A to sa takie dwie do ktorych mysle doszyć jakieś np. wisienki* albo perełki.Nie sobie powiszą i podyndaja.Może troche uroku dodadzą.

A to sa takie dwie do ktorych mysle doszyć jakieś np. wisienki* albo perełki.Nie sobie powiszą i podyndaja.Może troche uroku dodadzą.
Coś mi sie źle zdjęcie wkleiło.Napiszę jeszcze raz może sie uda.Zajęłam się "robotami ręcznymi" robie teraz bransoletki z włóczki ale to nie jest moje hobby dlatego pisze na wyjeździe.Pierwsza to taka retro probuje ja troche podrasować ten medalion to tylko przymiarka.Zrobiłam tez kolorowe do sukienek.Podpatrzyłam tenisistów - a to właśnie tak wygląda.
:-) no to podobnie jak u mnie.
Babcia co chwila grucha gromkim, zarażliwym śmiechem .....
Przy kolacji dziadkowi spadł widelec -> atak śmiechu, jej kapnęła herbatka na stół -> to samo....
Podaną tabletkę międli w ręku i co chwila odkłada na stół (z miejsca zapomina).....jak się jej podaje po raz n-ty, za kazdym razem pytanie: dla kogo ta trucizna i na co? .....dziadek odpowiedział z 6 razy, potem umilkł ...ja co najmniej tyle samo.
Jak po raz 15 padło to samo pytanie, automatycznie rzuciłam: Anty-Baby-Pille. Babcia jakby się wybudziła ze "swojego świata" ....spojrzała na mnie oczami okrągłymi jak spodki i jak gruchnęła śmiechem !!! dziadek do niej dołączył .....no, ale tabletkę od razu połknęła.
Śmieli się jescze długo po kolacji :lol1: (dziadkowie: ponad 93 i 95 lat).
Komu lub czemu?
Jak dla mnie-zbieracze kurzu.
Jako wzor na dziergany sweterek i owszem, niczego sobie. I kolory tez ladne.
hej,hej - to nie jest żadna serwetka koleżanko ani przepaska na oko (to z bielmem) to jest bransoletka!!!!!! jeszcze tylko zapięcie dorobię. Jak juz bedzie gotowa to pokaże ci jak wygląda na ręce.Chciałam zrobić zmienniczce tylko rozmiaru nie mam:-):-) to zrobiłam sobie.A kolory? tak krawiec kraje jak mu materii staje.
Oryginalny pomysł i naprawdę chciałabym mieć taki komplecik. Myślę, że na pewno dobrze by się to sprzedawało, bardzo mi się podoba łączone z delikatną ozdobą, czekam na efekt końcowy i jestem poważnie zainteresowana :)
Szukam pomyslu czym to przyozdobić,ale wierz mi bardzo ładnie wygląda na ręce.
Szukam pomyslu czym to przyozdobić,ale wierz mi bardzo ładnie wygląda na ręce.
Mleczko, jakbyś chciała sobie na nudnawej stelli dorobić i zająć czas, to na allegro w dziale "Kolekcje i sztuka" masz "Rękodzieło" a dziale "Rękodzieło" znajdziesz "Biżuteria-półprodukty" - tam za kilka złotych możesz kupić garść kaboszonów, szkiełek czy kamei. Akurat tutaj by pasowało :D
Można np. Też obszyc te kółeczka do kluczy roznej wielkości, moze jakies ladne, stare guziczki, jakis medalion, zawieszki, czy np. Maly kluczyk hm... jakos tak na goraco mi sie nasunęło. Domyślam się że bardzo ładnie to wygląda na ręce :)
Oryginalny pomysł i naprawdę chciałabym mieć taki komplecik. Myślę, że na pewno dobrze by się to sprzedawało, bardzo mi się podoba łączone z delikatną ozdobą, czekam na efekt końcowy i jestem poważnie zainteresowana :)