Jak minął dzień 4

08 sierpnia 2019 13:44 / 1 osobie podoba się ten post
Mleczko

Smutno mi :-). Marek Kuchciński poddał sie do dymisji :bezradny: ( a co miał zrobić ? ):smiech3::smiech2::hihi::yahoo:

Taka afera o parę lotów z rodzinką, no naprawdę zazdrość przez ludzi przemawia
08 sierpnia 2019 14:09 / 4 osobom podoba się ten post
pulpecja86

Taka afera o parę lotów z rodzinką, no naprawdę zazdrość przez ludzi przemawia:-):smiech3::smiech2:

Niestety, to nie jest parę lotów, ale kilkadziesią .Ja nie jestem zazdrosna, niech lata nawet bez lądowania . Uważam, że są stanowiska które wybitnie powinny świecić przykładem . Tu chodzi o zwykłą przyzwoitość, której zabrakło .
08 sierpnia 2019 14:19 / 3 osobom podoba się ten post
Mleczko

Niestety, to nie jest parę lotów, ale kilkadziesią .Ja nie jestem zazdrosna, niech lata nawet bez lądowania . Uważam, że są stanowiska które wybitnie powinny świecić przykładem . Tu chodzi o zwykłą przyzwoitość, której zabrakło .

Wiem to doskonałej nale, bylo to żartem. Bo w tej sytuacji lepiej się smiać niż płakać.
08 sierpnia 2019 14:32
Mleczko

08 sierpnia 2019 14:56 / 2 osobom podoba się ten post
Mleczko

Smutno mi :-). Marek Kuchciński poddał sie do dymisji :bezradny: ( a co miał zrobić ? ):smiech3::smiech2::hihi::yahoo:

Też przeczytałam o tym  i też mi smutno, bo martwię się ,że teraz rozpocznie się nowe śledztwo i dochodzenie, z kim,gdzie i kiedy latali Tusk i Kopacz
08 sierpnia 2019 14:58 / 2 osobom podoba się ten post
O,Qurcze,wcięło mi część tekstu
Napisałam jeszcze, że dla jedynego i właściwego ugrupowania politycznego,oba tematy są przecież jednakowo ważne 
08 sierpnia 2019 15:29 / 2 osobom podoba się ten post
Gusia29

Też przeczytałam o tym  i też mi smutno, bo martwię się ,że teraz rozpocznie się nowe śledztwo i dochodzenie, z kim,gdzie i kiedy latali Tusk i Kopacz

Politycy jakos tak lubia latac i PIS i PO , tutaj tez , minister obrony narodowej kilka lat temu sobie latal , tez chyba z rodzinka .Wladza
08 sierpnia 2019 15:41 / 3 osobom podoba się ten post
Mleczko

Jak ty w ten sposób okazujesz smutek to aż boję się spytać jak okazujesz radość
08 sierpnia 2019 15:44 / 2 osobom podoba się ten post
dorotee

Politycy jakos tak lubia latac i PIS i PO , tutaj tez , minister obrony narodowej kilka lat temu sobie latal , tez chyba z rodzinka .Wladza:niebo pieklo:

Oj tam oj tam pozwólcie im pobujać w obłokach 
08 sierpnia 2019 15:47 / 1 osobie podoba się ten post
Mleczko

Interpretacja przyzwoitości bywa różna 
08 sierpnia 2019 15:51 / 2 osobom podoba się ten post
Konwalia08

Interpretacja przyzwoitości bywa różna :bije2:

Dalej idąc tym tropem , to wszystko jest względne, a punkt widzenia zależy od punktu siedzenia- jak jeden Druid powiedział.
08 sierpnia 2019 16:03 / 2 osobom podoba się ten post
tina 100%

Dalej idąc tym tropem , to wszystko jest względne, a punkt widzenia zależy od punktu siedzenia- jak jeden Druid powiedział.

I nikt nie jest doskonały.....każdy może zbłądzić niezależnie od tego gdzie siedzi, jak długo siedzi i przy kim siedzi oraz za co siedzi jesssss
08 sierpnia 2019 16:08 / 4 osobom podoba się ten post
Konwalia08

I nikt nie jest doskonały.....każdy może zbłądzić niezależnie od tego gdzie siedzi, jak długo siedzi i przy kim siedzi oraz za co siedzi :-)jesssss

Ogólnie rzecz biorąc tak...ale...mówimy o ludziach na świeczniku z bądź co bądź radykalnymi poglądami-i gdzie one teraz?
08 sierpnia 2019 16:12 / 2 osobom podoba się ten post
tina 100%

Ogólnie rzecz biorąc tak...ale...mówimy o ludziach na świeczniku z bądź co bądź radykalnymi poglądami-i gdzie one teraz?

Musiałabym brzydko napisać że poszły się......ale ja kulturę wrodzoną posiadam 
08 sierpnia 2019 16:16 / 1 osobie podoba się ten post
Konwalia08

Musiałabym brzydko napisać że poszły się......ale ja kulturę wrodzoną posiadam :oklaski:

Mnie juz te polityczne przepychanki i odbijanie piłeczki nawet nie bawią, a idą na to nasze pieniądze- nas skromnych podatników.