Myślę, że kwaśniejsze się nadadzą. A może skropić sokiem z cytryny czy limonki?:aniolki:
Myślę, że kwaśniejsze się nadadzą. A może skropić sokiem z cytryny czy limonki?:aniolki:
Witam wieczorowa pora:chaplin: Dzień jak co dzień ale minol dość szybko i spokojnie.Wczoraj Maluda mi przypomniała o opiekunkowie więc postanowiłam zajrzeć i zobaczyć co tu u was slychac:-)Miłego wieczorku wam życzę ❤️?
Witam wieczorowa pora:chaplin: Dzień jak co dzień ale minol dość szybko i spokojnie.Wczoraj Maluda mi przypomniała o opiekunkowie więc postanowiłam zajrzeć i zobaczyć co tu u was slychac:-)Miłego wieczorku wam życzę ❤️?
Dzień mija zakręconie nieco:radosc1:, od rana co ktoś..Tylko kursowalam otwierać, pokazywać co gdzie. O 15 goście do dziadka, a ja na zakupy. Wreszcie mogłam się położyć i tak do kolacji zamierzam.Jutro znów od rana ktoś przylezie. Z Bofrostu będzie musiał duzo ciast zamówić(bo prawie dziennie odwiedziny).Zmywarka co 2dzien chodzi, choć czyste podstawki plukam i garnki myje recznie. I tekstem rzucił " moja aktualna perła z pl." Myślałam, ze mnie skreci:przeklina: Jak mnie zdenerwuje to mu powiem "że o perły trzeba dbać":kwiatek dla ciebie::nie wolno1:
Perły trzeba nosić no to niech coś poczyni w tym kierunku ?egal wie?Na rękach na barana ....
Perły trzeba nosić no to niech coś poczyni w tym kierunku ?egal wie?Na rękach na barana ....
Zastanawiałam się po co ja tu jestem jak sprzątaczka uświadamiają mnie jak mam opiekować się chora paliatywna pacjenta i sama na siłę karmiła podopieczna, która naprawdę nie może jeść. Wręcz napierniczaka na syna, że to jego obowiązek karmić matkę . No prawie jej wyleciało z ust, że my pdp głodzimy ..:-( Widocznie nie rozumie stanu " paliatywny" .
Stwierdziła , że skoro bierze morfinę to napewno jej już jest lepiej i musi jeść. Ok. Chyba się spakuje i wyjadę bo moje miejsce ma kto zająć. :-(
Typowe zachowanie tzw.polskich:niemców (nie pamieto wol jak...).To bezczelnośc( też bym jej powiedziała żeby się zamieniła na role).Powiedz babie " nie przejmuj się rolą i tak cię wyp......").No na pewno, jak Pdp.odejdzie(bo raczej pustego domu niezamieszkałego regularnie się nie sprząta..).A Ty byłaś miła dla niej..Cały czas widzę i się uczę że nie warto! Tylko na siebie patrzeć(zarobić i do domu).Tu też opa mniemanie o sobie że szok i ten szyderczy uśmiech.Corka już tylko raz w tyg.wiem czemu:to nie ja:
Zastanawiałam się po co ja tu jestem jak sprzątaczka uświadamiają mnie jak mam opiekować się chora paliatywna pacjenta i sama na siłę karmiła podopieczna, która naprawdę nie może jeść. Wręcz napierniczaka na syna, że to jego obowiązek karmić matkę . No prawie jej wyleciało z ust, że my pdp głodzimy ..:-( Widocznie nie rozumie stanu " paliatywny" .
Stwierdziła , że skoro bierze morfinę to napewno jej już jest lepiej i musi jeść. Ok. Chyba się spakuje i wyjadę bo moje miejsce ma kto zająć. :-(