Mnie juz te polityczne przepychanki i odbijanie piłeczki nawet nie bawią, a idą na to nasze pieniądze- nas skromnych podatników.
Mnie juz te polityczne przepychanki i odbijanie piłeczki nawet nie bawią, a idą na to nasze pieniądze- nas skromnych podatników.
Fakt, latali i z PO, i z PiS latają... Kuchciński Travel, haha.
Poczytać można w archiwum w necie, co jeszcze za rządów poprzedniej ekipy mówili... Hipokryci Terlecki, Kuchciński, Kaczyński i jeszcze inni... Jak krytykowali.. Ale jak oni zaczęli rządzić, dobrali się do koryta, to nastąpiła epoka Misiewiczów, obsadzanie stanowisk w spółkach, rozrosła się administracja w ministerstwach, przyznawanie sobie nagród a la Szydło... Po co teraz rytykują poprzedników? Kto wymyślił hasło Dobra Zmiana? Nie ja, więc oszukali ludzi, że będzie dobra zmiana. Jak jest, każdy widzi... Może nie widzą tego Ci, którzy swoją wiedzę czerpią wyłącznie z TVP, RM, TVTrwam...Jak mój zmiennik np.
Poczytać można w archiwum w necie, co jeszcze za rządów poprzedniej ekipy mówili... Hipokryci Terlecki, Kuchciński, Kaczyński i jeszcze inni... Jak krytykowali.. Ale jak oni zaczęli rządzić, dobrali się do koryta, to nastąpiła epoka Misiewiczów, obsadzanie stanowisk w spółkach, rozrosła się administracja w ministerstwach, przyznawanie sobie nagród a la Szydło... Po co teraz rytykują poprzedników? Kto wymyślił hasło Dobra Zmiana? Nie ja, więc oszukali ludzi, że będzie dobra zmiana. Jak jest, każdy widzi... Może nie widzą tego Ci, którzy swoją wiedzę czerpią wyłącznie z TVP, RM, TVTrwam...Jak mój zmiennik np.
Interpretacja przyzwoitości bywa różna :bije2:
To chyba jest kilka definicji przyzwoitości ? co ?
No tak:-) i przyzwoitka też jest:hihi:
Jak ty w ten sposób okazujesz smutek to aż boję się spytać jak okazujesz radość:yahoo:
Popadało i super. Spokojny dzień, bo spokojny pdp. Jeszcze takiego podopiecznego nie miałem, a jeżdżę już kilka lat. Jutro przychodzi sprzątaczka, raz w tygodniu sprząta gruntownie i solidnie przez dwie godziny. Ja natomiast ograniczam się do utrzymywania czystości i gra i buczy. Jutro tradycyjnie dziadka budzę o 8.30, wstaję 2 godziny wcześniej, bo... bo jestem wyspany. Rano wymyję głowę dziadkowi, bo dziś była fryzjerka. Raz w tygodniu wystarczy, tak mi powiedział, a zawsze w sobotę mu ją myję. .. więc znowu gra i buczy:gra na gitarze1::smiech3:
Życzę Wam spokojnej nocy. Dobranoc:-):papa:
Jakby co to jutro piątek nie sobota :-)o tę głowę mi się rozchodzi:hihi:
Sie nie bój :-) z grobową miną :smiech3: