Jak minął dzień 4

27 lipca 2019 15:28 / 2 osobom podoba się ten post
Konwalia08

Ludzie gdzie Was dziś z forum wymiotło?:bezradny:Rano byli teraz cisza wszyscy po sklepach ,lodziarniach latają cy cuś ???Też sama pojechałam i buty kupiłam :radosc:Miłego popołudnia :kawa::kawa::kawa::kawa::kawa::je babeczke:

O widzisz ja też buty kupiłam ( sportowe bo sportowe , ale takie najlepiej mi leżą) , a teraz leżę na sloneczku i delektuje się książką
27 lipca 2019 15:54 / 2 osobom podoba się ten post
pulpecja86

O widzisz ja też buty kupiłam ( sportowe bo sportowe , ale takie najlepiej mi leżą) , a teraz leżę na sloneczku i delektuje się książką

Ja też sportowe i też się delektuje czekolada prawie zjedzona 
27 lipca 2019 16:02 / 3 osobom podoba się ten post
Mleczko

He,he,he wiem co robią gołębie .Jutro " apiać " sprzątanie .

Ten tu mi nie narobił, kulturalny... inne miejsce sobie obczaił a ja obczaiłam gdzie czeka rano, nie na drzewie tylko na spadzistym dachu koło anteny jak mu zostawię śniadanko i się schowię to od razu przylatuje
27 lipca 2019 17:10 / 2 osobom podoba się ten post
Chłodniej , więc wybrałam się do miasta , no do centrum mniejszego drobne zakupy , potem obiad zupa kalafiorowa z kurczakiem , teraz jeszcze na rower
27 lipca 2019 19:47 / 2 osobom podoba się ten post
Chłodniej rzeczywiście, aż miło wyjść z domu . Dzień dzisiejszy jakoś zmogłam, poddał się i chyli sie ku końcowi . Nie mam co narzekać dalej nie piorę, nie prasuję, nie gotuję, nie sprzątam i nie robię zakupów . Czas mi płynie na świergoleniu, poprawianiu poduszki i otwieraniu okien .Zaliczyłam też spacerek taką rundkę do okoła  domu, przy okazji nazrywałam kwiatów polnych . Widziałam tabliczkę na płocie u siąsiada, na której pisało " Tu jest pies - życzymy szczęścia " . Kiedyś mielismy psy rasy obronnej  ( jamniki )w sensie, że rzuca się nim w złodzieja  i po robocie, to na furtce wisiała tabliczka pt. "Dobre pieski" . Nigdy do głowy by mi nie przyszło obrażać psy . I tak dzień zeszedł na psy 
27 lipca 2019 20:16 / 1 osobie podoba się ten post
Mleczko

Chłodniej rzeczywiście, aż miło wyjść z domu . Dzień dzisiejszy jakoś zmogłam, poddał się i chyli sie ku końcowi . Nie mam co narzekać dalej nie piorę, nie prasuję, nie gotuję, nie sprzątam i nie robię zakupów . Czas mi płynie na świergoleniu, poprawianiu poduszki i otwieraniu okien .Zaliczyłam też spacerek taką rundkę do okoła  domu, przy okazji nazrywałam kwiatów polnych . Widziałam tabliczkę na płocie u siąsiada, na której pisało " Tu jest pies - życzymy szczęścia " . Kiedyś mielismy psy rasy obronnej  ( jamniki )w sensie, że rzuca się nim w złodzieja  i po robocie, to na furtce wisiała tabliczka pt. "Dobre pieski" . Nigdy do głowy by mi nie przyszło obrażać psy . I tak dzień zeszedł na psy :hihi:

Widzisz moje dwa niby pracująco stróżujące wpuszczą wszystkich , prócz listonosza. Widocznie wiedza kto najgorszy 
28 lipca 2019 15:48

Mile niedzielne spotka ie w zamow ych ogrodach.
28 lipca 2019 15:48 / 1 osobie podoba się ten post

28 lipca 2019 16:46
dorotee

Gdzie ???
28 lipca 2019 17:37 / 2 osobom podoba się ten post
K z pieca spadlo zamkowe ogroxy
28 lipca 2019 18:00 / 2 osobom podoba się ten post
dorotee

K z pieca spadlo:slodki krolik: zamkowe ogroxy

A foty to gdzie??? Bardzom ciekawa tych ogrodóffffff
28 lipca 2019 18:18 / 4 osobom podoba się ten post
Babka mi dobrzeje i to mi się podoba.Co miała z siebie usunąć to usunęła i teraz jest znacznie lepiej, nawet zupę pochlipala trochę, bo powiedziała że zgłodniała nieco .A ja pauze przespałam, bo mnie takie nocne wstawanie z rytmu wybija i po urodzie daje I jeszcze co ważne, jest czym oddychać, mam na myśli ŚWIERZY LUFTZ perspektywy czasu stwierdzam, że pracując w opiece z roku na rok staje się mniej wrażliwa na krew i inne lotne i nielotne związki Nie wiem czy Wy też tak macie (pomijam pielęgniarki)Miłego wieczoru życzę

28 lipca 2019 19:19 / 1 osobie podoba się ten post
Kończy się niedziela... Słoneczny, gorący dzień, a Centrum Kryzysowe śle SMS-y o gwałtownym załamaniu pogody... Wczoraj też słali, tylko że kataklizm przeszedł przez centrum województwa.
Teraz krótki spacer, bo już troszkę chłodniej
28 lipca 2019 20:00 / 1 osobie podoba się ten post
Luke

Kończy się niedziela... Słoneczny, gorący dzień, a Centrum Kryzysowe śle SMS-y o gwałtownym załamaniu pogody... Wczoraj też słali, tylko że kataklizm przeszedł przez centrum województwa.
Teraz krótki spacer, bo już troszkę chłodniej:cwicze:

Ja bym tego spacerem nie nazwała w miejscu drepczesz
28 lipca 2019 20:03 / 1 osobie podoba się ten post
Konwalia08

Ja bym tego spacerem nie nazwała w miejscu drepczesz:terefere:

Teraz ok... Haha