Poskarżyjki 40

12 listopada 2017 21:15 / 4 osobom podoba się ten post
Kruszynka64

No to sobie polepszylam.Ściąglam na srajfona aplikację z pytaniami na test na obywatelstwo.Prawdę mówiąc -połowy z tego nie rozumiałam ale senior był zachwycony jak zadawalam mu pytania,a mnie wieczór predzej zlecial.Ale łeb mam jak sklep-w nocy przyśni mi się Stasi i Krankenversicherung.

Jak przyjdzie do Ciebie w nocy ta  cała Stasia,to powiedz ,że nie potrzebujesz bo już masz i niech przyjdą w dzień jak się tak koniecznie z córką Pdp chcą zobaczyć.
12 listopada 2017 21:24 / 4 osobom podoba się ten post
Alaska

Jak przyjdzie do Ciebie w nocy ta  cała Stasia,to powiedz ,że nie potrzebujesz bo już masz i niech przyjdą w dzień jak się tak koniecznie z córką Pdp chcą zobaczyć.:smiech3:

Alaska,ja już sobie zaaplikowałam tabsa przeciwbólowego,bo strasznie mnie Kopf rozbolał od tych "mądrosci ".Teraz corka siedzi z tatusiem,a ja dogorywam 
15 listopada 2017 10:03 / 1 osobie podoba się ten post
Jak nie ma, jak są 
15 listopada 2017 10:49 / 4 osobom podoba się ten post
Zaraz mnie kur...a weżmie .Czekam na Caritas od 7:30.Mają Pdp wykąpać i cewnik zmienić.Cały dzień zablokowany ,bo mają mnie w doopie.I tak jest w każdą środę .Huk wie o której ,ktoś przyjdzie.Trzy lata nie można ich zreformować.No to czekamy ,nic nie robimy.A jedenasta zaraz będzie i znowu jak ją wymęczą ,to obiadu nie będzie chciała jeść.
15 listopada 2017 10:54 / 9 osobom podoba się ten post
teresadd

Zaraz mnie kur...a weżmie .Czekam na Caritas od 7:30.Mają Pdp wykąpać i cewnik zmienić.Cały dzień zablokowany ,bo mają mnie w doopie.I tak jest w każdą środę .Huk wie o której ,ktoś przyjdzie.Trzy lata nie można ich zreformować.No to czekamy ,nic nie robimy.A jedenasta zaraz będzie i znowu jak ją wymęczą ,to obiadu nie będzie chciała jeść.:strzela z bicza:

Tak jest zawsze. One maja gleboko w powazaniu,ze ktos na nie czeka i ma caly dzien rozjebutany. Tu nic nie pomoze. Ja raz ze zlosci zwyczajnie nie otworzylam im drzwi, powiedzialam,ze bylam na zaplanowanych zakupach, a nie bede przez czyjes spoznienia zmieniac calego planu dnia. Pomoglo ale tylko na dwa tygodnie. Pozniej wszystko wrocilo do normy niestety ;)))
20 listopada 2017 17:55 / 3 osobom podoba się ten post
Ja mam inną sytuację. Obok mnie mieszka starsze małżeństwo. Dziadek ma ponad 80 lat, stwardnienie rozsiane i demencję. Opieki zero. Dziadek jak na swoją dolegliwość jest nadzwyczaj sprawny. Wczoraj jak przechodziłam (zawsze zaczepia przechodniów i zagaduje), to zaczął się huśtać na barierkach dla niepelnosprawnych (takie pomiędzy którymi się zjeżdża po schodach). I z żalem do mnie że go sąsiad straszy że zadzwoni po policję, bo demoluje barierki. Kurcze niejeden zdrowy 50 latek by się tak nie umiał huśtać - szok!
20 listopada 2017 18:22
Witajcie mam pytanie - jakie jest rozwiązanie jaki macie pomysł w sytuacji, kiedy na stelli nie ma internetu i jest wspólna łazienka. Brac koszta na siebie netu??? Co jest najtansze?
20 listopada 2017 19:24 / 8 osobom podoba się ten post
ewamaria13

Witajcie mam pytanie - jakie jest rozwiązanie jaki macie pomysł w sytuacji, kiedy na stelli nie ma internetu i jest wspólna łazienka. Brac koszta na siebie netu??? Co jest najtansze?

Ja jest wspólna łazienka to trzeba na zmianę z niej korzystać. Nigdy raze.! Tylko osobno! Koszta brać na Sąsiada.

20 listopada 2017 19:26 / 7 osobom podoba się ten post
Ona_Lisa

Ja jest wspólna łazienka to trzeba na zmianę z niej korzystać. Nigdy raze.! Tylko osobno! Koszta brać na Sąsiada. :ubikacja1:

:lol3:

Wyjęłas mi to z klawiatury Lisko..
20 listopada 2017 20:16 / 5 osobom podoba się ten post
Se napisze w poskarżyjkach a co :)
Żona dziadka uzywała drukarki i nie wyłaczyła jej jak nalezy i coś tam popstrykała. Chciałam wydrukować kartę pokładową, to mi zeszło z pół godziny, zeby to ustrojstwo uruchomić, a jak ruszyła, to wydrukowała mi 50 sztuk
20 listopada 2017 20:33 / 4 osobom podoba się ten post
jak żyć??? wy tez widzicie powyżej , ze euro i funt po 0 /słownie: zero/ złotych stoją 
20 listopada 2017 20:38 / 1 osobie podoba się ten post
scarlet

jak żyć??? wy tez widzicie powyżej , ze euro i funt po 0 /słownie: zero/ złotych stoją :-(

Widocznie  t a k ą  linię ma nasza władza 
20 listopada 2017 20:42 / 3 osobom podoba się ten post
tina 100%

Żona dziadka uzywała drukarki i nie wyłaczyła jej jak nalezy i coś tam popstrykała. Chciałam wydrukować kartę pokładową, to mi zeszło z pół godziny, zeby to ustrojstwo uruchomić, a jak ruszyła, to wydrukowała mi 50 sztuk :hihi:

Będzie na zaś Tinóś , Najważniejsze ,ze wydrukowała..gupia maszyna,no.
20 listopada 2017 20:43 / 3 osobom podoba się ten post
scarlet

jak żyć??? wy tez widzicie powyżej , ze euro i funt po 0 /słownie: zero/ złotych stoją :-(

Nie ma życia....zero jest zerem...
20 listopada 2017 21:00 / 2 osobom podoba się ten post
tina 100%

Żona dziadka uzywała drukarki i nie wyłaczyła jej jak nalezy i coś tam popstrykała. Chciałam wydrukować kartę pokładową, to mi zeszło z pół godziny, zeby to ustrojstwo uruchomić, a jak ruszyła, to wydrukowała mi 50 sztuk :hihi:

Było ją "karmić" taką ilością papieru???
A tam. Masz przynajmniej dobry impuls, żeby origami poćwiczyć, albo chociaż samolociki, czy łódeczki...