Ja mam 2 h w ciągu dnia, ha wolne... To jest czas na zakupy, takie wolne...
Kochana,zakupy to Twoja praca.No chyba,że Twoje prywatne.
No kochana, ty się bierz za siebie, jesteś młoda, ładna, życie przed Tobą , a Ty masz same kłopoty i problemy. Zacznij od najłatwiejszej sprawy, czas wolny masz mieć i juz. Załatw to i to będzie pierwszy, najłatwiejszy krok. Szukaj innej firmy, załatw sprawę z ojcem. Musisz jakoś się ogarnąć, czas mija, lata lecą i szkoda tego czasu, szkoda zdrowia i nerwów. Trochę Cię tu strofuję, ale jestem w wieku Twojej mamy, sama mam dorosłe córki i kibcuję Ci bardzo. Powodzenia malutka.
Nic ująć,nic dodać,podpisuje się pod Twoim postem.
Już nic nie chciałam pisać,bo wyszłabym na forumową opierdalaczkę:)
Przeszło z Ciebie na mnie....
ja też proszę o maila :)))))
ja pracuję "prywatnie". mam wolny czwartek od 9 do 21, codziennie od 13 do 15 i w soboty godzinę na mszę :))
To masz dobrze Emi. Ja teoretycznie też mam codziennie 2 godz wolnego, ale je spędzam w domu bo moja babcia baaaaaaaaaardzo wiekowa. No i dostałam za każdy przepracowany miesiąc 1 dzień wolnego. Niby wyjść mogę, ale się boję bo ona mi się już dusiła, to krzyczy etc.........K.........a firma kompletnie nic w tym kierunku nie zrobiła, żeby uswiadomic rodzinie, że nasza praca polega na wsparciu w codziennym życiu a nie na kompleksowej opiece osoby 100 % uzaleznionej od opiekunki. Oczywiscie zgłaszałam, to mi powiedzieli, ze znajdą kogoś z większym doswiadczeniem. Ok co ja się będę kłócić i nerwy szarpać...............
Za parę dni jadę do domu i już nigdy więcej tu nie wrócę.