Poskarżyjki 40

02 grudnia 2017 21:29 / 5 osobom podoba się ten post
Malina

Kurcze też chcę żeby mi było dobrze....w poniedziałek lecę po śmietanę,ale jaka ma być gęsta,czy ta wodnista:-)

Schmand. 
02 grudnia 2017 21:30 / 4 osobom podoba się ten post
Malina

Saure Sahne? i po niemieckiej jest dobrze?:lol3:

Weź Malina przestań nie mdli mnie... z tym dobrze to chyba przesadziłam...
02 grudnia 2017 21:32 / 5 osobom podoba się ten post
Malina

Saure Sahne? i po niemieckiej jest dobrze?:lol3:

Tak....będziesz krzyczeć: Ja,ja gut.

02 grudnia 2017 21:32 / 4 osobom podoba się ten post
hawana

Pewnie smietankowy.

02 grudnia 2017 21:34 / 4 osobom podoba się ten post
Malina

Kurcze też chcę żeby mi było dobrze....w poniedziałek lecę po śmietanę,ale jaka ma być gęsta,czy ta wodnista:-)

Produkt zastępczy?:):):):)Mhm....wiadomo ,jak to na wyjeździe,dobra i śmietana :):):):)Grunt,żeby było dobrze:)hi hi hi
02 grudnia 2017 21:36 / 5 osobom podoba się ten post
Malina

Taka żeby dała się ubić na sztywno.
02 grudnia 2017 21:38 / 3 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Taka żeby dała się ubić na sztywno.:-)

A co znowu Ci masła brakło ? ...zapas schlag sahne musisz zrobić..,
02 grudnia 2017 21:40 / 4 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Oto i un we własnej osłonie . 

Mniam. Taki lubie
02 grudnia 2017 21:40 / 3 osobom podoba się ten post
Alaska

A co znowu Ci masła brakło ? :smiech3:...zapas schlag sahne musisz zrobić..,:hihi:

Człowiek nie zna dnia ani godziny,zawsze trzeba być gotowym na nowe wypieki,nie? 
02 grudnia 2017 21:42 / 3 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Oto i un we własnej osłonie . 

Weźmiesz i skusisz... A to na pewno cuchnie w lodówce, a ja tam mam teraz pół torta z bitą śmietana i owocami choć wolałabym w to miejsce miec ten ser ...
02 grudnia 2017 21:44 / 5 osobom podoba się ten post
Alaska

Tak....będziesz krzyczeć: Ja,ja gut.:smiech2:

Czy sugerujesz jakiś orgazm niemiecki ja ,ja wunderbar
02 grudnia 2017 21:48 / 5 osobom podoba się ten post
kasia63

Ja kupuję kefirek Kalinka-najbardziej mi podchodzi,ale tylko w lecie i  bardzo zimny.

Ja nie lubie jeść  ani pic zimnego, nawet dla coli temperatura pokojowa... Jak mam głoda na lody to bez patrzenia na termometr wiem, że jest co najmniej 30 stopni w cieniu... )))))
02 grudnia 2017 21:51 / 5 osobom podoba się ten post
nowadanuta

Weźmiesz i skusisz... :-) A to na pewno cuchnie w lodówce, a ja tam mam teraz pół torta z bitą śmietana i owocami :lol2: choć wolałabym w to miejsce miec ten ser ... :-)

A coś ,w jakiej lodówce ....upchnij w szufladzie ze skarpetkami ,lekuchno przechodzonymi ,to poprawia aromat.....skarpetom.

02 grudnia 2017 21:55 / 5 osobom podoba się ten post
Malina

Czy sugerujesz jakiś orgazm niemiecki:-) ja ,ja wunderbar:lol3:

Żeby to jeden, co Ci będę żałować. 
02 grudnia 2017 22:01 / 5 osobom podoba się ten post
nowadanuta

Weźmiesz i skusisz... :-) A to na pewno cuchnie w lodówce, a ja tam mam teraz pół torta z bitą śmietana i owocami :lol2: choć wolałabym w to miejsce miec ten ser ... :-)

Coś ty,wcale nie cuchnie,jest cudnie kremowy i rozpływa się w ustach,nie jest zbyt słony ale delikatnie ostry, w pierwszym smaku czuć orzechowy posmak,a potem zostaje w ustach tylko śmietankowa poświata. Smakuje zarówno solo jak i w towarzystwie pieczywa chrupkiego Wasa Mjolk. Można go również przegryzać białymi winogronami,ale wtedy najlepiej leżeć przed kominkiem.....