Jak minął dzień 4

08 sierpnia 2019 16:19 / 2 osobom podoba się ten post
tina 100%

Mnie juz te polityczne przepychanki i odbijanie piłeczki nawet nie bawią, a idą na to nasze pieniądze- nas skromnych podatników.

Ja bardzo mało oglądam Tv po co mam się denerwować na postojowym w domu
08 sierpnia 2019 17:19 / 6 osobom podoba się ten post
Fakt, latali i z PO, i z PiS latają... Kuchciński Travel, haha.
Poczytać można w archiwum w necie, co jeszcze za rządów poprzedniej ekipy mówili... Hipokryci Terlecki, Kuchciński, Kaczyński i jeszcze inni... Jak krytykowali.. Ale jak oni zaczęli rządzić, dobrali się do koryta, to nastąpiła epoka Misiewiczów, obsadzanie stanowisk w spółkach, rozrosła się administracja w ministerstwach, przyznawanie sobie nagród a la Szydło... Po co teraz rytykują poprzedników? Kto wymyślił hasło Dobra Zmiana? Nie ja, więc oszukali ludzi, że będzie dobra zmiana. Jak jest, każdy widzi... Może nie widzą tego Ci, którzy swoją wiedzę czerpią wyłącznie z TVP, RM, TVTrwam...Jak mój zmiennik np.
08 sierpnia 2019 17:26 / 5 osobom podoba się ten post
Luke

Poczytać można w archiwum w necie, co jeszcze za rządów poprzedniej ekipy mówili... Hipokryci Terlecki, Kuchciński, Kaczyński i jeszcze inni... Jak krytykowali.. Ale jak oni zaczęli rządzić, dobrali się do koryta, to nastąpiła epoka Misiewiczów, obsadzanie stanowisk w spółkach, rozrosła się administracja w ministerstwach, przyznawanie sobie nagród a la Szydło... Po co teraz rytykują poprzedników? Kto wymyślił hasło Dobra Zmiana? Nie ja, więc oszukali ludzi, że będzie dobra zmiana. Jak jest, każdy widzi... Może nie widzą tego Ci, którzy swoją wiedzę czerpią wyłącznie z TVP, RM, TVTrwam...Jak mój zmiennik np.

Nie trzeba TV oglądac, żeby przewidzieć , że tak będzie. Hasła , slogany- wszystko o to aby sie do mamony dorwać.Jak mogło być inaczej? Każdy rząd zdobywał dusze, serca i głosy najbardziej skłonnego do ulepienia wg nich elektoratu. Tak , oszukali i bedą oszukiwać, bo zawsze się znajdzie jakaś grupa pójdąca za obietnicami, które akurat im pasują.
08 sierpnia 2019 19:07 / 5 osobom podoba się ten post
Luke

I to jest u nas bardzo niebezpieczne ! Fakt to nadużywanie władzy ! Nieważność przez kogo! I co kto mówił! Raczej partia opozycyjną nie będzie chronić nadużyć aktualnej władzy . A po dojściu do władzy . Skok na bank. TKM
08 sierpnia 2019 19:09 / 3 osobom podoba się ten post
Luke

A co do Telewizji Trwam polecam czwartkowy felieton o 20,45 między różańcem a aApelemm Jasnogórskim . Polecam 
08 sierpnia 2019 19:40 / 3 osobom podoba się ten post
Konwalia08

Interpretacja przyzwoitości bywa różna :bije2:

To chyba jest kilka definicji przyzwoitości ? co ?
08 sierpnia 2019 19:42 / 2 osobom podoba się ten post
Mleczko

To chyba jest kilka definicji przyzwoitości ? co ?

No tak i przyzwoitka też jest
08 sierpnia 2019 19:42 / 4 osobom podoba się ten post
Przespałam popołudnie i nawt nie mam wyrzutów sumienia . Nie ma to jak być przyzwoitą 
08 sierpnia 2019 19:48 / 4 osobom podoba się ten post
Konwalia08

No tak:-) i przyzwoitka też jest:hihi:

Nie chwal sie tak bardzo, bo cie do sejmu wybiorą albo i do senatu 
08 sierpnia 2019 19:50 / 3 osobom podoba się ten post
Konwalia08

Jak ty w ten sposób okazujesz smutek to aż boję się spytać jak okazujesz radość:yahoo:

Sie nie bój  z grobową miną 
08 sierpnia 2019 21:27 / 1 osobie podoba się ten post
Popadało i super. Spokojny dzień, bo spokojny pdp. Jeszcze takiego podopiecznego nie miałem, a jeżdżę już kilka lat. Jutro przychodzi sprzątaczka, raz w tygodniu sprząta gruntownie i solidnie przez dwie godziny. Ja natomiast ograniczam się do utrzymywania czystości i gra i buczy. Jutro tradycyjnie dziadka budzę o 8.30, wstaję 2 godziny wcześniej, bo... bo jestem wyspany. Rano wymyję głowę dziadkowi, bo dziś była fryzjerka. Raz w tygodniu wystarczy, tak mi powiedział, a zawsze w sobotę mu ją myję. .. więc znowu gra i buczy
Życzę Wam spokojnej nocy. Dobranoc
08 sierpnia 2019 22:57 / 1 osobie podoba się ten post
Luke

Popadało i super. Spokojny dzień, bo spokojny pdp. Jeszcze takiego podopiecznego nie miałem, a jeżdżę już kilka lat. Jutro przychodzi sprzątaczka, raz w tygodniu sprząta gruntownie i solidnie przez dwie godziny. Ja natomiast ograniczam się do utrzymywania czystości i gra i buczy. Jutro tradycyjnie dziadka budzę o 8.30, wstaję 2 godziny wcześniej, bo... bo jestem wyspany. Rano wymyję głowę dziadkowi, bo dziś była fryzjerka. Raz w tygodniu wystarczy, tak mi powiedział, a zawsze w sobotę mu ją myję. .. więc znowu gra i buczy:gra na gitarze1::smiech3:
Życzę Wam spokojnej nocy. Dobranoc:-):papa:

Jakby co to jutro piątek nie sobota o tę głowę mi się rozchodzi
09 sierpnia 2019 07:09 / 1 osobie podoba się ten post
Konwalia08

Jakby co to jutro piątek nie sobota :-)o tę głowę mi się rozchodzi:hihi:

Nie, wszystko ok. Zawsze w sobotę, ale z powodu wczorajszego ścięcia włosów, to wyjątkowo dziś, co by go nie drapało o głowę mi się rozchodzi, haha
09 sierpnia 2019 08:06 / 3 osobom podoba się ten post
Mleczko

Sie nie bój :-) z grobową miną :smiech3:

Tak jak jedna z postaci "Pereł i wieprzy" Makuszyńskiego . Jeśli kto nie czytał- gorąco polecam.
09 sierpnia 2019 14:29 / 2 osobom podoba się ten post
Pauzę mam na ławce se siedze i na forum tyż już dwie gałki lodów takich po byku wcięłam i jeszcze mi mało jakaś nienasyconam  pewnie jakbym towarzystwo miała to bym się hamowała .miłego popołudnia