Na wyjeździe #25

04 czerwca 2015 23:32 / 16 osobom podoba się ten post
Witajcie i zlitujcie się wreszcie nad tym forum, które to niby branżowe jest. Już od kilku dni chcę Wam napisać, do kogo i gdzie teraz trafiłam, ale po przeczytaniu kilku stron wstecz odchodzi mi ochota. I tak naprawdę już któryś wieczór z kolei. Poczekam jeszcze czas jakiś i jak forum powróci na właściwe tory, to coś naskrobię. Stęskniłam się za Wami, ale w wydaniu sprzed mojego urlopu. Bywajcie i do następnej odsłony .
05 czerwca 2015 06:48 / 5 osobom podoba się ten post
Binor

Witajcie i zlitujcie się wreszcie nad tym forum, które to niby branżowe jest. Już od kilku dni chcę Wam napisać, do kogo i gdzie teraz trafiłam, ale po przeczytaniu kilku stron wstecz odchodzi mi ochota. I tak naprawdę już któryś wieczór z kolei. Poczekam jeszcze czas jakiś i jak forum powróci na właściwe tory, to coś naskrobię. Stęskniłam się za Wami, ale w wydaniu sprzed mojego urlopu. Bywajcie i do następnej odsłony :zakochana:.

Binor, pomysl, ze te zawirowania na forum,to przesilenie zawodowe niektorych i pisz prosze
05 czerwca 2015 08:45 / 6 osobom podoba się ten post
Czyli co? Dalej pozwalamy w stolowym na dywan s...c? Tylko teraz perfuma popsikamy, zeby tak czuc nie bylo?
Bez sensu to wszystko. Zeby kilka osob moglo rozpieprzyc cale forum. I to wszystko za przyzwoleniem "gory". Bo to nie tylko Binor czy Iwuni sie pisac odechciewa. One akurat napisaly co im na watrobie lezy. A ile jest takich, ktore nie tylko nie pisza, a juz nawet czytac nie chca?
05 czerwca 2015 09:01 / 3 osobom podoba się ten post
moncherie

Czyli co? Dalej pozwalamy w stolowym na dywan s...c? Tylko teraz perfuma popsikamy, zeby tak czuc nie bylo?
Bez sensu to wszystko. Zeby kilka osob moglo rozpieprzyc cale forum. I to wszystko za przyzwoleniem "gory". Bo to nie tylko Binor czy Iwuni sie pisac odechciewa. One akurat napisaly co im na watrobie lezy. A ile jest takich, ktore nie tylko nie pisza, a juz nawet czytac nie chca?

Dłuższy czas tak miałam, mówiłam dzień dobry, co na obiad i dni poodliczałam. Strach się odezwać z czymkolwiek .....
05 czerwca 2015 09:09 / 6 osobom podoba się ten post
basiaim

Ja dziś obeszłam wokół całe jezioro. Oczywiście z pdp na wózku.
Sukces,bo ona pozwala się wozic tylko tam,gdzie zna drogę.

Mój PDP też na wózku ale głowa nad wyraz sprawna. Lubię z nim chodzić na spacery. Tu gdzie jestem, między uliczkami takie parki są, że można się zgubić jak w lesie. Ale dziadek dyryguje, którą ścieżką idziemy bo ja sama to bym się kręciła w kółko. Dziadek opowiada jak rowerami po tych ścieżkach jeździł najpierw ze swoimi dziećmi a potem z wnukami. I pamięta kto na której ścieżce się wywrócił i kto guza nabił.
05 czerwca 2015 09:27 / 1 osobie podoba się ten post
moncherie

Kilka Osób  'forum rozpieprzyło' Może wymien Te Osoby?  bo ja nic nie wiem, żeby ''kilka'' Tak dużo?
05 czerwca 2015 09:31
Gosiap

Mój PDP też na wózku ale głowa nad wyraz sprawna. Lubię z nim chodzić na spacery. Tu gdzie jestem, między uliczkami takie parki są, że można się zgubić jak w lesie. Ale dziadek dyryguje, którą ścieżką idziemy bo ja sama to bym się kręciła w kółko. Dziadek opowiada jak rowerami po tych ścieżkach jeździł najpierw ze swoimi dziećmi a potem z wnukami. I pamięta kto na której ścieżce się wywrócił i kto guza nabił.

Gosiap ja będę w Blankenese :)), może któregos dnia uad nam się spotkać w jakimś parku :), ale jeszcze nie wiem o której będe miała pauzy :(
05 czerwca 2015 09:32 / 5 osobom podoba się ten post
Ona_Lisa

Kilka Osób  'forum rozpieprzyło' Może wymien Te Osoby?  bo ja nic nie wiem, żeby ''kilka'' Tak dużo?

Jest piekna pogoda, szkoda czasu, nerwow. 
05 czerwca 2015 09:34 / 1 osobie podoba się ten post
emilia

Jest piekna pogoda, szkoda czasu, nerwow. 

To prawda Emilko :)
05 czerwca 2015 09:38
agamor

Gosiap ja będę w Blankenese :)), może któregos dnia uad nam się spotkać w jakimś parku :), ale jeszcze nie wiem o której będe miała pauzy :(

A ja Langenhorn to jest 23 km bez samochodu będzie trudno .......
05 czerwca 2015 09:46 / 1 osobie podoba się ten post
Gosiap

A ja Langenhorn to jest 23 km bez samochodu będzie trudno .......

No i dlaczego ten Hamburg taki wielki? :( :(
05 czerwca 2015 10:25 / 3 osobom podoba się ten post
Czytam ofert pracy i tak zachodzę w głowę co agencje mają dokładnie na myśli pisząc-orientacja czasowo przestrzenna częściowo zaburzona..............czyli co ma demencje czy nie ma!!!!!
ja to już jestem tak podejrzliwa że jak takie coś widzę to zaraz zapala mi się zielone światełko że ogłoszenie jest pięknie napisane ale prawdy w nim nie wiele.
05 czerwca 2015 10:30 / 2 osobom podoba się ten post
kasiachodziez

Czytam ofert pracy i tak zachodzę w głowę co agencje mają dokładnie na myśli pisząc-orientacja czasowo przestrzenna częściowo zaburzona..............czyli co ma demencje czy nie ma!!!!!
ja to już jestem tak podejrzliwa że jak takie coś widzę to zaraz zapala mi się zielone światełko że ogłoszenie jest pięknie napisane ale prawdy w nim nie wiele.

kasio na tysiac procent demencja albo jakis inny niepelnospryt !!! ja mam tez juz orientacje czasowa zaburzona, nie wiem czesto jaki jest dzien:) z kim przystajesz, takim sie stajesz
05 czerwca 2015 10:46 / 2 osobom podoba się ten post
leni

kasio na tysiac procent demencja albo jakis inny niepelnospryt !!! ja mam tez juz orientacje czasowa zaburzona, nie wiem czesto jaki jest dzien:) z kim przystajesz, takim sie stajesz

doświadczone opiekunki wiedzą że to na bank demencja,ale świeżynki nie mają pojęcia co się kryje pod takim pięknym słownictwem.
05 czerwca 2015 11:25 / 4 osobom podoba się ten post
Wiem Andrea, ale czy nim cokolwiek napisze musze sie zastanawiac czy ktos zupelnie mi obcy ma dzisiaj lepszy lub tez gorszy dzien? Zaatakuje czy w spokoju zostawi?