:ogladam tv: chyba poszukam jakichśfilmów o zabarwieniu erotycznym z pogranicza eLGieBeTe:zawstydzony::smiech2:
:ogladam tv: chyba poszukam jakichśfilmów o zabarwieniu erotycznym z pogranicza eLGieBeTe:zawstydzony::smiech2:
:smiech: psujka jedna :smiech3:
Co Ty tam widzisz erotycznego w tym eLGieBeTe, ja widzę tylko Be :smiech2:
Wg ich najnowszego szufladkowania po zachowaniach to wszyscy jesteśmy LGBT. Ci co uprawiają seks ,a ci co nie- tym bardziej :-)
Naprawdę widać z tego co odpisujesz masz dobrą sztele. Dziadek się martwi o takie rzeczy, które już nie powinny go interesować. I rodzina pomocną. Miłe to. :-)
Dobrze, że nie plujka jedna :hihi:
Wg ich najnowszego szufladkowania po zachowaniach to wszyscy jesteśmy LGBT. Ci co uprawiają seks ,a ci co nie- tym bardziej :-)
A ci co czasami ?:hihi:
Ledwo żyje ! Pojechałam dzisiaj do Erkrath ,5km , byłam umówiona z oo z FB , minelysmy się , spowrotem pojechałam na skróty przez las , ścieżka rowerowa , zapomniałam jednak że jakos muszę się przez tory przedostać , podjechałam do mostu , wysoki , drewniany., lekko zmurszałe częściowo deski .poczekałam aż ktoś się pojawił i poprosiłam o przeprowadzenie . :tanczy:, trasa spalona . Kiedyś cierpiałam na lęk wysokości , było już dobrze. Ale ten wąski drewniany most rozłożył mnie .

Też - bo przejściowo- czyli trans :-)
Nie pluje ani blisko ani daleko tylko jak :myje zeby: