Powitajki przy kawie 60

05 maja 2020 05:58 / 9 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowo 
05 maja 2020 06:19 / 11 osobom podoba się ten post
Obraz może zawierać: co najmniej jedna osoba i tekst   Noo,cięzko mi sie dziś wstawało.Ale najpierw dzieńdoberek,słoneczko nieśmiało wyglada,ale zimno jest.Napawam sie jeszcze spokojem w domu i zabieram się za kawę.Miłego i bezstresowego dnia ,Kochani
05 maja 2020 07:24 / 9 osobom podoba się ten post
Konwalia08

:oklaski3:Boję się że jakbym teraz wróciła to luby musiałby ze mną na 62 mkw 14 dni spędzić.Matko odizolowani od świata .Po paru dniach strzelali byśmy do siebie z procy ,potem doszło by do bitwy kto pierwszy do wanny :hihi:i kto komu maszynkę do golenia podebral:smiech3:A jak w czerwcu ta kwarantanna nie minie to i tak do spustoszenia dojdzie :smiech3:ale może duchowo się przygotujemy jakoś .Trochę czasu jeszcze jest .

Może da się obejść  Wszędzie trąbią , że granice otwarte dla trans , to może wystarczy podać informację, że się golisz 
Ciekawe czy Clio załapie sie na kwarantannę . Wtedy zobaczymy czy jest trans , czy nie 
Jeszcze coś znalazłam, bo mnie męczyly te zawiłości- mianowicie glos decydujący ma też NFZ i on zaleca, aby osoby po dluższym pobycie jednak byly kwarantannie poddawane. Radzą , aby w swoim przypadku dzwonić na infolinię do NFZ tegoż.
https://opiekunki24.org/zniesienie-kwarantanny-kiedy-szukac-nowych-ofert-pracy/

A ja witam się i zmykam.
Dzień dobry wszystkim- dobrego dzionka 
05 maja 2020 07:27 / 6 osobom podoba się ten post
Dusia1978

Witam serdecznie. :chaplin: To już 9/14 dzień mojego z córką :wiezienie: więzienia. Już niedługo jajko zniesiemy bo to jest dobijające to siedzenie . Ta świadomość, że auto na podwórku a Ty nie możesz  z tego korzystac i cierpisz..Nawet mi ta cisza juz zaczyna przeszkadzać. :ona placze: Spać nie mogę za oknem koncert ptasi to i budzę się raniutko. Może jakoś dotrwamy do końca. Wam życzę spokojnego i pogodnego dnia. A teraz zapraszam na kawkę. 

Już niedługo Dusiu. Co mają powiedzieć ci zamknięci w mieszkaniach w blokach?
05 maja 2020 07:31 / 5 osobom podoba się ten post
tina 100%

Już niedługo Dusiu. Co mają powiedzieć ci zamknięci w mieszkaniach w blokach?

Masakra.  mogę tylko współczuć. 
05 maja 2020 07:44 / 9 osobom podoba się ten post
Dzień dobry w kolejny- słoneczny dzień.
05 maja 2020 07:48 / 10 osobom podoba się ten post
Dzień dobry, spokojnego dnia życzę 
05 maja 2020 07:51 / 10 osobom podoba się ten post
Witajcie w słoneczny, ale chłodny poranek. 
Spokojnego dnia kochani
05 maja 2020 07:51 / 10 osobom podoba się ten post
Witam wtorkowo. Muszę jakoś zacząć się pakować, ale jakoś nie mam weny do tej czynności. Dziś na razie pochmurno za oknem, więc chyba nici z prac ogrodowych, a jeszcze mi został kawałek niedoplewionego ogródka. Pewnie nie brakłoby mi pracy ogródkowych, nawet gdybym dłuższą przerwę sobie zrobiła. Wolę jednak teraz pojechać podreperować budżet, aby spokojnie latem i jesienią mieć za co włóczyć się po lasach i jeziorach.
Miłego dnia wszystkim
05 maja 2020 08:16 / 10 osobom podoba się ten post
Witam wszystkich, u mnie  po spokojnej  nocy   dramatyczny  poranek.  PDP w agonii, straciła  kontakt. Lekarka  stwierdziła  że umrze  najpewniej  dziś.  Takie nagłe  polepszenie  wczorajsze,  wydawało  jej się że jest w restauracji  czeka na męża, to typowe. Nie jestem narazie  sama,  jest jej przyjaciel. 
 Pierwszy  wyjazd  i  wszystkie  kolory  tęczy... Nie Wiem jak to będzie z formalnościami , przyjechałam  z Medipe. 
05 maja 2020 08:22 / 4 osobom podoba się ten post
Marilyn

Witam wszystkich, u mnie  po spokojnej  nocy   dramatyczny  poranek.  PDP w agonii, straciła  kontakt. Lekarka  stwierdziła  że umrze  najpewniej  dziś.  Takie nagłe  polepszenie  wczorajsze,  wydawało  jej się że jest w restauracji  czeka na męża, to typowe. Nie jestem narazie  sama,  jest jej przyjaciel. 
 Pierwszy  wyjazd  i  wszystkie  kolory  tęczy... Nie Wiem jak to będzie z formalnościami , przyjechałam  z Medipe. 

05 maja 2020 08:28 / 5 osobom podoba się ten post
Marilyn

Przytulam Marilyn, trzymaj się 
05 maja 2020 08:30 / 9 osobom podoba się ten post
Dzień dobry. Witajcie w ten deszczowy poranek. Rodosci i ciepła w sercach oraz wielu powodów do uśmiechu na twarzy Wam życzę 
czas nastał 
05 maja 2020 08:51 / 5 osobom podoba się ten post
Damessa

Dzień dobry Opiekunkowo :moje_wakacje:

Mogę zapytać gdzie konkretnie Ty się tak plazujesz 
Miałam nosa pisząc, że fajne miejsce masz. Jeszcze raz życzę  udanej współpracy 
05 maja 2020 08:56 / 8 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowo  dobrego dnia kochani