Poskarżyjki 40

02 listopada 2017 14:32 / 10 osobom podoba się ten post
Knorr

O widać, że liczba Twoich kibiców zmniejszyła się o połowę. 
Tracisz poparcie. 
Sprawa to dopiero będzie, jeśli nie znajdziesz nic, co mogłoby podnieść Twoje ego.
To będziesz miała problem i będzie po sprawie.
Miłego dnia. Niech Ci się wiedzie. W czatowaniu też. 

Widzę ,że jestem w centrum Twojej uwagi.Wiesz o" zwyżce" i " spadającymi kursie" jak to się wyraziłeś " moich kibiców" ,to wręcz przeciwnie niż ja.Nie interesują mnie cudze polubienia lub ich brak.No, ale każdy ma inne zainteresowania i ma do tego prawo.A co do" ego" ,no cóż ,moi alter ego z pewnością nie jesteś.
02 listopada 2017 15:39 / 3 osobom podoba się ten post
Alaska

Widzę ,że jestem w centrum Twojej uwagi.Wiesz o" zwyżce" i " spadającymi kursie" jak to się wyraziłeś " moich kibiców" ,to wręcz przeciwnie niż ja.Nie interesują mnie cudze polubienia lub ich brak.No, ale każdy ma inne zainteresowania i ma do tego prawo.A co do" ego" ,no cóż ,moi alter ego z pewnością nie jesteś.

A.Laseczko, tak to Ja na fb.
02 listopada 2017 16:47 / 3 osobom podoba się ten post
Alaska

Opacznie Tereniu ,tak napisałam .:-)

Opacznie to dobrze napisałaś.Ja tylko zwróciłam uwagę ,że jest też opatrznie w innym kontekście.Tak jest napisane w słowniku jez.polskiego.Sama się często zastanawiam ,którego gada użyć i w dobrym kontekście.
Bądż tu obcokrajowcem i pisz po polsku.
02 listopada 2017 16:48 / 3 osobom podoba się ten post
kiedys --------------- zawsze wiedzialam gdzie napisac -------------- a teraz PARANOJA
02 listopada 2017 17:45 / 9 osobom podoba się ten post
fioletowa.mysz

Knorr, co Tobie jest?..
Dyskusja w "Nawracająca biegunka". O.

Alaska smiala podwazyc jego ortograficzny autorytet. I jak on teraz wyglada? Jak on sie na ulicy pokaze?
02 listopada 2017 17:52 / 13 osobom podoba się ten post
Alaska

I znowu opacznie zrozumiałeś. Twoja sprawa, Twój problem.A czatować nadal będę,czy to się komuś podoba czy nie.Acha, nie tak dawno popełniłam karygodny błąd ortograficzny , który został mi piorunem wytknięty ,ale nie darłam szat i nie dorabiałam do tego ideologii. Czuwaj.

On jest zazdrosny, ze mu przyjemnosc wyszukiwania bledow zabralas.
A sprawa poparcia to dla niego priorytet i dlatego o tym pisze.Zauwaz, ze wytknal  blad Adamowi, ale bledy Opiekuna.5 przemilcza, bo sam stracilby poparcie.
02 listopada 2017 18:55 / 7 osobom podoba się ten post
hawana

On jest zazdrosny, ze mu przyjemnosc wyszukiwania bledow zabralas.
A sprawa poparcia to dla niego priorytet i dlatego o tym pisze.Zauwaz, ze wytknal  blad Adamowi, ale bledy Opiekuna.5 przemilcza, bo sam stracilby poparcie.

Był tu jeden jeszcze lepszy od przytyków za błędy ale go nie ma. Jak wiadomo przyroda nie znosi pustki więc naturalnym jest, że wakat musi być uzupełniony. A błędy zdarzają się nawet najlepszemu puryście językowemu. To lepiej "wypić za błędy ..." niż je roztrząsać . Inna rzecz, że w necie to już takie rzeczy się pisze, że polska ortografia woła o pomstę przynajmniej do prof. Bralczyka.
02 listopada 2017 18:57 / 9 osobom podoba się ten post
Andrew

Był tu jeden jeszcze lepszy od przytyków za błędy ale go nie ma. Jak wiadomo przyroda nie znosi pustki więc naturalnym jest, że wakat musi być uzupełniony. A błędy zdarzają się nawet najlepszemu puryście językowemu. To lepiej "wypić za błędy ..." niż je roztrząsać . Inna rzecz, że w necie to już takie rzeczy się pisze, że polska ortografia woła o pomstę przynajmniej do prof. Bralczyka.

Jusz Ty nie bąć taki maródny ;)
02 listopada 2017 19:23 / 6 osobom podoba się ten post
fioletowa.mysz

Jusz Ty nie bąć taki maródny ;)

A ktury to taki bezbłendny jest ?
02 listopada 2017 19:23 / 3 osobom podoba się ten post
Andrew

A widzisz kogos odpowiedniego na ten wakat?
02 listopada 2017 19:32 / 2 osobom podoba się ten post
hawana

A widzisz kogos odpowiedniego na ten wakat?

Na pewno ja się do tego nie kwapię. Ale na pewno znajdzie się jakiś chętny (chętna). To tylko kwestia czasu.
02 listopada 2017 19:35 / 6 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

A ktury to taki bezbłendny jest ?:smiech3:

Ten oryginalny, a nie jakas tania podroba
02 listopada 2017 20:44
Alaska

No nie schlebiaj sobie za bardzo.
Napisałaś gdzieś wcześniej, że męża masz, który zaufaniem Ciebie darzy.
02 listopada 2017 21:17 / 8 osobom podoba się ten post
Knorr

No nie schlebiaj sobie za bardzo.
Napisałaś gdzieś wcześniej, że męża masz, który zaufaniem Ciebie darzy.

Widzę,że " nasze" myślenie idzie w dwóch zupełnie odwrotnych kierunkach.Nie takie zainteresowanie ja miałam na myśli. Jednak słowo pisane nie zawsze oddaje to ,co mamy na uwadze i tyle.
02 listopada 2017 22:55 / 2 osobom podoba się ten post
Alaska

Widzę,że " nasze" myślenie idzie w dwóch zupełnie odwrotnych kierunkach.Nie takie zainteresowanie ja miałam na myśli. Jednak słowo pisane nie zawsze oddaje to ,co mamy na uwadze i tyle.

Tak, jeśli jakieś myślenie tak w ogóle masz na uwadze.