Szkoda :(
Tej okazji do spotkania. Wracasz może raz jeszcze tu?
Szkoda :(
Tej okazji do spotkania. Wracasz może raz jeszcze tu?
To na pewno z glodu. Pisz adres, paczke wysle.
Ja ciastek dorzucę.
Jestem jak z krzyza zdjeta:-( Wczoraj zdrzemnelam sie na dwuosobowej kanapce, dzisiaj boli mnie kark.Nawet w nocy sie budzilam, chyba przy gimnastyce lozkowej. Kurcze, jakis masaz by sie przydal.
Poskarżam się ,że głowa mi łupie:(Zdenerwowałam się dziś mocno:(Ujawniła się moja stalkerka znów i znów trzeba będzie na policję jechać,znów wszystko od nowa...Rok był spokoju.To osoba niezrównoważona psychicznie i przez to niebezpieczna bo nieobliczalna:( Szlag by to:(Pogoda też nie sprzyja dobremu samopoczuciu bo wieje i leje cały dzień:(Wrrrrr,wqrwa mam cały dzień.Na pociechę gofrów nasmażyłam,ale nawet one mi nie smakują za bardzo:( Zła,zła ,zła
Was ist los?
(usunięte) zmieszany ze zdenerwowaniem.
Nosi mnie. Za chwilę chyba wszystkie okna umyję, żeby się uspokoić.
Już pranie zrobiłam, drugie wyprasowałam (łącznie ze skarpetkami i majtkami
)- jest maglownica, więc ok.
Podłogi poodkurzałam, pomyłam (łącznie ze strychem- 3 pietra).
Już pranie zrobiłam, drugie wyprasowałam (łącznie ze skarpetkami i majtkami :-) )- jest maglownica, więc ok.
O Jeżu, ....aż tak!? .... Nie powiem,że (usunięte) nie miewam,ale , żeby to się przekładało na jakieś mega sprzątanie,to nie...![]()
![]()
O Jeżu, ....aż tak!? .... Nie powiem,że (usunięte) nie miewam,ale , żeby to się przekładało na jakieś mega sprzątanie,to nie...:hihi::przytula:
Faktycznie (usunięte) gigant,ja tylko w workiem do śmietnika poleciałam i mi przeszło..
Już pranie zrobiłam, drugie wyprasowałam (łącznie ze skarpetkami i majtkami :-) )- jest maglownica, więc ok.