Powitajki przy kawie 60

05 maja 2020 08:57 / 4 osobom podoba się ten post
Marilyn

Witam wszystkich, u mnie  po spokojnej  nocy   dramatyczny  poranek.  PDP w agonii, straciła  kontakt. Lekarka  stwierdziła  że umrze  najpewniej  dziś.  Takie nagłe  polepszenie  wczorajsze,  wydawało  jej się że jest w restauracji  czeka na męża, to typowe. Nie jestem narazie  sama,  jest jej przyjaciel. 
 Pierwszy  wyjazd  i  wszystkie  kolory  tęczy... Nie Wiem jak to będzie z formalnościami , przyjechałam  z Medipe. 

05 maja 2020 09:03 / 4 osobom podoba się ten post
Kika67

Mogę zapytać gdzie konkretnie Ty się tak plazujesz :-)
Miałam nosa pisząc, że fajne miejsce masz. Jeszcze raz życzę  udanej współpracy :-)

23 570 Travemunde 
05 maja 2020 09:09 / 4 osobom podoba się ten post
Marilyn

Witam wszystkich, u mnie  po spokojnej  nocy   dramatyczny  poranek.  PDP w agonii, straciła  kontakt. Lekarka  stwierdziła  że umrze  najpewniej  dziś.  Takie nagłe  polepszenie  wczorajsze,  wydawało  jej się że jest w restauracji  czeka na męża, to typowe. Nie jestem narazie  sama,  jest jej przyjaciel. 
 Pierwszy  wyjazd  i  wszystkie  kolory  tęczy... Nie Wiem jak to będzie z formalnościami , przyjechałam  z Medipe. 

Trzymaj się dziewczyno
05 maja 2020 09:12 / 3 osobom podoba się ten post
Damessa

23 570 Travemunde :moje_wakacje:

Dodaj, że jeszcze można i że masz  na super wycieczki?
05 maja 2020 09:21 / 6 osobom podoba się ten post
Luke

Dodaj, że jeszcze można:pływam: i że masz :jazda na rowerze: na super wycieczki?

Tak...I 50m do morza...I 24g.pauzy
05 maja 2020 09:44 / 7 osobom podoba się ten post
Zeszło mi dziś trochę bo to dzień pływania w lazienceWitam przedpołudniowo zatem ,pogoda się poprawia ,dziś wypad do sklepu zwanego Nachbarhilfe czyli taki ciucholand nasz, ale tam wszystko jest meble ,dywany,lampy  ..Gusia wie gdzie to bo nas nakierowała ostatnio z samej Norwegii, ale był w zeszłym tyg.zamkniety jeszcze .Werska dawaj do mnie pobuszujemy.Miłego dnia .Marylin czym się 
05 maja 2020 10:30 / 9 osobom podoba się ten post
Dzień dobry w piękny, słoneczny dzień 
Zawsze rano, zanim inni wstaną zaglądam do Was, ale tylko podczytuję bo nie wiem, kiedy moje "małe wielkie szczęście  "mi podrzucą  Najmłodsza pierwsza jest "na nogach " i koniecznie starszaka chce obudzić . Rodzice co prawda pytają -weźmiesz ją ? ,ale co? Przecież nie powiem, że nie? A tam pytają, już nawet przestali pytać, tylko dostaję "podrzutka " i kokosimy się tak co rano, a inni się ogarniają, zabierają i wychodzą. Jak już tak się pokokosimy ,zjemy śniadanie, to mała dziewczynka lulu ,a ja mam czas na drugą kawę na tarasie i na to ,żeby  coś szrajbnąć. Przyjemnego, spokojnego dnia kochani 
05 maja 2020 10:51 / 6 osobom podoba się ten post
Konwalia08

Zeszło mi dziś trochę bo to dzień pływania w lazience:hihi:Witam przedpołudniowo zatem ,pogoda się poprawia ,dziś wypad do sklepu zwanego Nachbarhilfe czyli taki ciucholand nasz, ale tam wszystko jest meble ,dywany,lampy  ..Gusia wie gdzie to bo nas nakierowała ostatnio z samej Norwegii, ale był w zeszłym tyg.zamkniety jeszcze .Werska dawaj do mnie pobuszujemy.:-)Miłego dnia .Marylin czym się :przyjaciele:

Konwalijko, zazdraszczam ,tego wyjazdu do sklepu. Jak ja lubiłam tam się szwendać, szczególnie między regałami z czerepami . Przyjemności 
Był kiedyś też fajny sklep,taki "socialhilfe " na Pűtschen, na przeciwko dużego supermarketu, może Twój dziadek wie gdzie to jest. Też warto zajrzeć 
05 maja 2020 11:07 / 6 osobom podoba się ten post
Konwalia08

Zeszło mi dziś trochę bo to dzień pływania w lazience:hihi:Witam przedpołudniowo zatem ,pogoda się poprawia ,dziś wypad do sklepu zwanego Nachbarhilfe czyli taki ciucholand nasz, ale tam wszystko jest meble ,dywany,lampy  ..Gusia wie gdzie to bo nas nakierowała ostatnio z samej Norwegii, ale był w zeszłym tyg.zamkniety jeszcze .Werska dawaj do mnie pobuszujemy.:-)Miłego dnia .Marylin czym się :przyjaciele:

O, z miłą chęcią! Do tych tutejszych jeszcze się nie wybrałam, bo a to pogoda, a to hydraulik, a to dziadek coś wymyśli... Dziś z koleżanką jadę wycieczkowo, to może jutro się wybiorę do pierwszego sklepiku z "dobrociami".
05 maja 2020 11:34 / 8 osobom podoba się ten post
05 maja 2020 12:05 / 2 osobom podoba się ten post
Agnesssa

I jak długo Cię nie było pozdrawiamW De czy w kraju jesteś?
05 maja 2020 12:07 / 4 osobom podoba się ten post
Werska

O, z miłą chęcią! Do tych tutejszych jeszcze się nie wybrałam, bo a to pogoda, a to hydraulik, a to dziadek coś wymyśli... Dziś z koleżanką jadę wycieczkowo, to może jutro się wybiorę do pierwszego sklepiku z "dobrociami".

Jak coś wyszperał to na pewno fotkę zrobię i się pochwalę a jaką se wczoraj w Kiku fajna bluzeczkę kupiłam na gorące dni 9.99 
05 maja 2020 12:09 / 3 osobom podoba się ten post
Gusia29

Konwalijko, zazdraszczam :lol3:,tego wyjazdu do sklepu. Jak ja lubiłam tam się szwendać, szczególnie między regałami z czerepami . Przyjemności :-)
Był kiedyś też fajny sklep,taki "socialhilfe " na Pűtschen, na przeciwko dużego supermarketu, może Twój dziadek wie gdzie to jest. Też warto zajrzeć :-)

A to zapytam 
05 maja 2020 13:36 / 2 osobom podoba się ten post
Damessa

23 570 Travemunde :moje_wakacje:

Ładnie tam 
05 maja 2020 14:31 / 6 osobom podoba się ten post
Werska

Dzień dobry w kolejny- słoneczny dzień.

Witam Cię Werska. Dziś dostałam informację i propozycje pracy u pewnej Pani. Pani ta była opisana przez koordynatora jako osoba strasznie dokładna, która wszystko musi mieć robione pod zegarek i pod linijkę. I była tam informacja, że ostatnio była tam jakaś Pani Jolanta nazwiska nie wiem ile mówili. Kiedyś mi się skojarzylo, że Ty masz na imię Jola bo opisywała jak kiedyś jakiś pdp do Ciebie tak wolał. I teraz ta babka jest sama i jednak potrzebują opiekunki bo nie chce rodzina pomagać i nie chcą. I tak skojarzyłam, że to jest to co Ty ostatnio tam byłaś. Narazie podziękowałam bo chyba bym się z tą babka nie zgodziła. Czekam na inną ofertę.