Powitajki przy kawie 60

06 maja 2020 07:41 / 5 osobom podoba się ten post
Maluda

Dziękuję Werska, ale jak znam życie, to poprzestaną na tej jednej wizycie pewnie... 

A to nie zależy od rodziny? Jak zapłacą, to będą przychodzić...
06 maja 2020 07:44 / 6 osobom podoba się ten post
Maluda

Dziękuję Werska, ale jak znam życie, to poprzestaną na tej jednej wizycie pewnie... 

Walcz o podwyżkę, argumentując, że masz więcej obowiązków. Niech firma ustosunkuje się do tego, że sytuacja się zmieniła.
06 maja 2020 07:50 / 10 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowo  słonecznego dnia kochani 
06 maja 2020 07:51 / 8 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Kawa już pachnie pora zacząć nowy,piękny dzień 
06 maja 2020 07:57 / 9 osobom podoba się ten post
Dzień dobry 
06 maja 2020 08:05 / 7 osobom podoba się ten post
Maluda

Porozmawiaj z kims decyzyjnym o tym, aby dopóki seniorka nie wydobrzeje- pozostała w łóżku.  Nie powinnas jej trasportować do toalety i meczyć się z ubieraniem windli czy ubrań, zeby pdp była zawsze na wyjsciowo. Teraz bezwzględnie nie nalezy to do Ciebie i nie musisz tego robic, zwlaszcza jeśli doszło do chirurgicznej interwencji. Do toalety powinno pdp trasportować Pflege. 
Do aktywacji pdp fizjo. Nie musisz się męczyć. Mozesz pielęgnować babcie w łóżku-mozna ją i w łóżku sadzac. Są szafki, stoliki przyłóżkowe-na nich można podawac posiłki. Jeśli rodzina rozsądna powinna dać się przekonać. Rozmawiaj z firmą też jak Malgi napisała o podwyżce.Zdecydowanie.
06 maja 2020 08:15 / 7 osobom podoba się ten post
Konwalia08

I jak długo Cię nie było pozdrawiam:-)W De czy w kraju jesteś?

Troszke polwniuchowałamale trzeba popracować:radość.Powróciłam na stare "śmieci"
06 maja 2020 08:21 / 9 osobom podoba się ten post
06 maja 2020 08:56 / 11 osobom podoba się ten post
Dzień dobry. Witam serdecznie i życzę spokojnego dnia 
Nadchodzą Serwacy, Pankracy i Bonifacy i jeszcze zimna Zośka za nimi podąża więc zwyczajowo i tradycyjne jakieś zimno że sobą przywleka na bank 
Ciepła i radości  u sercach i uśmiechu na twarzy bo dzisiejszy dzień jest początkiem naszego dalszego życia 
Pora na 
06 maja 2020 09:16 / 9 osobom podoba się ten post
Witam ludziska Lecę z espresso jakby tak kto chciał + Koniak do środka przy bardzo niskim ciśnieniu Miłego dnia ,u mnie słońce 

06 maja 2020 09:52 / 9 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowo dzisiaj  moja mama jedzie do szpitala. Taki trudny wybór . Ryzyko jechać ryzyko zostać w domu .  
06 maja 2020 10:02 / 3 osobom podoba się ten post
dorotee

Dzień dobry Opiekunkowo:-) dzisiaj  moja mama jedzie do szpitala. Taki trudny wybór . Ryzyko jechać ryzyko zostać w domu .  

Trzym sie Dorcia .
06 maja 2020 10:06 / 3 osobom podoba się ten post
dorotee

Dzień dobry Opiekunkowo:-) dzisiaj  moja mama jedzie do szpitala. Taki trudny wybór . Ryzyko jechać ryzyko zostać w domu .  

Trzymam kciuki Dorotee, trudny wybór. Przytulam cieplutko
06 maja 2020 10:22 / 4 osobom podoba się ten post
dorotee

Głowa do góry,! Bądź dobrej myśli 
06 maja 2020 11:44 / 8 osobom podoba się ten post
Dzień dobry, słonecznie, pogodnie z Wami zawsze się witam radośnie 
Miłego dnia