Smutno mi :-). Marek Kuchciński poddał sie do dymisji :bezradny: ( a co miał zrobić ? ):smiech3::smiech2::hihi::yahoo:
Smutno mi :-). Marek Kuchciński poddał sie do dymisji :bezradny: ( a co miał zrobić ? ):smiech3::smiech2::hihi::yahoo:
Taka afera o parę lotów z rodzinką, no naprawdę zazdrość przez ludzi przemawia:-):smiech3::smiech2:
Niestety, to nie jest parę lotów, ale kilkadziesią .Ja nie jestem zazdrosna, niech lata nawet bez lądowania . Uważam, że są stanowiska które wybitnie powinny świecić przykładem . Tu chodzi o zwykłą przyzwoitość, której zabrakło .
Niestety, to nie jest parę lotów, ale kilkadziesią .Ja nie jestem zazdrosna, niech lata nawet bez lądowania . Uważam, że są stanowiska które wybitnie powinny świecić przykładem . Tu chodzi o zwykłą przyzwoitość, której zabrakło .
Też przeczytałam o tym i też mi smutno, bo martwię się ,że teraz rozpocznie się nowe śledztwo i dochodzenie, z kim,gdzie i kiedy latali Tusk i Kopacz
Politycy jakos tak lubia latac i PIS i PO , tutaj tez , minister obrony narodowej kilka lat temu sobie latal , tez chyba z rodzinka .Wladza:niebo pieklo:
Interpretacja przyzwoitości bywa różna :bije2:
Dalej idąc tym tropem , to wszystko jest względne, a punkt widzenia zależy od punktu siedzenia- jak jeden Druid powiedział.
I nikt nie jest doskonały.....każdy może zbłądzić niezależnie od tego gdzie siedzi, jak długo siedzi i przy kim siedzi oraz za co siedzi :-)jesssss
Ogólnie rzecz biorąc tak...ale...mówimy o ludziach na świeczniku z bądź co bądź radykalnymi poglądami-i gdzie one teraz?
Musiałabym brzydko napisać że poszły się......ale ja kulturę wrodzoną posiadam :oklaski: