Poskarżyjki 40

05 stycznia 2018 19:01 / 4 osobom podoba się ten post
Marta2

Potrzebna,wtedy ciało bardziej sprężyste hi hi

Nooo....bardziej sprężyste...mhm...
05 stycznia 2018 21:09 / 2 osobom podoba się ten post
kasia63

Chyba po gumie arabskiej:):):)

Jak sie nawciagaja to nawet moze wesolo byc:)))
05 stycznia 2018 21:26 / 4 osobom podoba się ten post
hawana

Jak sie nawciagaja to nawet moze wesolo byc:)))

A.... nawciagaja ....najpierw przeczytałam 'jak se ponaciagaja "nie o tej gumie pomyślałam ...w telefonie malutkie te litery .
05 stycznia 2018 21:28 / 4 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

A.... nawciagaja ....najpierw przeczytałam 'jak se ponaciagaja "nie o tej gumie pomyślałam ...w telefonie malutkie te litery .

No bo gumę się naciąga albo nasadza jak kto woli,ale wciąga to co innego
05 stycznia 2018 21:28 / 2 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

A co to sie stanelo, ze ze srajtka piszesz?

05 stycznia 2018 21:33 / 3 osobom podoba się ten post
Malina

No bo gumę się naciąga albo nasadza jak kto woli,ale wciąga to co innego:-)

Guma arabska pachnie mi jak butapren
05 stycznia 2018 21:35 / 3 osobom podoba się ten post
hawana

Guma arabska pachnie mi jak butapren:blee:

A to cachałaś czasem?i jakie doznania? odloty?
05 stycznia 2018 21:36 / 4 osobom podoba się ten post
hawana

A co to sie stanelo, ze ze srajtka piszesz?

Lapka mam w dziupli na górze . Tutaj tylko z telefonem przebywam ....a skubaniutki Pan dzielnie w tv se jeszcze luka . Zaraz mnie trafi...chyba. 
05 stycznia 2018 21:39 / 4 osobom podoba się ten post
Malina

A to cachałaś czasem?:-)i jakie doznania? odloty?

To zapach mojego dziecinstwa, moj ojciec pracowal w fabryce obuwia
05 stycznia 2018 21:40 / 2 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Lapka mam w dziupli na górze . Tutaj tylko z telefonem przebywam ....a skubaniutki Pan dzielnie w tv se jeszcze luka . Zaraz mnie trafi...chyba. 

Przerabane. Musisz siedziec? Nie ma telewizorka w sypialni?
05 stycznia 2018 21:45 / 4 osobom podoba się ten post
hawana

Przerabane. Musisz siedziec? Nie ma telewizorka w sypialni?

Kuźwa ma , ale nie te programy co w salonie .  Ja też w dziupli posiadam , ale nie chce mi się włączać . Jedynie co na pauzach "skoki "oglądałam . 
05 stycznia 2018 21:59 / 3 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Kuźwa ma , ale nie te programy co w salonie .  Ja też w dziupli posiadam , ale nie chce mi się włączać . Jedynie co na pauzach "skoki "oglądałam . 

Zmien sztele, po co sie meczyc.Na dlugo to mozna osiasc na dobrym miejscu.
05 stycznia 2018 22:54 / 10 osobom podoba się ten post
hawana

Zmien sztele, po co sie meczyc.Na dlugo to mozna osiasc na dobrym miejscu.

Hawana...bardziej męczę się tutaj bezrobociem . Jestem tylko do obsługi Pana , czyli dwa razy dziennie mycie ...kibelek ...duszowanie raz w tygodniu Caritas robi . Dziś rozmawiałam znów z mieszkającym na parterze wnukiem , ktory absolutnie nie kazał mi się przejmować , że Pszczółka odmawia wszelkiej pomocy , powiedział " babcia zawsze taka była i nie ma co liczyć na zmiany " ....Oglądanie tv pomalutku mi nie przeszkadza , bo ....oporządzam Pana na noc na raty ...np. był na kibelku - po nim zaraz myje zęby i już 15 minut ( tak dlugo jej myje ) z obsługi wieczornej odpada . Później tylko mycie w łóżku , jakieś kompresiki i dobrej nocy życzę ...Rano obsluguję Pana pomaluśku , żeby czasu jak najwięcej mi zajęło a i to wykonuję dopiero po śniadaniu . Przed śniadaniem tylko buzia , rąsie ...pomagam mu się z lekka ubrać tzn. na bluzę piżamy kamizelka ..spodnie i domowe buty . Śniadanie przygotowuje ( jak wszystko zresztą ) Pszczółka , poluje , kiedy mi kawy w filiżance brakuje , żeby mi z dzbanka dolać . Czasem ją wyportkuję i zdążę sama sobie nalać .... Sie rozpisałam , więc tylko na zakończenie : nie schodzę wcześniej rano jak o 8.30 ...na jutro jesteśmy umówione przed 9-tą  ... Humorki Pszczółka może i miewa ( ja też ! ) , ale rozpoznaję po "  sztywnej minie " i też staję się ...sztywna . Przechodzi jej szybko .
05 stycznia 2018 23:37 / 8 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Hawana...bardziej męczę się tutaj bezrobociem . Jestem tylko do obsługi Pana , czyli dwa razy dziennie mycie ...kibelek ...duszowanie raz w tygodniu Caritas robi . Dziś rozmawiałam znów z mieszkającym na parterze wnukiem , ktory absolutnie nie kazał mi się przejmować , że Pszczółka odmawia wszelkiej pomocy , powiedział " babcia zawsze taka była i nie ma co liczyć na zmiany " ....Oglądanie tv pomalutku mi nie przeszkadza , bo ....oporządzam Pana na noc na raty ...np. był na kibelku - po nim zaraz myje zęby i już 15 minut ( tak dlugo jej myje :-) ) z obsługi wieczornej odpada . Później tylko mycie w łóżku , jakieś kompresiki i dobrej nocy życzę ...Rano obsluguję Pana pomaluśku , żeby czasu jak najwięcej mi zajęło a i to wykonuję dopiero po śniadaniu . Przed śniadaniem tylko buzia , rąsie ...pomagam mu się z lekka ubrać tzn. na bluzę piżamy kamizelka ..spodnie i domowe buty . Śniadanie przygotowuje ( jak wszystko zresztą ) Pszczółka , poluje , kiedy mi kawy w filiżance brakuje , żeby mi z dzbanka dolać . Czasem ją wyportkuję i zdążę sama sobie nalać :-):-):-).... Sie rozpisałam , więc tylko na zakończenie : nie schodzę wcześniej rano jak o 8.30 ...na jutro jesteśmy umówione przed 9-tą  ... Humorki Pszczółka może i miewa ( ja też ! ) , ale rozpoznaję po "  sztywnej minie " i też staję się ...sztywna . Przechodzi jej szybko .

Tak czytam o tych sztelach i myślę o swojej i o sobie. Nie wiem jak przyzwyczaiłabym się do takiego miejsca pracy, by oprócz mnie i Pdp był ktoś jeszcze ? . Póki co , nie wyobrażam sobie tego.Chyba , że ... itd, itp    
05 stycznia 2018 23:45 / 5 osobom podoba się ten post
Marta2

Co tak Euro spada??

No szybko wymienialam wczoraj cała posiadana kwote bo prognozy straszne są ..lepiej nie bedzie  ..nawet do 3.99 w tym roku...