKury z sasiedztwa sie pozniej przez tydzien nie niosa
04 czerwca 2015 19:02 / 2 osobom podoba się ten post
moncherie

Owszem widziala:-)Ale tak w wykonaniu mojej Ingeborg na prawde trudno to nazwac mowieniem:-)Kury z sasiedztwa sie pozniej przez tydzien nie niosa:-)

Tam z kurami ! ważne , że koguty z jajami spacerują ))))))))))))
04 czerwca 2015 19:08 / 9 osobom podoba się ten post
może zauważyłyście,że jestem na forum bardzooo rzadko,,,podzieliłam się tylko z Wami swoim szczęściem,kilkoma zdjęciami,za wszystkie życzenia Bardzo Serdecznie Dziękuje i chyba na tym koniec...nie chce mi się nawet czytac tych niektórych postów kilku osób,które w znany wszystkim sposób próbują siac ferment,obrzydliwe to jest i ani grama smieszne,,,moderator zezwala jednym na takie zagrywki innych musztruje jak gówniarzy wysyłajac "marszem" do regulaminu,..niby dorosli ludzie a co niektórzy nawet jeszcze z przedszkola nie wyszli .....taki magiel się zrobił z tego naszego forum.....miłego weekendu...
04 czerwca 2015 19:20 / 9 osobom podoba się ten post
Hej !! Wyjeżdżamy w poniedziałek na 3 tygodnie,poszaleć troche i skonsumować małżeństwo heheehhe bo narazie nie mielismy okazji,,,zbyt duzo ludzi mamy teraz na głowie...hihihi....pozdrawiam i Dziekuje za miłe słowa...pa