Powitajki przy kawie 63

06 stycznia 2021 17:32 / 4 osobom podoba się ten post
     139 m
Najlepszy w 1 seriii
06 stycznia 2021 17:42 / 5 osobom podoba się ten post
06 stycznia 2021 17:58 / 4 osobom podoba się ten post
Luke

Witaj :-):aniolki:
Dobrze, że się pojawiłaś.
A szukam jeszcze Gusia29, nie spotkałaś jej gdzieś tam w, Waszych stronach ? :smiech3:
Zawieruszyła się nam od Wigilii, nie wiadomo gdzie :-)

Gusia ma się dobrze w domciu- jak wiele z nas załatwia rożne sprawy...

06 stycznia 2021 18:37 / 6 osobom podoba się ten post
Panie Halvorze Egnerze Granerud, czy warto było tak obrażać Stocha i polskich skoczków? Kamilowi nigdy do pięt nie dorośniesz 

Kamil 
06 stycznia 2021 18:38 / 6 osobom podoba się ten post
No super bomba  Kamil ale sie ciesza chlopaki milo patrzeć  co za skok petarda,piekna sylwetka i pewność   ...otwieram biale wino 
06 stycznia 2021 19:38 / 4 osobom podoba się ten post
Moniaa

Witam wszystkich. Jestem tu nowa.

Witaj Moniaa i baw się tu dobrze.
Zamelduj się w Odliczajkach to Luke doda Cię do naszej bandy
07 stycznia 2021 05:03 / 5 osobom podoba się ten post
Witam czwartkowo
Dziś mam zamiar kotleciki drobiowe z indyka "popełnić"
Miłego dnia wszystkim
07 stycznia 2021 05:19 / 6 osobom podoba się ten post
Doberek czwartkowo, powoli Reisefieber daje się we znaki albo wczorajsze naleśniki na kolację, bo spałam kiepsko. Wszystkim pogodnego, miłego dnia, bez niepotrzebnego stresu 
07 stycznia 2021 07:06 / 7 osobom podoba się ten post
Dzień dobry.  Kawę już pije..  Potem córkę zawioze do koleżanki. I mam trochę spraw domowych typu pranie  i porządku po świąteczne. Dziś też choinkę już rozbiore bo zaczyna się sypac. miłego dnia dka Was opiekunkowo. 
07 stycznia 2021 07:39 / 6 osobom podoba się ten post
Dzień dobry śniadanko szykuję i kawusie, później pdp trzeba ogarnąć, do sniadania przygotować, i do przodu kolejny dzień. Miłego dzionka życzę ^
07 stycznia 2021 08:54 / 4 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowo  Dzisiaj  wolne  Teraz kawka  w łóżku  i   wstajemy Spokojnego dnia życzę 
07 stycznia 2021 09:09 / 8 osobom podoba się ten post
Doczołgałem się na taras.
Całkiem przyjemnie, pod warunkiem, że kurtkę człowiek ma na sobie. Ale wiaterku nie ma, ptaszki wczoraj miały pauzę, więc dziś się uaktywniły. 
Bułki przywiozłem i Bild Zeitung obowiązkowo. Frank zawsze czyta na głos i składa literki, mama mu pomaga. Nie wiem, czy ma tak od urodzenia, czy wskutek jakiejś choroby... Z reguły po udarze takie problemy są, ale on nie miał go. Nie wnikam, za bardzo mnie to nie interesuje, więc ok? Wiem, że jest kawalerem i chłopakiem do wzięcia
Ale bardzo go lubię. 
Miłego dnia Opiekunkowo
07 stycznia 2021 09:26 / 6 osobom podoba się ten post
Dzień doberek :) Czy Wy też dzisiaj macie leniwy dzień, ledwo podniosłam się z łóżka. Potem zaspana prawie sobie posoliłam kawę... :O Mam nadzieję, że jakoś się rozbudzę i będzie lepiej :D 
07 stycznia 2021 09:33 / 8 osobom podoba się ten post
Witam wszystkich,  dziś drugi dzien z małżeństwem,  do soboty córka  jest. Pierwsza opiekunka,  dziadek  zdezorientowany  nie może znieść  mojej obecności. Wygonil mnie dzis ze śniadania. Wszystkie przygotowania  należą  do niego,  na szczęście  obiadu  nie robi sam.  Oj ciężko,  nie Wiem co należy  do moich obowiązków. Poczekamy  zobaczymy.  My baby jakoś się dogadujemy,  są miłe,  wczoraj dały koncert babcia  z córką  na gitarach  i było miło. 
07 stycznia 2021 10:16 / 8 osobom podoba się ten post
Marilyn

Witam wszystkich,  dziś drugi dzien z małżeństwem,  do soboty córka  jest. Pierwsza opiekunka,  dziadek  zdezorientowany  nie może znieść  mojej obecności. Wygonil mnie dzis ze śniadania. Wszystkie przygotowania  należą  do niego,  na szczęście  obiadu  nie robi sam.  Oj ciężko,  nie Wiem co należy  do moich obowiązków. Poczekamy  zobaczymy.  My baby jakoś się dogadujemy,  są miłe,  wczoraj dały koncert babcia  z córką  na gitarach  i było miło. 

Daj im szansę i uzbroj się w cierpliwość miałam podobnie, Senior się 3 razy dziennie pytał kiedy jadę, bo oni są przecież samodzielni. Dzisiaj się martwi co to będzie jak pojadę na urlop             A w temacie: Dzień dobry miłemu Państwu Sporo się u mnie w rodzince dzieje, grunt że dobrze się dzieje, więc czasu mam trochę mniej na pisanie, ale znajdę go niebawem. Wszystkim dobrego i krótkiego dnia życzę.