Powitajki przy kawie 62

14 sierpnia 2020 08:04 / 6 osobom podoba się ten post
Dzień dobry i już mamy kolejny weekend nie wiem jak Wam,ale u mnie czas mija szybciutko, przynajmniej na razie, oby tak było do końca zlecenia miłego, spokojnego dnia życzę 
14 sierpnia 2020 08:21 / 3 osobom podoba się ten post
marta74

Dzień dobry :kawa1:i już mamy kolejny weekend :radosc:nie wiem jak Wam,ale u mnie czas mija szybciutko, przynajmniej na razie, oby tak było do końca zlecenia :modlitwa:miłego, spokojnego dnia życzę :kwiatek dla ciebie2::kwiatek dla ciebie2::kwiatek dla ciebie2:

Jakoś mnie też szybko może dlatego ze uczę się języka. Nie umiem go perfekt więc przede mną jeszcze sporo pracy. Może się uda. Małymi kroczkami do przodu. Ja odliczam też weekendy. Mnie jeszcze 6 a Tobie? 
14 sierpnia 2020 08:45 / 5 osobom podoba się ten post
Dzień dobry wszystkim  Zapraszam na kawę Za chwilę  idę  budzić  PDP...W niedzielę  przyjeżdża  córka  babci ...koniec laby...pełna  chata  będzie Ale co tam..przezyjemy..Milego piątku życzę 
14 sierpnia 2020 08:46 / 2 osobom podoba się ten post
marta74

Dzień dobry :kawa1:i już mamy kolejny weekend :radosc:nie wiem jak Wam,ale u mnie czas mija szybciutko, przynajmniej na razie, oby tak było do końca zlecenia :modlitwa:miłego, spokojnego dnia życzę :kwiatek dla ciebie2::kwiatek dla ciebie2::kwiatek dla ciebie2:

Zleci szybko 
Ja miałam peawie 9 tygodni, a zostało już tylko 13 dni 
14 sierpnia 2020 09:27 / 5 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowo drugi weekend na zleceniu! Jeszcze parę ich przede mną . 
14 sierpnia 2020 09:50 / 5 osobom podoba się ten post
Dusia1978

Jakoś mnie też szybko może dlatego ze uczę się języka. Nie umiem go perfekt więc przede mną jeszcze sporo pracy. Może się uda. Małymi kroczkami do przodu. Ja odliczam też weekendy. Mnie jeszcze 6 a Tobie? :-)

Tak naprawdę to jeszcze nie wiem, bo biorę pod uwagę przedłużenie kontraktu dlatego tym razem też do odliczajek na razie się nie zgłosiłam.Jak już się zdecyduję, to do Was dołączę 
14 sierpnia 2020 10:28 / 6 osobom podoba się ten post
Dzień dobry  miłego o spokojnego weekendu życzę wszystkim, to mój ostatni na tym zleceniu po niedzieli wreszcie do domku ?, byłam tu 8 tygodni i parę dni już mi tęskno za rodzinką i domem, i jakoś mi się już dłuży ale to tylko 5 dni więc dam radę,Teraz jest trochę chłodniej ale w południe znowu ma być skwar uff ale nie marudzę już bo jeszcze zatęsknię za tym ciepłem.  hejka
14 sierpnia 2020 12:01 / 4 osobom podoba się ten post
marta74

Tak naprawdę to jeszcze nie wiem, bo biorę pod uwagę przedłużenie kontraktu :-)dlatego tym razem też do odliczajek na razie się nie zgłosiłam.Jak już się zdecyduję, to do Was dołączę :radosc1:

Luke jest taki miły facet, że zawsze Ci dopisze jak będzie trzeba. Jeśli nic nie wyniknie innego to ja chyba też befe te kilka dni dłużej niż cyferblat pokazuje. ale to wszystko będzie zależało od sił odp i od tego czy poprzedniczka tutaj zechce jeszcze wrócić. Wszystko się rozwiaże po 20 września. Póki co jedna mnie to jeszcze daleka droga. 
14 sierpnia 2020 16:52 / 7 osobom podoba się ten post
Dzień dobry wszystkim.
Po północy wsiadam do busa- dołączyć do tej pracującej części
Za krótko w domu!!!! Ale jak to syn przyjaciółki wczoraj skomentował- "zawsze będzie za krótko". Paru rzeczy z planowanych nie udało się zrobić- trudno.
Syn maturę zdał całkiem dobrze- może nie załapie się tam, gdzie chciał najbardziej, ale na Politechnikę Warszawską dostać się powinien. Pokój jest zarezerwowany, we wrześniu jedzie podpisać umowę i odebrać klucze. W miarę dobra cena, dojazd dobry, mieszkanie ładne i przestrzenne (niektóre to takie klitki, że trudno się obrócić).
Odezwę się po przyjeździe. Pozdrawiam
14 sierpnia 2020 17:07 / 2 osobom podoba się ten post
Werska

Dzień dobry wszystkim.
Po północy wsiadam do busa- dołączyć do tej pracującej części:-)
Za krótko w domu!!!! Ale jak to syn przyjaciółki wczoraj skomentował- "zawsze będzie za krótko". Paru rzeczy z planowanych nie udało się zrobić- trudno.
Syn maturę zdał całkiem dobrze- może nie załapie się tam, gdzie chciał najbardziej, ale na Politechnikę Warszawską dostać się powinien. Pokój jest zarezerwowany, we wrześniu jedzie podpisać umowę i odebrać klucze. W miarę dobra cena, dojazd dobry, mieszkanie ładne i przestrzenne (niektóre to takie klitki, że trudno się obrócić).
Odezwę się po przyjeździe. Pozdrawiam

Bezpieczniej podróży
15 sierpnia 2020 05:34 / 7 osobom podoba się ten post
Witam sobotnio. Mój ostatni dzień pracy.
Do tego urodziny PDP i przyjazd zmienniczki.
Miłego dnia ludziska

15 sierpnia 2020 06:06 / 5 osobom podoba się ten post
Pozdrawiam z urlopu. Pensjonat super, okolica też tylko początek był pechowy bo 10 km przed Kołobrzegiem auto nam zgasło. W 40 stopniowym upale czekaliśmy na lawetę, potem do mechanika a dopiero potem do pensjonatu. Już laweta uszczupliła nam portfel, a nie wiadomo, co powie mechanik. Dobrze, że spod domku odjeżdża co jakiś czas autobus, to na plażę pojedziemy później, bo po wczorajszych nerwach i spacerach byliśmy padnięci. No a teraz kawka i dzień drugi pobytu czas zacząć. 
15 sierpnia 2020 07:04 / 6 osobom podoba się ten post
Dzień dobry.  Dla Wszystkich spokojnego i radosnego świątecznego dnia. Kawa zaparzona. 
Ps. Malgi szerokiej drogi. 
15 sierpnia 2020 07:06 / 5 osobom podoba się ten post
Witam słonecznie  To będzie  fajny dzień..czego i Wam życzę 
15 sierpnia 2020 07:25 / 5 osobom podoba się ten post
Dzień dobry 
Nie ma już tego żaru lejącego się z nieba. Ale jaki będzie dzień, to się okaże. 
Pogodnego i bezstresowego dnia Wam życzę.