Powitajki przy kawie 62

15 sierpnia 2020 07:26 / 4 osobom podoba się ten post
Malgi, szczęśliwej podróży 
15 sierpnia 2020 07:30 / 3 osobom podoba się ten post
Malgi

Witam sobotnio.:buziaki2: Mój ostatni dzień pracy. :odkurzanie:
Do tego urodziny PDP i przyjazd zmienniczki.:radosc1:
Miłego dnia ludziska :kwiatek dla ciebie1:

Malgi, szczęśliwej drogi do domku i wspaniałego urlopu
15 sierpnia 2020 07:54 / 5 osobom podoba się ten post
Dzień dobry przyjemnej, spokojnej soboty życzę 
15 sierpnia 2020 08:45 / 7 osobom podoba się ten post
Dzień dobry wszystkim i miłego dnia życzę,dziś już trochę chłodniej,ale popołudniu ma być gorąc. tym wyjeżdżającym i przyjeżdżającym szerokiej drogi życzę. 
15 sierpnia 2020 09:22 / 5 osobom podoba się ten post
Dzień dobry weekendowypita Pdp jeszcze leżakuje,wiec jeszcze chwila i do pracy.Juz ostatnia prosta.Troszkę sie ochłodziło ,może popołudniu uda się pospacerowacMiłego dnia wszystkim 
15 sierpnia 2020 09:59 / 6 osobom podoba się ten post
Witam Was 
Dzień zaczął się o 7 ,najpierw ogród, świeże pieczywo holen i czekałyśmy od 8 na siostrę pedepci oraz majstra od dachu. No i nie doczekałyśmy się. Wczoraj siostra dzwoniła, rozmawiała z babcią, powiedziała że dzisiaj nie przyjadą, ale babcia...zapomniała o tym za chwilę 
Nic to, mam dłuższy dzień i więcej czasu dla siebie. 
Przyjemnego dnia ,a tym co w drodze, bezpiecznych podróży życzę 
15 sierpnia 2020 10:06 / 5 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowo udanej soboty
15 sierpnia 2020 21:31 / 7 osobom podoba się ten post
Dzięki za życzenia wszystkim. Zmienniczka dojechała. Jutro rano już chyba nie będę się meldować - tym samym życzę wszystkim spokojnej niedzieli.
Do poczytania później
16 sierpnia 2020 06:42 / 6 osobom podoba się ten post
Witam.  Życzę Wszystkim spokojnej i bezstresowej niedzieli. 
16 sierpnia 2020 06:58 / 5 osobom podoba się ten post
Dzień dobry miłej niedzieli życzę  Byłam na tarasie i jest fajnie chłodno,herbatka już przygotowana  zaraz wypijemy i poczekam aż pdp wstanie, mam więc godzinkę dla siebie.
16 sierpnia 2020 07:14 / 7 osobom podoba się ten post
Dzien doberek, ekskursji ciąg dalszy tzn. jazda autobusem na plażę. Wczoraj tak nas pokierowali, że dreptaliśmy jeszcze kilka kilasow. Ale za to spałam jak  niemowlę - do teraz, Piotruś śpi nadal albo udaje, nawet zapach kawy Go nie znecil. No to miłej niedzieli, upał trochę odpuścił, idzie wytrzymać ??☕???
16 sierpnia 2020 07:42 / 6 osobom podoba się ten post
Dzień dobry 

Słoneczko przebija się przez chmury, jest pogodnie. Oby tak było cały dzień, bez upału... 
Życzę Wam miłego dnia 

16 sierpnia 2020 07:56 / 5 osobom podoba się ten post
Dzień dobry przyjemnej, spokojnej niedzieli życzę 
16 sierpnia 2020 08:34 / 5 osobom podoba się ten post
Dzień dobry bardzo  
Przyjemny poranek, słoneczny ale nie gorący. Dzień zaczynam od przywitania się z ogrodem i szlauchem. Tak pięknie pozdrawiają mnie pflance na początek dnia, że one są na pierwszym miejscu. 
Babcia jeszcze "doleża ",śniadanie gotowe czeka,to ja czekam na nią z kubkiem pierwszej kawy na tarasie. 
Spokojnej, przyjemnej niedzieli Wam życzę 
16 sierpnia 2020 08:47 / 5 osobom podoba się ten post
Witam niedzielniewypita...ptaki ćwierkaja ,na tarasie jeszcze można posiedzieć,ale zapowiada się kolejny ciepły dzień.Wczoraj dookołgrzmiało i nawet popadało( poczta pantoflowa) a tutaj nicOstatni tydzień i w następna niedzielę do domu.Miłego dnia