Jak minął dzień 4

04 sierpnia 2019 20:09 / 2 osobom podoba się ten post
Dusia1978

Jajeczka kup co by na miękko dziadkowi zrobić. 

na liście zakupowej już mam
04 sierpnia 2019 20:40 / 2 osobom podoba się ten post
Luke

:super: na liście zakupowej już mam:-)

Ja też z jajkami walczyłam, ale babka kupiła eierkocher i po bólu, jajka jak ta lala wychodzą bez stresa
04 sierpnia 2019 20:43 / 2 osobom podoba się ten post
dorotee

Tylko nie wstąp do klaszyoru:-)

Nie powinnam myślisz???nawet se nazwę wymyśliłam Do Konwalijek bosych
04 sierpnia 2019 21:15 / 2 osobom podoba się ten post
Konwalia08

Nie powinnam myślisz???nawet se nazwę wymyśliłam :-)Do Konwalijek bosych:oklaski:

Sklepy obuwnicze zbankrutuja
04 sierpnia 2019 22:52 / 1 osobie podoba się ten post
dorotee

Sklepy obuwnicze zbankrutuja:-)

No co Ty
04 sierpnia 2019 22:56 / 1 osobie podoba się ten post
Konwalia08

No co Ty:-)

Boso przez zycie
04 sierpnia 2019 23:00 / 2 osobom podoba się ten post
dorotee

Boso przez zycie:-)

A ja w domu i tu u babki na bosaka biegam,  tu babka na wykładziny i dywany, tylko w kuchni i w toaletach kafle przyzwyczajam się już pomału 
05 sierpnia 2019 08:57 / 3 osobom podoba się ten post
Konwalia08

A ja w domu i tu u babki na bosaka biegam,  tu babka na wykładziny i dywany, tylko w kuchni i w toaletach kafle :-)przyzwyczajam się już pomału :oklaski:

Ja też lubię na bosaka , ale Margaretki się boi ,że zostanie że mnie plama na płytkach  skarpetki syna mi proponuje muszę biegać w papciach.
05 sierpnia 2019 09:40 / 1 osobie podoba się ten post
dorotee

Ja też lubię na bosaka , ale Margaretki się boi ,że zostanie że mnie plama na płytkach :-) skarpetki syna mi proponuje:-) muszę biegać w papciach.

W skarpetkach męskich jeszcze nie paradowalam .....jakoś mało sexi to wygląda
05 sierpnia 2019 09:54 / 2 osobom podoba się ten post
Konwalia08

W skarpetkach męskich jeszcze nie paradowalam .....jakoś mało sexi to wygląda:hihi:

Takie skarpeciory po kolana bawarskie takie 
05 sierpnia 2019 11:06 / 1 osobie podoba się ten post
dorotee

Takie skarpeciory po kolana :-)bawarskie takie :-)

Sexy miałam napisać no widzisz jak to od tych męskich skarpetek może się w głowie poprzestawiać
05 sierpnia 2019 11:09 / 1 osobie podoba się ten post
dorotee

Takie skarpeciory po kolana :-)bawarskie takie :-)

Okropne 
05 sierpnia 2019 11:51 / 4 osobom podoba się ten post
Byłem w sklepie, odezwała się polska moja agenturka, z zapytaniem jak dojechałem itd.. . Wróciłem do domu, czekała na mnie niemiecka koordynatorka... Profesjonalizm w każdym calu
05 sierpnia 2019 12:50 / 2 osobom podoba się ten post
Luke

Byłem w sklepie, odezwała się polska moja agenturka, z zapytaniem jak dojechałem itd.. . Wróciłem do domu, czekała na mnie niemiecka koordynatorka... Profesjonalizm w każdym calu:-)

Chwalipięta
05 sierpnia 2019 12:51 / 2 osobom podoba się ten post
Luke

Byłem w sklepie, odezwała się polska moja agenturka, z zapytaniem jak dojechałem itd.. . Wróciłem do domu, czekała na mnie niemiecka koordynatorka... Profesjonalizm w każdym calu:-)

Ok hwal się, która to agencja tak dba o opiekunów? Są co? To i duzy plus dla agencji.