IGGAPopełniłam wielki błąd !!!!
Kiedy przyjechałam tu ponad 2 miesiące temu, mój hrabia bardzo często się przewracał. To związane z Parkinsonem. Leki miał nie odpowiednio dobrane i pewnie to było przyczyną. Chodziłam za nim, Trzymałam go prawie za portki. Hrabia się obrażał, ale upadków było bardzo mało. Wiedziałam że za kilka dni ma ustalony termin w klinice.
Rodzina jest bardzo miła, tylko zupełnie nie pomyślała o tym abym miała trochę luzu. Ja nic poza opiekowaniem się hrabią nie muszę robić, ale przecież wyjść należy dla samego zdrowego samopoczucia. Ja dużo wychodzę, podróżuję, ale zawsze z hrabią.
Teraz zostało mi niecały miesiąc, ale już nie będę poruszać tego tematu, niech tak zostanie.
Jestem sama sobie winna. Pewnie rodzina myśli, że jak taka zaangażowana to nie można jej przeszkadzać, albo myślą jak taka durna to niech robi. W każdym razie im to nie przeszkadza. Jeśli chodzi o mnie to najgłupsze co można sobie zrobić. Zapomniałam się trochę i teraz mam za swoją nadgorliwość. Nie popełniajcie takiego błędu.
Ja mam podobnie i popelniam wielki blad bo mam za malo luzu a miejscowosc tym razem przesliczna.Jakos nie moge wyluzowac jak jestem w pracy,caly czas sie boje ze jak spuszcze pacjenta na dluzej z oczu to cos sie stanie.Moze to przechodzi po wielu latach wyjazdow,tego akurat nie wiem,mam taka nadzieje.Czasami to zla na siebie jestem,bo czlowiek przejmuje sie obcymi ludzmi,jakby wlasnych problemow bylo za malo i watpie,czy ktos to kiedys doceni,chyba raczej nie.